NOSILEC CEVI KARCHER Premium HR 7.315 Kit 1/2'' 2645-164

NOSILEC CEVI KARCHER Premium HR 7.315 Kit 1/2'' 2645-164

PC 15, komplet za čiščenje cevi, 15 m 2637-767

PC 15, komplet za čiščenje cevi, 15 m 2637-767

FILTER ZA GROBO UMAZANIJO KARCHER/ FILTER ZA PEPEL KARCHER PREMIUM 2863-161

Iz kovinske posode velikosti 20 l
Fleksibilna kovinska sesalna cev dolžine 1 m
Se posebej priporoča za čiščenje kamina, lončenih peči, žara, peči v savnah ipd.
59,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
256
Dodaj v primerjavo
Filter za velike nečistoče/pepel v Premium izvedbi se sestoji iz kovinske posode velikosti 20 l, fleksibilne kovinske sesalne cevi dolžine 1 m in visokoučinkovitega finega filtra. Filter je izdelan iz težko vnetljivega tekstilnega materiala ter zanesljivo ustavlja tudi najbolj drobne delce prahu. Priporoča se za čiščenje kamina, lončenih peči, žara, peči v savnah ipd., lahko pa se uporablja tudi za odstranjevanje večjih nečistoč.

Kompatibilne naprave

Več informacij
Oprema FLEKSIBILNA KOVINSKA SESALNA CEV DOLŽINE 1 m, POSODA ZA ODPADKE VOLUMNA 20 l, FILTER ZA FINE DELCE,...
Ostalo PRIMEREN ZA ČIŠČENJE KAMINOV, ŽAROV, PEČI V SAVNAH IN TUDI ZA ODSTRANJEVANJE GROBE UMAZANIJE, KOT STA PESEK IN ŽAGOVINA. PRIMERNO ZA VSE SESALNIKE ZA SUHO/ MOKRO SESANJE KARCHER HOBI PROGRAMA,...
Rezervoar za čisto in umazano vodo POSODA ZA ODPADKE VOLUMNA 20 l
Opis Filter za velike nečistoče/pepel v Premium izvedbi se sestoji iz kovinske posode velikosti 20 l, fleksibilne kovinske sesalne cevi dolžine 1 m in visokoučinkovitega finega filtra. Filter je izdelan iz težko vnetljivega tekstilnega materiala ter zanesljivo ustavlja tudi najbolj drobne delce prahu. Priporoča se za čiščenje kamina, lončenih peči, žara, peči v savnah ipd., lahko pa se uporablja tudi za odstranjevanje večjih nečistoč.

Kompatibilne naprave

Oprema:
FLEKSIBILNA KOVINSKA SESALNA CEV DOLŽINE 1 m, POSODA ZA ODPADKE VOLUMNA 20 l, FILTER ZA FINE DELCE,...
Ostalo:
PRIMEREN ZA ČIŠČENJE KAMINOV, ŽAROV, PEČI V SAVNAH IN TUDI ZA ODSTRANJEVANJE GROBE UMAZANIJE, KOT STA PESEK IN ŽAGOVINA. PRIMERNO ZA VSE SESALNIKE ZA SUHO/ MOKRO SESANJE KARCHER HOBI PROGRAMA,...
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
POSODA ZA ODPADKE VOLUMNA 20 l

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.