INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IV 100/55 H B1 (Z22) 1573-755

INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IV 100/55 H B1 (Z22) 1573-755

INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IV 100/40 M B1 (Z22) 1573-651

Ta sesalnik je bil razvit posebej za prah eksplozijskih razredov St 1, St 2 in St 3 v coni 22
Združuje visoko sesalno moč z možnostjo več odvzemnih mest

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
896
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Pri IV 100/40 M B1 gre za zelo robusten industrijski sesalnik. Ta sesalnik je bil razvit posebej za prah eksplozijskih razredov St 1, St 2 in St 3 v coni 22. Je deloma mobilna naprava in ga lahko različne ciljne skupine uporabljajo zelo vsestransko. Sesalnik lahko na ravnih tleh brez težav premika ena sama oseba. Tako združuje visoko moč sesanja z možnostjo hitre menjave lokacije čiščenja na določene območju. Zahvaljujoč njegovi izvedbi in obsežnemu industrijskemu priboru ga lahko uporabljate za različne naloge čiščenja. Njegov zgoščevalnik v stranski kanal skrbi za visoko moč sesanja. Kakovosten zgoščevalnik v stranski kanal je opremljen z varnostnim ventilom, ki preprečuje pregrevanje motorja. Zahvaljujoč izvedbi motorja napravo lahko uporabljate v daljših intervalih. Zgoščevalnik v stranski kanal ima zelo dolgo življenjsko dobo. Snemljiva posoda za umazanijo z vodilnimi kolesci omogoča enostavno praznjenje posesane umazanije. Vgrajen ciklonski grobi filter filtrira večjo količino prahu že ob vstopu v sesalnik, in tako občutno povečuje življenjsko dobo filtrov. Filter s svojo veliko površino in visoko zmogljivostjo filtriranja (testirano material M) skrbi za dolge intervale delovanja brez prekinitev. Na odlagalno mesto nad motorjem lahko udobno pospravite manjši pribor ali orodje. V kolikor je sesalnik potrebno premakniti na drugo lokacijo, lahko na to površino shranite omrežni kabel. Ročno, zunanje čiščenje filtra skrbi za dolge intervale čiščenja in dolgo življenjsko dobo filtra.
Več informacij
Napetost 400 V / 50 Hz
Vakuum 180 mbar
Prostornina posode 100 l
Maks. zmogljivost sesanja 4 kW
Dolžina kabla 8 m
Pretok zraka 139 l/s
Teža 141 kg
Opis Pri IV 100/40 M B1 gre za zelo robusten industrijski sesalnik. Ta sesalnik je bil razvit posebej za prah eksplozijskih razredov St 1, St 2 in St 3 v coni 22. Je deloma mobilna naprava in ga lahko različne ciljne skupine uporabljajo zelo vsestransko. Sesalnik lahko na ravnih tleh brez težav premika ena sama oseba. Tako združuje visoko moč sesanja z možnostjo hitre menjave lokacije čiščenja na določene območju. Zahvaljujoč njegovi izvedbi in obsežnemu industrijskemu priboru ga lahko uporabljate za različne naloge čiščenja. Njegov zgoščevalnik v stranski kanal skrbi za visoko moč sesanja. Kakovosten zgoščevalnik v stranski kanal je opremljen z varnostnim ventilom, ki preprečuje pregrevanje motorja. Zahvaljujoč izvedbi motorja napravo lahko uporabljate v daljših intervalih. Zgoščevalnik v stranski kanal ima zelo dolgo življenjsko dobo. Snemljiva posoda za umazanijo z vodilnimi kolesci omogoča enostavno praznjenje posesane umazanije. Vgrajen ciklonski grobi filter filtrira večjo količino prahu že ob vstopu v sesalnik, in tako občutno povečuje življenjsko dobo filtrov. Filter s svojo veliko površino in visoko zmogljivostjo filtriranja (testirano material M) skrbi za dolge intervale delovanja brez prekinitev. Na odlagalno mesto nad motorjem lahko udobno pospravite manjši pribor ali orodje. V kolikor je sesalnik potrebno premakniti na drugo lokacijo, lahko na to površino shranite omrežni kabel. Ročno, zunanje čiščenje filtra skrbi za dolge intervale čiščenja in dolgo življenjsko dobo filtra.
Napetost:
400 V / 50 Hz
Vakuum:
180 mbar
Prostornina posode:
100 l
Maks. zmogljivost sesanja:
4 kW
Dolžina kabla:
8 m
Pretok zraka:
139 l/s
Teža:
141 kg

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.