INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IV 100/75 M B1 (Z22) 1573-851

INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IV 100/75 M B1 (Z22) 1573-851

INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IV 60/30 M B1 (Z22) 1573-551

INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IV 60/30 M B1 (Z22) 1573-551

INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IV 60/27-1 M B1 1573-151

Ta sesalnik je bil razvit posebej za prah eksplozijskih razredov St 1, St 2 in St 3 v coni 22
Njegov zgoščevalnik v stranski kanal skrbi za visoko moč sesanja

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
898
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Pri IV 60/27-1M B1 gre za zelo robusten industrijski sesalnik. Ta sesalnik je bil razvit posebej za prah eksplozijskih razredov St 1, St 2 in St 3 v coni 22. Je deloma mobilna naprava in ga lahko različne ciljne skupine uporabljajo zelo vsestransko. Zahvaljujoč njegovi izvedbi in obsežnemu industrijskemu priboru ga lahko uporabljate za različne naloge čiščenja. Celoten Kärcherjev industrijski pribor je električno prevoden in dovoljen za uporabo za B1 naprave. Njegov zgoščevalnik v stranski kanal skrbi za visoko moč sesanja. Zahvaljujoč izvedbi motorja napravo lahko uporabljate v daljših intervalih. Zgoščevalnik v stranski kanal ima zelo dolgo življenjsko dobo. Glede na tip izvedbe in velikost naprave, jo lahko uporabljate kot mobilno napravo oz. na več različnih lokacijah delovanja. Snemljiva posoda za umazanijo z vodilnimi kolesci omogoča enostavno praznjenje posesane umazanije. Vgrajen ciklonski grobi filter filtrira večjo količino prahu že ob vstopu v sesalnik, in tako občutno povečuje življenjsko dobo filtrov. Filter s svojo veliko površino in visoko zmogljivostjo filtriranja (testirano M) skrbi za dolge intervale delovanja brez prekinitev. Držalo za pribor na sprednji strani naprave omogoča zelo udobno shranjevanje celotnega pribora za sesanje. V dodatnem predalu za pribor lahko udobno in enostavno shranjujete manjše kose sesalnega pribora ali orodja. Na kavelj za kabel lahko pri transportu shranite kabel ali ga med samim delom nanj obesite. Ročno, zunanje čiščenje filtra skrbi za dolge intervale čiščenja in dolgo življenjsko dobo filtra. Če je sesalnik potrebno med delom postaviti na strm teren, dve vodilni kolesci s funkcijo zaustavitve zagotavljata stabilen položaj.
Več informacij
Napetost 220 - 240 V / 50 Hz
Vakuum 240 mbar
Prostornina posode 60 l
Maks. zmogljivost sesanja 2,7 kW
Dolžina kabla 10 m
Pretok zraka 65 l/s
Teža 100 kg
Opis Pri IV 60/27-1M B1 gre za zelo robusten industrijski sesalnik. Ta sesalnik je bil razvit posebej za prah eksplozijskih razredov St 1, St 2 in St 3 v coni 22. Je deloma mobilna naprava in ga lahko različne ciljne skupine uporabljajo zelo vsestransko. Zahvaljujoč njegovi izvedbi in obsežnemu industrijskemu priboru ga lahko uporabljate za različne naloge čiščenja. Celoten Kärcherjev industrijski pribor je električno prevoden in dovoljen za uporabo za B1 naprave. Njegov zgoščevalnik v stranski kanal skrbi za visoko moč sesanja. Zahvaljujoč izvedbi motorja napravo lahko uporabljate v daljših intervalih. Zgoščevalnik v stranski kanal ima zelo dolgo življenjsko dobo. Glede na tip izvedbe in velikost naprave, jo lahko uporabljate kot mobilno napravo oz. na več različnih lokacijah delovanja. Snemljiva posoda za umazanijo z vodilnimi kolesci omogoča enostavno praznjenje posesane umazanije. Vgrajen ciklonski grobi filter filtrira večjo količino prahu že ob vstopu v sesalnik, in tako občutno povečuje življenjsko dobo filtrov. Filter s svojo veliko površino in visoko zmogljivostjo filtriranja (testirano M) skrbi za dolge intervale delovanja brez prekinitev. Držalo za pribor na sprednji strani naprave omogoča zelo udobno shranjevanje celotnega pribora za sesanje. V dodatnem predalu za pribor lahko udobno in enostavno shranjujete manjše kose sesalnega pribora ali orodja. Na kavelj za kabel lahko pri transportu shranite kabel ali ga med samim delom nanj obesite. Ročno, zunanje čiščenje filtra skrbi za dolge intervale čiščenja in dolgo življenjsko dobo filtra. Če je sesalnik potrebno med delom postaviti na strm teren, dve vodilni kolesci s funkcijo zaustavitve zagotavljata stabilen položaj.
Napetost:
220 - 240 V / 50 Hz
Vakuum:
240 mbar
Prostornina posode:
60 l
Maks. zmogljivost sesanja:
2,7 kW
Dolžina kabla:
10 m
Pretok zraka:
65 l/s
Teža:
100 kg

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.