INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IVS 100/40 1573-620

INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IVS 100/40 1573-620

INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IVS 100/75 1573-820

INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IVS 100/75 1573-820

INDUSTRIJSKI SESALEC KARCHER IVS 100/55 1573-720

Zelo kakovosten kompresor z bočnim kanalom zagotavlja veliko moč sesanja
Ročno, zunanje čiščenje filtra zagotavlja dolge delovne intervale in dolgo življenjsko dobo filtra

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1223
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
IVS 100/55 je zelo robustni ind. sesalnik, delno prenosen in vsestransko uporaben. Na ravnih tleh ga lahko upravlja le ena oseba. Združuje visoko sesalno zmogljivost in možnost hitre spremembe mesta uporabe. Najbolj primeren za eno del. mesto. S svojo zasnovo in bogato ponudbo ind.dodatne opreme je primeren za številna opravila čiščenja. Zelo kakovosten kompresor z bočnim kanalom zagotavlja veliko moč sesanja. Zaščiten je z varnostnim ventilom, ki onemogoča pregrevanje motorja ter ima zelo dolgo življenjsko dobo. Motor omogoča uporabo brez prekinitev. Snemljiv rezervoar za umazanijo s kolesi omogoča enostaven odvoz posesanega materiala. Vgrajeni ciklonski separator izloča največjo količino prahu na samem vstopnem delu sesalnika, kar podaljša življenjsko dobo filtra. Filter z veliko filtrsko površino in visokim učinkom separacije (preverjeno kot material M) zagotavlja dolge delovne intervale brez prekinitev. Nad motorjem je površina za odlaganje, kamor lahko odložite manjši pribor ali orodje. Če morate sesalnik premakniti na drugo delovno območje, lahko sem odložite mrežni kabel. Ročno, zunanje čiščenje filtra zagotavlja dolge delovne intervale in dolgo življenjsko dobo filtra.
Več informacij
Napetost 400 V/ 50 Hz
Vakuum 250 mbar
Prostornina posode 100 l
Maks. zmogljivost sesanja max. 6 kW
Pretok zraka 139 l/s
Teža 145 kg
Opis IVS 100/55 je zelo robustni ind. sesalnik, delno prenosen in vsestransko uporaben. Na ravnih tleh ga lahko upravlja le ena oseba. Združuje visoko sesalno zmogljivost in možnost hitre spremembe mesta uporabe. Najbolj primeren za eno del. mesto. S svojo zasnovo in bogato ponudbo ind.dodatne opreme je primeren za številna opravila čiščenja. Zelo kakovosten kompresor z bočnim kanalom zagotavlja veliko moč sesanja. Zaščiten je z varnostnim ventilom, ki onemogoča pregrevanje motorja ter ima zelo dolgo življenjsko dobo. Motor omogoča uporabo brez prekinitev. Snemljiv rezervoar za umazanijo s kolesi omogoča enostaven odvoz posesanega materiala. Vgrajeni ciklonski separator izloča največjo količino prahu na samem vstopnem delu sesalnika, kar podaljša življenjsko dobo filtra. Filter z veliko filtrsko površino in visokim učinkom separacije (preverjeno kot material M) zagotavlja dolge delovne intervale brez prekinitev. Nad motorjem je površina za odlaganje, kamor lahko odložite manjši pribor ali orodje. Če morate sesalnik premakniti na drugo delovno območje, lahko sem odložite mrežni kabel. Ročno, zunanje čiščenje filtra zagotavlja dolge delovne intervale in dolgo življenjsko dobo filtra.
Napetost:
400 V/ 50 Hz
Vakuum:
250 mbar
Prostornina posode:
100 l
Maks. zmogljivost sesanja:
max. 6 kW
Pretok zraka:
139 l/s
Teža:
145 kg

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.