Karcher pretočna črpalka BP 3 Garden 1645-351

Karcher pretočna črpalka BP 3 Garden 1645-351

Karcher pretočna črpalka BP 3 Garden Set Plus 1645-357

Koncetrirana moč za udobno uporabo

Priklop vseh vrtnih črpalk brez orodja po zaslugi optimiziranega priključnega adapterja
Dolga življenjska doba
Neposredna uporaba po zaslugi priložene spiralne cevi 3/4" s filtrom in protipovratnim ventilom, 20-metrske cevi PrimoFlex® 1/2", pršilnega nastavka, spojk in priključka za armature
134,20 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
564
Dodaj v primerjavo
Takoj pripravljeno za uporabo: komplet vrtne črpalke »BP 3 Garden Set Plus« s 3,5 m spiralne cevi vključno s filtrom in povratnim ventilom (priključni navoj G1'', 3/4'' premera) in kompletom vrtne cevi, vključno z 20 m Kärcherjeve PrimoFlex cevi (1/2 premera), je idealen za zalivanje vrta z deževnico iz sodov ali cistern. V kompletu cevi za vrt so vključeni razpršilka, spojke in priključek za pipo. Robustna črpalka je lahka in jo lahko enostavno prenašate s pomočjo ergonomsko oblikovanega ročaja. Kärcherjeve črpalke za vrt ne potrebujejo vzdrževanja, priklopite jih lahko brez uporabe orodja in jih lahko s pomočjo velikega nožnega stikala udobno vklopite in izklopite, ne da bi pri tem obremenjevali hrbet. Kakovostni materiali obljubljajo dolgo življenjsko dobo. Poleg tega vam Kärcher nudi podaljšanje garancijske dobe na 5 let. S pomočjo elektonskega tlačnega stikala lahko BP 3 Garden opremite s funkcijo samodejnega zagona/zaustavitve - še več udobja pri zalivanju vrta ali pri oskrbi z vodo.
Več informacij
Napetost 240V/ 50 Hz
Pretok vode 3500 l/h
Pritisk vode 40 bar
Temp. vode 35 °C
Moč motorja 800 W
Teža 8,3 kg
Oprema Optimiran nastavek za priklop, priključni adapter za črpalke G1, Udobno nožno stikalo, Vklj. s kompletom cevi za zalivanje vrta, Ergonomski ročaj
Tlak 40 bar
Maksimalna temperatura vode 35 °C
Obratovalni tlak 40 bar
Ostalo BP 3 Garden Set Plus je zahvaljujoč kompletu sesalne in vrtne cevi nemudoma pripravljen na uporabo. Vrtna črpalka z dolgo življenjsko dobo je idealna za zalivanje z vodo iz sodov/cistern.
Opis Takoj pripravljeno za uporabo: komplet vrtne črpalke »BP 3 Garden Set Plus« s 3,5 m spiralne cevi vključno s filtrom in povratnim ventilom (priključni navoj G1'', 3/4'' premera) in kompletom vrtne cevi, vključno z 20 m Kärcherjeve PrimoFlex cevi (1/2 premera), je idealen za zalivanje vrta z deževnico iz sodov ali cistern. V kompletu cevi za vrt so vključeni razpršilka, spojke in priključek za pipo. Robustna črpalka je lahka in jo lahko enostavno prenašate s pomočjo ergonomsko oblikovanega ročaja. Kärcherjeve črpalke za vrt ne potrebujejo vzdrževanja, priklopite jih lahko brez uporabe orodja in jih lahko s pomočjo velikega nožnega stikala udobno vklopite in izklopite, ne da bi pri tem obremenjevali hrbet. Kakovostni materiali obljubljajo dolgo življenjsko dobo. Poleg tega vam Kärcher nudi podaljšanje garancijske dobe na 5 let. S pomočjo elektonskega tlačnega stikala lahko BP 3 Garden opremite s funkcijo samodejnega zagona/zaustavitve - še več udobja pri zalivanju vrta ali pri oskrbi z vodo.
Napetost:
240V/ 50 Hz
Pretok vode:
3500 l/h
Pritisk vode:
40 bar
Temp. vode:
35 °C
Moč motorja:
800 W
Teža:
8,3 kg
Oprema:
Optimiran nastavek za priklop, priključni adapter za črpalke G1, Udobno nožno stikalo, Vklj. s kompletom cevi za zalivanje vrta, Ergonomski ročaj
Tlak:
40 bar
Maksimalna temperatura vode:
35 °C
Obratovalni tlak:
40 bar
Ostalo:
BP 3 Garden Set Plus je zahvaljujoč kompletu sesalne in vrtne cevi nemudoma pripravljen na uporabo. Vrtna črpalka z dolgo življenjsko dobo je idealna za zalivanje z vodo iz sodov/cistern.

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.