KARCHER HD 10/21-4 S Classic 1367-401

KARCHER HD 10/21-4 S Classic 1367-401

KARCHER HD 10/25-4 S Plus 1286-913

KARCHER HD 10/25-4 S Plus 1286-913

KARCHER HD 10/23-4 SX Plus 1286-924

Udobno delo - tudi pri najtežjih pogojih
3-fazni tok
Razpršilna cev je vrtljiva za 360°

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
534
Visokotlačni čistilnik s hladno vodo HD 10/23-4 SX Plus na trifazni tok vas bo prepričal s svojim udobnim upravljanjem/varnostjo in izjemno zmogljivostjo 230 bar pri pretoku vode maks. 1000 l/h. Glede na stoječ položaj naprava HD 10/23-4 SX Plus zavzame manj prostora in je bolje vodljiva. Predvsem čez pragove in stopnice. K temu pripomorejo tudi gumijasta kolesa, s katerimi jo lahko enostavno premikate tudi na neprehodnem terenu. V ločenem predalu za šobe lahko varno shranite pribor, ki ga trenutno ne potrebujete. Udobje pri delu nudi tudi Easy-Press pištola z zmanjšano zadržno in izpustno močjo. Razpršilna cev je vrtljiva za 360°, tudi pri polnem tlaku. Med drugimi lastnostmi opreme naj omenimo krmiljenje tlačnega stikala, ki napravo izklopi, ko razpršilna pištola ni vklopljena. To podaljšuje življenjsko dobo motorja in črpalke. Tukaj je tudi električna kontrola motorja in črpalne enote. Vgrajena posoda za čistilo ima prostornino 6 litrov. Naprava HD 10/23-4 SX Plus je bila zasnovana za vsakodnevno delo pod zahtevnimi pogoji. Glava cilindra iz medenine, ki je odporna na čistilo, in keramični bat zagotavljata dolgo življenjsko dobo.
Več informacij
Napetost 400 V/ 50 Hz
Pretok vode 1000 l/h
Pritisk vode 230 bar
Temp. vode MAX. TEMPERATURA TOPLE VODE DO 60 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja 7,8 kW
Teža 64,0 kg
Oprema VISOKOTLAČNA CEV DOLŽINA 20 m, NAVIJALNI KOLUT ZA CEV, PIŠTOLA, DRŽALO, POWER ŠOBA, ŠOBA ZA KEMIJO, ROTOR ŠOBA ...
Tlak 230 bar
Maksimalna temperatura vode MAX. DO 60 STOPINJ CELZIJA
Obratovalni tlak 230 bar
Velikost cevi DN 8
Opis Visokotlačni čistilnik s hladno vodo HD 10/23-4 SX Plus na trifazni tok vas bo prepričal s svojim udobnim upravljanjem/varnostjo in izjemno zmogljivostjo 230 bar pri pretoku vode maks. 1000 l/h. Glede na stoječ položaj naprava HD 10/23-4 SX Plus zavzame manj prostora in je bolje vodljiva. Predvsem čez pragove in stopnice. K temu pripomorejo tudi gumijasta kolesa, s katerimi jo lahko enostavno premikate tudi na neprehodnem terenu. V ločenem predalu za šobe lahko varno shranite pribor, ki ga trenutno ne potrebujete. Udobje pri delu nudi tudi Easy-Press pištola z zmanjšano zadržno in izpustno močjo. Razpršilna cev je vrtljiva za 360°, tudi pri polnem tlaku. Med drugimi lastnostmi opreme naj omenimo krmiljenje tlačnega stikala, ki napravo izklopi, ko razpršilna pištola ni vklopljena. To podaljšuje življenjsko dobo motorja in črpalke. Tukaj je tudi električna kontrola motorja in črpalne enote. Vgrajena posoda za čistilo ima prostornino 6 litrov. Naprava HD 10/23-4 SX Plus je bila zasnovana za vsakodnevno delo pod zahtevnimi pogoji. Glava cilindra iz medenine, ki je odporna na čistilo, in keramični bat zagotavljata dolgo življenjsko dobo.
Napetost:
400 V/ 50 Hz
Pretok vode:
1000 l/h
Pritisk vode:
230 bar
Temp. vode:
MAX. TEMPERATURA TOPLE VODE DO 60 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja:
7,8 kW
Teža:
64,0 kg
Oprema:
VISOKOTLAČNA CEV DOLŽINA 20 m, NAVIJALNI KOLUT ZA CEV, PIŠTOLA, DRŽALO, POWER ŠOBA, ŠOBA ZA KEMIJO, ROTOR ŠOBA ...
Tlak:
230 bar
Maksimalna temperatura vode:
MAX. DO 60 STOPINJ CELZIJA
Obratovalni tlak:
230 bar
Velikost cevi:
DN 8

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.