KARCHER HD 10/23-4 SX Plus 1286-924

KARCHER HD 10/23-4 SX Plus 1286-924

KARCHER HD 17/14-4 SX Plus 1286-931

KARCHER HD 17/14-4 SX Plus 1286-931

KARCHER HD 17/14-4 S Plus 1286-915

Trpežen visokotlačni čistilnik s hladno vodo
3-fazni tok
Razpršilna cev iz legiranega jekla je vrtljiva za 360°

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
537
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Tako močan kot vaše zahteve: trpežen visokotlačni čistilnik s hladno vodo HD 17/14-4 S Plus na trifazni tok vam zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Razvili smo ga za dnevno uporabo pod najtežjimi pogoji. Njegova osupljiva zmogljivost - s količino pretoka vode okoli 1700 litrov na uro pri delovnem tlaku 140 bar - bo prepričala tudi najzahtevnejše uporabnike. Stoječa izvedba, ki ne zavzame veliko prostora, ter velika gumijasta kolesa, zagotavljata enostavno manevriranje preko pragov in stopnic tudi na težko prehodnem terenu. Delo, ki ne utruja, kakor tudi hitro montažo in demontažo naprave zagotavljajo naslednje inovacije: EASY!Force visokotlačna pištola, ki uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka in na ta način zniža zadržno moč na ničlo in EASY!Lock hitra zapirala, ki zagotavljajo 5-krat hitrejšo upravljanje v primerjavi s tradicionalnimi vijačnimi spoji, ne da bi se robustnost in dolgotrajnost pri tem izgubili. Naprava je opremljena tudi s krmiljenjem tlačnega stikala, ki napravo samodejno izklopi, takoj ko se dotok vode na ročni razpršilni pištoli prekine. Pripadajoč pribor lahko shranite v ločenem predalu, kjer bo vedno na varnem.
Več informacij
Napetost 400 V/ 50 Hz
Pretok vode 650 - 1700 l/ h
Pritisk vode 20 - 140 bar
Temp. vode MAX. PRIKLOP TOPLE VODE DO 60 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja 9,4 kW
Teža 63,0 kg
Oprema VISOKOTLAČNA CEV DOLŽINE 10 m, SERVO PRESS VENTIL ZA REGULACIJO PRITISKA NA PIŠTOLI, PIŠTOLA, DRŽALO,...
Tlak 20 - 140 bar
Maksimalna temperatura vode MAX. DO 60 STOPINJ CELZIJA
Obratovalni tlak 20 - 140 bar
Ostalo 4 - POLNO NAVITJE ELEKTRO MOTORJA, KAR PODALJŠA ŽIVLJENJSKO DOBO ČISTILCA,....
Velikost cevi DN 8
Opis Tako močan kot vaše zahteve: trpežen visokotlačni čistilnik s hladno vodo HD 17/14-4 S Plus na trifazni tok vam zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Razvili smo ga za dnevno uporabo pod najtežjimi pogoji. Njegova osupljiva zmogljivost - s količino pretoka vode okoli 1700 litrov na uro pri delovnem tlaku 140 bar - bo prepričala tudi najzahtevnejše uporabnike. Stoječa izvedba, ki ne zavzame veliko prostora, ter velika gumijasta kolesa, zagotavljata enostavno manevriranje preko pragov in stopnic tudi na težko prehodnem terenu. Delo, ki ne utruja, kakor tudi hitro montažo in demontažo naprave zagotavljajo naslednje inovacije: EASY!Force visokotlačna pištola, ki uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka in na ta način zniža zadržno moč na ničlo in EASY!Lock hitra zapirala, ki zagotavljajo 5-krat hitrejšo upravljanje v primerjavi s tradicionalnimi vijačnimi spoji, ne da bi se robustnost in dolgotrajnost pri tem izgubili. Naprava je opremljena tudi s krmiljenjem tlačnega stikala, ki napravo samodejno izklopi, takoj ko se dotok vode na ročni razpršilni pištoli prekine. Pripadajoč pribor lahko shranite v ločenem predalu, kjer bo vedno na varnem.
Napetost:
400 V/ 50 Hz
Pretok vode:
650 - 1700 l/ h
Pritisk vode:
20 - 140 bar
Temp. vode:
MAX. PRIKLOP TOPLE VODE DO 60 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja:
9,4 kW
Teža:
63,0 kg
Oprema:
VISOKOTLAČNA CEV DOLŽINE 10 m, SERVO PRESS VENTIL ZA REGULACIJO PRITISKA NA PIŠTOLI, PIŠTOLA, DRŽALO,...
Tlak:
20 - 140 bar
Maksimalna temperatura vode:
MAX. DO 60 STOPINJ CELZIJA
Obratovalni tlak:
20 - 140 bar
Ostalo:
4 - POLNO NAVITJE ELEKTRO MOTORJA, KAR PODALJŠA ŽIVLJENJSKO DOBO ČISTILCA,....
Velikost cevi:
DN 8

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.