KARCHER HD 9/20-4 M Plus 1524-926

KARCHER HD 9/20-4 M Plus 1524-926

KARCHER HD 10/23-4 S Plus 1286-923

KARCHER HD 10/23-4 S Plus 1286-923

KARCHER HD 9/20-4 MX Plus 1524-927

Udobno delo - tudi pri najtežjih pogojih
3-fazni tok
Nova Easy-Press pištola znatno zmanjšuje zadržno in izpustno moč

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
531
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Zmogljiv, mobilen visokotlačni čistilec s 4-polnim trifaznim motorjem s počasnim tekom. Opremljen je s krmiljenjem tlačnega stikala, sistemom proti obračanju, vrtljivo razpršilno cevjo in visokotlačno cevjo. Količina vode in delovni tlak lahko s pomočjo Servo-Control funkcije uravnavate direktno na ročni razpršilni pištoli. Dolgo življenjsko dobo zagotavlja trpežna 3-batna aksialna črpalka z glavo cilindra iz medenine in priključka dotoka vode iz medenine. Nova Easy-Press pištola znatno zmanjšuje zadržno in izpustno moč. Potisni lok (aluminijast), ki prevzema funkcijo shranjevanja pribora, zagotavlja tudi okretnost naprave. Inovativni sistem doziranja čistila Switc-Chem zagotavlja s sistemom hitre menjave prilagodljivo delo brez prekinitev. Poleg tega je možna istočasna uporaba dveh čistil.
Več informacij
Napetost 400 V/ 50 Hz
Pretok vode 460 - 900 l/h
Pritisk vode 40 - 200 bar
Temp. vode MAX. PRIKLOP TOPLE VODE DO 60 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja 7000 W
Teža 50,0 kg
Oprema VISOKOTLAČNA CEV DOLŽINE 15 m, NAVIJALNI KOLUT, 4-POLNO NAVITJE MOTORJA, TROJNA ŠOBA, ROTOR ŠOBA, SERVO PRESS VENTIL ZA REGULACIJO PRITISKA NA PIŠTOLI, PIŠTOLA, ...
Tlak 40 - 200 bar
Maksimalna temperatura vode MAX. DO 60 STOPINJ CELZIJA
Obratovalni tlak 40 - 200 bar
Ostalo 4 - POLNO NAVITJE ELEKTRO MOTORJA - MANJŠI OBRATI DELOVANJA MOTORJA - DALJŠA ŽIVLJENJSKA DOBA
Velikost cevi DN 8
Opis Zmogljiv, mobilen visokotlačni čistilec s 4-polnim trifaznim motorjem s počasnim tekom. Opremljen je s krmiljenjem tlačnega stikala, sistemom proti obračanju, vrtljivo razpršilno cevjo in visokotlačno cevjo. Količina vode in delovni tlak lahko s pomočjo Servo-Control funkcije uravnavate direktno na ročni razpršilni pištoli. Dolgo življenjsko dobo zagotavlja trpežna 3-batna aksialna črpalka z glavo cilindra iz medenine in priključka dotoka vode iz medenine. Nova Easy-Press pištola znatno zmanjšuje zadržno in izpustno moč. Potisni lok (aluminijast), ki prevzema funkcijo shranjevanja pribora, zagotavlja tudi okretnost naprave. Inovativni sistem doziranja čistila Switc-Chem zagotavlja s sistemom hitre menjave prilagodljivo delo brez prekinitev. Poleg tega je možna istočasna uporaba dveh čistil.
Napetost:
400 V/ 50 Hz
Pretok vode:
460 - 900 l/h
Pritisk vode:
40 - 200 bar
Temp. vode:
MAX. PRIKLOP TOPLE VODE DO 60 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja:
7000 W
Teža:
50,0 kg
Oprema:
VISOKOTLAČNA CEV DOLŽINE 15 m, NAVIJALNI KOLUT, 4-POLNO NAVITJE MOTORJA, TROJNA ŠOBA, ROTOR ŠOBA, SERVO PRESS VENTIL ZA REGULACIJO PRITISKA NA PIŠTOLI, PIŠTOLA, ...
Tlak:
40 - 200 bar
Maksimalna temperatura vode:
MAX. DO 60 STOPINJ CELZIJA
Obratovalni tlak:
40 - 200 bar
Ostalo:
4 - POLNO NAVITJE ELEKTRO MOTORJA - MANJŠI OBRATI DELOVANJA MOTORJA - DALJŠA ŽIVLJENJSKA DOBA
Velikost cevi:
DN 8

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.