Karcher pretočna črpalka BP 3 Garden Set Plus 1645-357

Karcher pretočna črpalka BP 3 Garden Set Plus 1645-357

Karcher pretočna črpalka BP 2 Garden 1645-350

Karcher pretočna črpalka BP 2 Garden 1645-350

Karcher pretočna črpalka BP 3 Garden 1645-351

Koncetrirana moč za udobno uporabo

Priklop vseh vrtnih črpalk brez orodja po zaslugi optimiziranega priključnega adapterja
Dolga življenjska doba
Cena: 135,99 € Spletna cena 133,27 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
565
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 135,99 €
Dodaj v primerjavo
Zalivanje vrta na pameten način: zahvaljujoč svoji sesalni zmogljivosti in tlaku kompaktna Kärcherjeva vrtna črpalka BP 3 Garden z dolgo življensko dobo omogoča udobno, okolju in denarnici prijazno uporabo vode iz sodov za deževnico, cistern itd. Robustna črpalka ima nizko težo in jo zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu ročaju lahko enostavno prenašate. Vrtna črpalka ne potrebuje vzdrževanja in jo lahko priklopite brez uporabe orodja. S pomočjo nožnega stikala lahko črpalko udobno vklopite/izklopite, ne da bi pri tem obremenjevali hrbet. Materiali, vgrajeni v črpalko, so kakovostni in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Poleg tega je možno podaljašnje garancijske dobe na pet let. Z dodatno vgradnjo elektronskega tlačnega stikala lahko BP 3 Garden nadgradite v črpalko s samodejno funkcijo vklopa/zaustavitve in jo lahko uporabite tudi za drugo oskrbo z vodo.
Več informacij
Napetost 230 V/ 50 Hz
Pretok vode do 3500 l/h
Temp. vode do 35 °C
Moč motorja 800 W
Teža 8,3 kg
Oprema Priročen ročaj za nošenje, Prilagojen nastavek za priklop, priključni adapter za črpalke, G1, udobno nožno stikalo
Tlak 40 bar
Maksimalna temperatura vode do 35 °C
Obratovalni tlak 40 bar
Ostalo Priročen ročaj za nošenje, Prilagojen nastavek za priklop, priključni adapter za črpalke, G1, udobno nožno stikalo
Opis Zalivanje vrta na pameten način: zahvaljujoč svoji sesalni zmogljivosti in tlaku kompaktna Kärcherjeva vrtna črpalka BP 3 Garden z dolgo življensko dobo omogoča udobno, okolju in denarnici prijazno uporabo vode iz sodov za deževnico, cistern itd. Robustna črpalka ima nizko težo in jo zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu ročaju lahko enostavno prenašate. Vrtna črpalka ne potrebuje vzdrževanja in jo lahko priklopite brez uporabe orodja. S pomočjo nožnega stikala lahko črpalko udobno vklopite/izklopite, ne da bi pri tem obremenjevali hrbet. Materiali, vgrajeni v črpalko, so kakovostni in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Poleg tega je možno podaljašnje garancijske dobe na pet let. Z dodatno vgradnjo elektronskega tlačnega stikala lahko BP 3 Garden nadgradite v črpalko s samodejno funkcijo vklopa/zaustavitve in jo lahko uporabite tudi za drugo oskrbo z vodo.
Napetost:
230 V/ 50 Hz
Podatkovna kartica:

Višina sesanja: maks. 8m

Pretok vode:
do 3500 l/h
Temp. vode:
do 35 °C
Moč motorja:
800 W
Teža:
8,3 kg
Oprema:
Priročen ročaj za nošenje, Prilagojen nastavek za priklop, priključni adapter za črpalke, G1, udobno nožno stikalo
Tlak:
40 bar
Maksimalna temperatura vode:
do 35 °C
Obratovalni tlak:
40 bar
Ostalo:
Priročen ročaj za nošenje, Prilagojen nastavek za priklop, priključni adapter za črpalke, G1, udobno nožno stikalo

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.