Karcher pretočna črpalka BP 5 Home & Garden 1645-355

Karcher pretočna črpalka BP 5 Home & Garden 1645-355

Karcher pretočna črpalka BP 1 Barrel 1645-460

Karcher pretočna črpalka BP 1 Barrel 1645-460

Karcher pretočna črpalka BP 3 Home & Garden 1645-353

Popolne črpalke za dom in vrt

Popolna za dom in vrt
Izredno dolga življenjska doba
Cena: 249,99 € Spletna cena 233,02 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
570
Dodaj v primerjavo
Ko gre za zalivanje, oskrbo pralnega stroja ali stranišča – Kärcherjeva kakovostna črpalka BP 3 Home & Garden je idealna za uporabo drugih virov porabne vode (npr. deževnice iz cistern). Zahvaljujoč samodejni funkciji vklopa/zaustavitve se črpalka za samodejno vklopi – in kasneje tudi izklopi. Najvišja mera zaščite: s funkcijo zaščite črpalke pred suhim tekom v primeru težav se črpalka izklopi in prikaže se sporočilo o napaki. Zmogljiva črpalka ne potrebuje vzdrževanja in vas bo prepričala s stalnim tlakom vode za optimalno zalivanje vrta. Vgrajeno nožno stikalo, dva izhoda za vodo za istočasno delovanje dveh priključnih naprav ter gumijasto podnožje, ki blaži hrup, so lastnosti, ki vas bodo prepričale o udobju. Serijsko vgrajen predfilter in povratni ventil zagotavljata zanesljivo delovanje črpalke. Kakovostni materiali obljubljajo dolgo življenjsko dobo. Možno je podaljašnje garancijske dobe na 5 let.
Več informacij
Napetost 230 V/ 50 Hz
Pretok vode do 3300 l/h
Temp. vode do 35 °C
Moč motorja 800 W
Teža 10,3 kg
Oprema Funkcija samodejnega vklopa/izklopa, vklj. s predfiltrom in nepovratnim ventilom, zaščita pred suhim tekom črpalke, velik nastavek za polnjenje, 2-smerni priključni adapter, G1, udobno nožno stikalo, shranje
Tlak 40 bar
Maksimalna temperatura vode do 35 °C
Obratovalni tlak 40 bar
Ostalo Funkcija samodejnega vklopa/izklopa, vklj. s predfiltrom in nepovratnim ventilom, zaščita pred suhim tekom črpalke, velik nastavek za polnjenje, 2-smerni priključni adapter, G1, udobno nožno stikalo, shranje
Opis Ko gre za zalivanje, oskrbo pralnega stroja ali stranišča – Kärcherjeva kakovostna črpalka BP 3 Home & Garden je idealna za uporabo drugih virov porabne vode (npr. deževnice iz cistern). Zahvaljujoč samodejni funkciji vklopa/zaustavitve se črpalka za samodejno vklopi – in kasneje tudi izklopi. Najvišja mera zaščite: s funkcijo zaščite črpalke pred suhim tekom v primeru težav se črpalka izklopi in prikaže se sporočilo o napaki. Zmogljiva črpalka ne potrebuje vzdrževanja in vas bo prepričala s stalnim tlakom vode za optimalno zalivanje vrta. Vgrajeno nožno stikalo, dva izhoda za vodo za istočasno delovanje dveh priključnih naprav ter gumijasto podnožje, ki blaži hrup, so lastnosti, ki vas bodo prepričale o udobju. Serijsko vgrajen predfilter in povratni ventil zagotavljata zanesljivo delovanje črpalke. Kakovostni materiali obljubljajo dolgo življenjsko dobo. Možno je podaljašnje garancijske dobe na 5 let.
Napetost:
230 V/ 50 Hz
Podatkovna kartica:

Višina sesanja: maks. 8m

Pretok vode:
do 3300 l/h
Temp. vode:
do 35 °C
Moč motorja:
800 W
Teža:
10,3 kg
Oprema:
Funkcija samodejnega vklopa/izklopa, vklj. s predfiltrom in nepovratnim ventilom, zaščita pred suhim tekom črpalke, velik nastavek za polnjenje, 2-smerni priključni adapter, G1, udobno nožno stikalo, shranje
Tlak:
40 bar
Maksimalna temperatura vode:
do 35 °C
Obratovalni tlak:
40 bar
Ostalo:
Funkcija samodejnega vklopa/izklopa, vklj. s predfiltrom in nepovratnim ventilom, zaščita pred suhim tekom črpalke, velik nastavek za polnjenje, 2-smerni priključni adapter, G1, udobno nožno stikalo, shranje

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.