Likalna miza AB 1000 2884-933

Likalna miza AB 1000 2884-933

KOMPLET ZA LIKANJE KARCHER SI 4 EasyFix Premium Iron 1512-490

KOMPLET ZA LIKANJE KARCHER SI 4 EasyFix Premium Iron 1512-490

KOMPLET ZA LIKANJE KARCHER SI 4 EasyFix Iron 1512-462

Dvakrat dobro: likanje in čiščenje s paro

Likalna miza s funkcijo napihovanja in aktivnim odsesavanjem pare
Parni čistilnik SC 4 EasyFix z vso dodatno opremo
Neprekinjeno delovanje po zaslugi sistema z 2 posodama
Cena: 644,99 € Spletna cena 579,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1195
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 644,99 €
Dodaj v primerjavo
SI 4 EasyFix komplet za likanje je udoben parni likalnik in Kärcherjev parni likalni sistem. S pomočjo parnega likalnika in likalne mize boste čas likanja zmanjšali kar za 50%. Aktivna likalna miza ima funkcijo odsesavanja pare in napihovanja. Tako lahko para še bolje prodre skozi perilo – in tudi najbolj zahtevno blago boste zlahka zlikali. Funkcija parnega čistilnika nudi najvišjo mero udobja, čisti povsem brez kemikalij in je praktično uporaben kjerkoli. Pri čiščenju trdih površin vseh vrst naprava odstrani kar 99,99% vseh običajnih bakterij v gospodinjstvu. Ploščice, kuhalne plošče, kuhinjske nape in celo najmanjše razpoke vodo s pomočjo dodatnega pribora spet bleščeče čiste. Kot bi mignil boste odstranili tudi najtrdovratnejšo umazanijo. Šoba za tla Comfort Plus z gibljivim zglobom in povečano površino čiščenja zagotavlja najvišjo stopnjo ergonomije in odlične rezultate čiščenja. inovativna tehnologija menjave krpe brez dotika skrbi za najvišjo mero udobja.
Več informacij
Napetost 240V/ 50 Hz
Pritisk vodne pare 3,5 bar
Moč motorja 2000 W
Teža 12,6 kg
Oprema Ročna šoba, točkovna šoba, okrogla krtača
Ostalo Likalna postaja SI 4 EasyFix omogoča udobno likanje ter neprekinjeno čiščenje s pomočjo posode za vodo, ki jo lahko stalno polnite. S parnim likalnikom in aktivno likalno mizo.
Rezervoar za čisto in umazano vodo 0,5 l + 0,8 l (SNEMLJIV REZERVOAR)
Opis SI 4 EasyFix komplet za likanje je udoben parni likalnik in Kärcherjev parni likalni sistem. S pomočjo parnega likalnika in likalne mize boste čas likanja zmanjšali kar za 50%. Aktivna likalna miza ima funkcijo odsesavanja pare in napihovanja. Tako lahko para še bolje prodre skozi perilo – in tudi najbolj zahtevno blago boste zlahka zlikali. Funkcija parnega čistilnika nudi najvišjo mero udobja, čisti povsem brez kemikalij in je praktično uporaben kjerkoli. Pri čiščenju trdih površin vseh vrst naprava odstrani kar 99,99% vseh običajnih bakterij v gospodinjstvu. Ploščice, kuhalne plošče, kuhinjske nape in celo najmanjše razpoke vodo s pomočjo dodatnega pribora spet bleščeče čiste. Kot bi mignil boste odstranili tudi najtrdovratnejšo umazanijo. Šoba za tla Comfort Plus z gibljivim zglobom in povečano površino čiščenja zagotavlja najvišjo stopnjo ergonomije in odlične rezultate čiščenja. inovativna tehnologija menjave krpe brez dotika skrbi za najvišjo mero udobja.
Napetost:
240V/ 50 Hz
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
0,5 l + 0,8 l (SNEMLJIV REZERVOAR)
Pritisk vodne pare:
3,5 bar
Moč motorja:
2000 W
Teža:
12,6 kg
Oprema:
Ročna šoba, točkovna šoba, okrogla krtača
Ostalo:
Likalna postaja SI 4 EasyFix omogoča udobno likanje ter neprekinjeno čiščenje s pomočjo posode za vodo, ki jo lahko stalno polnite. S parnim likalnikom in aktivno likalno mizo.
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
0,5 l + 0,8 l (SNEMLJIV REZERVOAR)

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.