VOZIČEK ZA CEV KARCHER HT 3.420 Kit 1/2

VOZIČEK ZA CEV KARCHER HT 3.420 Kit 1/2" 2645-166

KOVINSKI VOZIČEK ZA VRTNO CEV KARCHER HT 80 M Kit 2645-043

Enake lastnosti kot pri vozičku za cev HT 80 M
Z 20-metrsko cevjo premera 1/2" PrimoFlex® Plus 2.645-144, razpršilno pištolo Plus 2.645-268, 4 univerzalnimi cevnimi spojkami Plus (3×2.645-193, 1×2.645-194) in priključkom za armaturo G3/4
Cena: 175,99 € Spletna cena 149,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
227
Dodaj v primerjavo
Ob dobavi že montiran voziček v kompletu HT 80 M vsebuje: kovinski voziček za cev HT 80 M, 20 m PrimoFlex® Plus cevi (1/2''), razpršilno pištolo Plus, 4 univerzalne cevne spojke Plus (3x brez, 1x z Aqua Stop) ter priključek za pipo G3/4. Komplet vozička za cev je namenjen za zalivanje srednje velikih do velikih površin in vrtov. Voziček za cev HT 80 M vas bo prepričal s svojim ogrodjem iz jekla in bobnom, ki sta odpornaproti rji in izjemno trpežna. Ergonomsko oblikovan ročaj, ki ne drsi, in po višini nastavljiv lok občutno olajšujeta delo. Druge podrobnosti o opremi: vodilo za cev, ročica s prostim tekom in upognjen priključek za cev. Tako vam pri negi vrta prav nič več ne bo v napoto. Kärcherjevi inovativni sistemi za shranjevanje cevi namreč postavljajo nova merila v funkcionalnosti, obliki in kakovosti. Moderni vozički za cev omogočajo hitro navijanje in odvijanje cevi, brez ročnega vodenja – pri tem porabijo izjemno malo prostora. Kärcherjevi vozički za cev so združljivi z vsemi dobavljivimi sistemi na klik. Kajti zalivanje s Kärcherjem je pametno zalivanje.
Več informacij
Ostalo TRPEŽEN, NERJAVEČ NAVIJALNI BOBEN IN OKVIR, ERGONOMSKO OBLIKOVAN ROČAJ, KI NE DRSI, PO VIŠINI NASTAVLJIV LOK, VODILO ZA CEV IN ROČICA S PROSTIM TEKOM, UPOGNJEN PRIKLJUČEK ZA CEV, S ŠTIRIMI UNIVERZALNIMI CEVNIMI SPOJKAMI PLUS, S CEVJO DOLŽINE 20 m, ...
Opis Ob dobavi že montiran voziček v kompletu HT 80 M vsebuje: kovinski voziček za cev HT 80 M, 20 m PrimoFlex® Plus cevi (1/2''), razpršilno pištolo Plus, 4 univerzalne cevne spojke Plus (3x brez, 1x z Aqua Stop) ter priključek za pipo G3/4. Komplet vozička za cev je namenjen za zalivanje srednje velikih do velikih površin in vrtov. Voziček za cev HT 80 M vas bo prepričal s svojim ogrodjem iz jekla in bobnom, ki sta odpornaproti rji in izjemno trpežna. Ergonomsko oblikovan ročaj, ki ne drsi, in po višini nastavljiv lok občutno olajšujeta delo. Druge podrobnosti o opremi: vodilo za cev, ročica s prostim tekom in upognjen priključek za cev. Tako vam pri negi vrta prav nič več ne bo v napoto. Kärcherjevi inovativni sistemi za shranjevanje cevi namreč postavljajo nova merila v funkcionalnosti, obliki in kakovosti. Moderni vozički za cev omogočajo hitro navijanje in odvijanje cevi, brez ročnega vodenja – pri tem porabijo izjemno malo prostora. Kärcherjevi vozički za cev so združljivi z vsemi dobavljivimi sistemi na klik. Kajti zalivanje s Kärcherjem je pametno zalivanje.
Ostalo:
TRPEŽEN, NERJAVEČ NAVIJALNI BOBEN IN OKVIR, ERGONOMSKO OBLIKOVAN ROČAJ, KI NE DRSI, PO VIŠINI NASTAVLJIV LOK, VODILO ZA CEV IN ROČICA S PROSTIM TEKOM, UPOGNJEN PRIKLJUČEK ZA CEV, S ŠTIRIMI UNIVERZALNIMI CEVNIMI SPOJKAMI PLUS, S CEVJO DOLŽINE 20 m, ...

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.