KARCHER HDS 8/18-4 CX 1174-906

KARCHER HDS 8/18-4 CX 1174-906

POMETALEC TAL KARCHER KM 70/15 C 1517-151

POMETALEC TAL KARCHER KM 70/15 C 1517-151

MOKRO - SUHI SESALNIK KARCHER WD 4 CAR VAC 1348-116 (NA ZALOGI)

Brez težav počisti ves avto

S posebnim priborom za čiščenje notranjosti avtomobila
Odstranljiva kaseta s ploščatim filtrom
Higienska filtrska vrečka iz koprene
138,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
520
Dodaj v primerjavo
Super zmogljiva naprava pri porabi električne energije samo 1000 Watt: večnamenski sesalnik WD 4 Car. Opremljen je s posebnim priborom in predstavlja idealno napravo za učinkovito in brezhibno čiščenje notranjosti avtomobila. Ko gre za občutljive površine kot je armaturna plošča, močno umazane predele kot prostor za noge, večje površine kot je prtljažnik ali ozka mesta med sedeži - zahvaljujoč posebni krtači in šobam boste sedaj zlahka očistili vse dele notranjosti avtomobila. Snemljiv ročaj vam omogoča, da šobe nataknete direktno na sesalno cev in tako zlahka Dosežete tudi najbolj ozka mesta. Sesalnik modernega videza nudi trpežno 20 litrsko posodo iz plastike in ploščati filter v filtrski kaseti, ga lahko demontirate povsem brez kakršnegakoli stika z umazanijo. Filter je idealen za sesanje mokre in suhe umazanije, brez potrebne menjave. Poleg tega je sesalnik WD 4 Car opremljen z vsem znanim in standardnim priborom, tako kot vse naprave iz uspešne Kärcherjeve linije večnamenskih sesalnikov.
Več informacij
Napetost 230 V/ 50 Hz
Moč motorja 1600 W
Teža 7,0 kg
Oprema SESALNA CEV DOLŽINE 2,2 m, TALNA ŠOBA ZA MOKRO IN SUHO SESANJE, 2 X 0,5 m PODALJŠEK CEVI, 2 X ŠOBA S ŠČETKAMI, KOTNA ŠOBA, DOLGA OZKA ŠOBA (350 mm), PLOŠČAT FILTER, FLIS VREČKA,...
Tlak 215 mbar
Obratovalni tlak 215 mbar
Ostalo UNIVERZALEN SESALEC ZA VSAKODNEVNA OPRAVILA IN Z DODATNO OPREMO ZA SESANJE AVTOMOBILA....
Velikost cevi DN 32
Opis Super zmogljiva naprava pri porabi električne energije samo 1000 Watt: večnamenski sesalnik WD 4 Car. Opremljen je s posebnim priborom in predstavlja idealno napravo za učinkovito in brezhibno čiščenje notranjosti avtomobila. Ko gre za občutljive površine kot je armaturna plošča, močno umazane predele kot prostor za noge, večje površine kot je prtljažnik ali ozka mesta med sedeži - zahvaljujoč posebni krtači in šobam boste sedaj zlahka očistili vse dele notranjosti avtomobila. Snemljiv ročaj vam omogoča, da šobe nataknete direktno na sesalno cev in tako zlahka Dosežete tudi najbolj ozka mesta. Sesalnik modernega videza nudi trpežno 20 litrsko posodo iz plastike in ploščati filter v filtrski kaseti, ga lahko demontirate povsem brez kakršnegakoli stika z umazanijo. Filter je idealen za sesanje mokre in suhe umazanije, brez potrebne menjave. Poleg tega je sesalnik WD 4 Car opremljen z vsem znanim in standardnim priborom, tako kot vse naprave iz uspešne Kärcherjeve linije večnamenskih sesalnikov.
Napetost:
230 V/ 50 Hz
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
20 L
Moč motorja:
1600 W
Teža:
7,0 kg
Oprema:
SESALNA CEV DOLŽINE 2,2 m, TALNA ŠOBA ZA MOKRO IN SUHO SESANJE, 2 X 0,5 m PODALJŠEK CEVI, 2 X ŠOBA S ŠČETKAMI, KOTNA ŠOBA, DOLGA OZKA ŠOBA (350 mm), PLOŠČAT FILTER, FLIS VREČKA,...
Tlak:
215 mbar
Obratovalni tlak:
215 mbar
Ostalo:
UNIVERZALEN SESALEC ZA VSAKODNEVNA OPRAVILA IN Z DODATNO OPREMO ZA SESANJE AVTOMOBILA....
Velikost cevi:
DN 32

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.