MOKRO - SUHI SESALNIK KARCHER WD 5 PREMIUM 1348-230 (Dobavljivo predvidoma od 20. 5. dalje)

MOKRO - SUHI SESALNIK KARCHER WD 5 PREMIUM 1348-230 (Dobavljivo predvidoma od 20. 5. dalje)

MOKRO - SUHI SESALNIK KARCHER WD 5 Premium Extension 1348-240

MOKRO - SUHI SESALNIK KARCHER WD 5 Premium Extension 1348-240

MOKRO - SUHI SESALNIK KARCHER WD 5 P PREMIUM 1348-234

Še močnejši, še udobnejši

Odstranljiva kaseta s ploščatim filtrom
Vtičnica z avtomatiko za vklop/izklop za delo z električnim orodjem
Čiščenje filtra s pritiskom na gumb
197,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
128
Dodaj v primerjavo
WD 5 P Premium vas bo prepričal s svojo neverjetno močjo sesanja: kljub nizki porabi 1100 W je večnamenski sesalnik tako močan kot 1800 W sesalnik. 25 l posoda iz nerjavečega jekla, ki je odporna proti koroziji, sodi k opremi te naprave, tako kot tudi vtičnica z avtomatiko za vklop/izklop za priklop električnega orodja. Poleg tega je tukaj tudi nova, patentirana tehnika demontaže filtra: ploščati filter je nameščen v filtrski kaseti, zato ga lahko hitro in enostavno zamenjate brez stika z umazanijo. Brez menjave filtra lahko sesate tako suho kot tudi mokro umazanijo. Edinstvena je tudi funkcija čiščenja filtra: močni, impulzni sunki zraka umazanijo s pritiskom na gumb spihajo iz filtra in tako zagotovijo, da je moč sesanja ponovno vzpostavljena. Nova sesalna cev z na novo razvito, preklopno šobo za tla z 2 gumijastima in 2 krtačnima trakovoma skrbi za odlične rezultate sesanja. WD 5 P Premium ima tudi druge lastnosti udobja pri delu kot so npr. snemljiv ročaj z elektrostatično zaščito, odlagano mesto za sesalno cev in šobo, funkcija pihanja, patentiran 3-v-1 ročaj ter shranjevanje kabla in pribora.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Moč motorja 1,8 KW
Teža 9,3 kg
Oprema SESALNA CEV DOLŽINE 2,2 m, SESALNA PALICA 2 X 0,5 m, ŠOBA ZA MOKRO / SUHO SESANJE, OZKA ŠOBA, FLIS VREČKA, FILTER Z NANO PREMAZOM, FUNKCIJA PIHANJA, MIROVANJE, ČIŠČENJE FILTRA EFFICIENT, SHRANJEVANJE CEVI,...
Tlak 230 mbar
Obratovalni tlak 230 mbar
Ostalo VTIČNICA Z AVTOMATIKO ZA VKLOP IN IZKLOP ELEKTRIČNEGA APARATA, ...
Velikost cevi DN 35
Rezervoar za čisto in umazano vodo 25 l - KOVINSKA POSODA
Opis WD 5 P Premium vas bo prepričal s svojo neverjetno močjo sesanja: kljub nizki porabi 1100 W je večnamenski sesalnik tako močan kot 1800 W sesalnik. 25 l posoda iz nerjavečega jekla, ki je odporna proti koroziji, sodi k opremi te naprave, tako kot tudi vtičnica z avtomatiko za vklop/izklop za priklop električnega orodja. Poleg tega je tukaj tudi nova, patentirana tehnika demontaže filtra: ploščati filter je nameščen v filtrski kaseti, zato ga lahko hitro in enostavno zamenjate brez stika z umazanijo. Brez menjave filtra lahko sesate tako suho kot tudi mokro umazanijo. Edinstvena je tudi funkcija čiščenja filtra: močni, impulzni sunki zraka umazanijo s pritiskom na gumb spihajo iz filtra in tako zagotovijo, da je moč sesanja ponovno vzpostavljena. Nova sesalna cev z na novo razvito, preklopno šobo za tla z 2 gumijastima in 2 krtačnima trakovoma skrbi za odlične rezultate sesanja. WD 5 P Premium ima tudi druge lastnosti udobja pri delu kot so npr. snemljiv ročaj z elektrostatično zaščito, odlagano mesto za sesalno cev in šobo, funkcija pihanja, patentiran 3-v-1 ročaj ter shranjevanje kabla in pribora.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
25 l - KOVINSKA POSODA
Moč motorja:
1,8 KW
Teža:
9,3 kg
Oprema:
SESALNA CEV DOLŽINE 2,2 m, SESALNA PALICA 2 X 0,5 m, ŠOBA ZA MOKRO / SUHO SESANJE, OZKA ŠOBA, FLIS VREČKA, FILTER Z NANO PREMAZOM, FUNKCIJA PIHANJA, MIROVANJE, ČIŠČENJE FILTRA EFFICIENT, SHRANJEVANJE CEVI,...
Tlak:
230 mbar
Obratovalni tlak:
230 mbar
Ostalo:
VTIČNICA Z AVTOMATIKO ZA VKLOP IN IZKLOP ELEKTRIČNEGA APARATA, ...
Velikost cevi:
DN 35
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
25 l - KOVINSKA POSODA

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.