PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 3 EasyFix 1513-110 (NA ZALOGI)

PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 3 EasyFix 1513-110 (NA ZALOGI)

MOKRO - SUHI SESALNIK KARCHER WD 6 P PREMIUM 1348-270 (NA ZALOGI)

Še močnejši, še udobnejši

Odstranljiva kaseta s ploščatim filtrom
Vtičnica z avtomatiko za vklop/izklop za delo z električnim orodjem
Čiščenje filtra s pritiskom na gumb

Dobava maj
Cena: 259,99 € Spletna cena 202,20 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
127
Dodaj v primerjavo
Prvovrsten večnamenski sesalnik WD 6 P Premium vas bo prepričal z izjemno močjo sesanja 2000 W pri dejanski porabi elektrike 1300 W. Opremljen je z inovativno tehniko demontaže filtra, pri kateri se filter nahaja v snemljivi kaseti v glavi naprave. Ko kaseto izvlečete, lahko filter demontirate brez nepotrebnega stika z umazanijo. Brez zamudne menjave filtra lahko sesate tako suho kot tudi mokro umazanijo. S pritiskom na gumb funkcije čiščenja filtra lahko filter učinkovito očistite in tako hitro povrnete sesalno moč naprave. Vtičnica z avtomatiko za vklop/izklop omogoča delo s priključenim električnim orodjem. Umazanija, ki nastane pri oblanju, žaganju ali brušenju, se direktno odsesava. Moč sesanja lahko uravnavate glede na potrebe, tako pri standardnem sesanju, kot tudi pri delu z električnim orodjem. Druge lastnosti: 30 l posoda iz nerjavečega jekla, na novo razvit pribor za najboljše rezultate sesanja, snemljiv ročaj z elektrostatično zaščito, izpustni vijak za večje količine vode, odlagalno mesto in še veliko več.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Moč motorja 2,0 KW
Teža 9,0 kg
Oprema SESALNA CEV DOLŽINE 2,2 m, SESALNA PALICA DOLŽINE 2 X 0,5 m, DODATNA VTIČNICA ZA VKLOP STROJA, ŠOBA ZA MOKRO IN SUHO SESANJE, OZKA ŠOBA, ELEKTRIČNI KABEL DOLŽINE 4 m, FLIS VREČKA,PLOŠČAT FILTER,FUNKCIJA PIHANJA, MIROVANJE,VIJAK ZA IZPUST VODE,...
Tlak 230 mbar
Obratovalni tlak 230 mbar
Ostalo IZREDNO ZMOGLJIV SESALEC Z ČIŠČENJEM FILTRA EFFICIENT, VIJAK ZA LAŽJI IZPUST ODPADNE VODE - NI POTREBNO DVIGOVATI SESALCA, ),....
Velikost cevi DN 35
Rezervoar za čisto in umazano vodo 30 l - KOVINSKA POSODA
Opis Prvovrsten večnamenski sesalnik WD 6 P Premium vas bo prepričal z izjemno močjo sesanja 2000 W pri dejanski porabi elektrike 1300 W. Opremljen je z inovativno tehniko demontaže filtra, pri kateri se filter nahaja v snemljivi kaseti v glavi naprave. Ko kaseto izvlečete, lahko filter demontirate brez nepotrebnega stika z umazanijo. Brez zamudne menjave filtra lahko sesate tako suho kot tudi mokro umazanijo. S pritiskom na gumb funkcije čiščenja filtra lahko filter učinkovito očistite in tako hitro povrnete sesalno moč naprave. Vtičnica z avtomatiko za vklop/izklop omogoča delo s priključenim električnim orodjem. Umazanija, ki nastane pri oblanju, žaganju ali brušenju, se direktno odsesava. Moč sesanja lahko uravnavate glede na potrebe, tako pri standardnem sesanju, kot tudi pri delu z električnim orodjem. Druge lastnosti: 30 l posoda iz nerjavečega jekla, na novo razvit pribor za najboljše rezultate sesanja, snemljiv ročaj z elektrostatično zaščito, izpustni vijak za večje količine vode, odlagalno mesto in še veliko več.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
30 l - KOVINSKA POSODA
Moč motorja:
2,0 KW
Teža:
9,0 kg
Oprema:
SESALNA CEV DOLŽINE 2,2 m, SESALNA PALICA DOLŽINE 2 X 0,5 m, DODATNA VTIČNICA ZA VKLOP STROJA, ŠOBA ZA MOKRO IN SUHO SESANJE, OZKA ŠOBA, ELEKTRIČNI KABEL DOLŽINE 4 m, FLIS VREČKA,PLOŠČAT FILTER,FUNKCIJA PIHANJA, MIROVANJE,VIJAK ZA IZPUST VODE,...
Tlak:
230 mbar
Obratovalni tlak:
230 mbar
Ostalo:
IZREDNO ZMOGLJIV SESALEC Z ČIŠČENJEM FILTRA EFFICIENT, VIJAK ZA LAŽJI IZPUST ODPADNE VODE - NI POTREBNO DVIGOVATI SESALCA, ),....
Velikost cevi:
DN 35
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
30 l - KOVINSKA POSODA

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.