MOKRO - SUHI SESALNIK KARCHER WD 3 Battery Premium Set 1629-951

MOKRO - SUHI SESALNIK KARCHER WD 3 Battery Premium Set 1629-951

MOKRO - SUHI SESALNIK KARCHER WD 3 PREMIUM 1629-863 (NA ZALOGI)

MOKRO - SUHI SESALNIK KARCHER WD 3 PREMIUM 1629-863 (NA ZALOGI)

MOKRO - SUHI SESALNIK KARCHER WD 3 P 1629-880 (NA ZALOGI)

Kompakten, priročen in vsestranski

Novo razvit pribor za najboljši rezultat čiščenja
Priročna funkcija pihanja
Patentirana tehnika odstranjevanja filtra
Cena: 94,99 € Spletna cena 89,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
123
Dodaj v primerjavo
WD 3 P je večnamenski sesalnik, ki je s 1000 W porabe elektrike tako zmogljiv kot 1400 W sesalnik. Opremljen je s trpežno plastično posodo s prostornino 17 l in z vtičnico z avtomatiko za vklop/izklop za električno orodje. Pri delu z električnim orodjem se sesalnik samodejno vklopi in neposredno posesa umazanijo. Patronski filter omogoča sesanje suhe in mokre umazanije, ne da bi bilo pri tem potrebno zamenjati filter. Na novo zasnovana sesalna cev naprave ter nova Clips-šoba za tla z 2 gumijastima in 2 krtačnima trakovoma omogočata učinkovito sesanje umazanije vseh vrst. Zahvaljujoč snemljivemu ročaju lahko pribor sesalnika pritrdite direktno na sesalni cevi. Druge lastnosti opreme, ki vas bodo prepričale: funkcija pihanja, sistem zapiranja "Pull & Push", odlagalno mesto, ergonomski ročaj, praktično shranjevanje kabla in pribora.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Moč motorja 1,4 KW
Teža 7,5 kg
Oprema SESALNA CEV DOLŽINE 2,2 m, SESALNA PALICA DOLŽINE 2 X 0,5 m, ŠOBA ZA MOKRO IN SUHO SESANJE, OZKA ŠOBA, ELEKTRIČNI KABEL DOLŽINE 4 m, PAPIRNATA VREČKA, FUNKCIJA PIHANJA, VTIČNICA ZA VKLOP DODATNEGA STROJA, PATRONAST FILTER,....
Tlak 210 mbar
Obratovalni tlak 210 mbar
Ostalo opcija: PAPIRNATE VREČKE (5 KOSOV - KAT.ŠT. 6.959-130), PATRONAST FILTER (1 KOS - KAT. ŠT. 6.414-552), MOŽNOST DOBAVE RAZNE DODATNE OPREME,....
Velikost cevi DN 35
Rezervoar za čisto in umazano vodo 17 l - UMETNI MATERIAL
Opis WD 3 P je večnamenski sesalnik, ki je s 1000 W porabe elektrike tako zmogljiv kot 1400 W sesalnik. Opremljen je s trpežno plastično posodo s prostornino 17 l in z vtičnico z avtomatiko za vklop/izklop za električno orodje. Pri delu z električnim orodjem se sesalnik samodejno vklopi in neposredno posesa umazanijo. Patronski filter omogoča sesanje suhe in mokre umazanije, ne da bi bilo pri tem potrebno zamenjati filter. Na novo zasnovana sesalna cev naprave ter nova Clips-šoba za tla z 2 gumijastima in 2 krtačnima trakovoma omogočata učinkovito sesanje umazanije vseh vrst. Zahvaljujoč snemljivemu ročaju lahko pribor sesalnika pritrdite direktno na sesalni cevi. Druge lastnosti opreme, ki vas bodo prepričale: funkcija pihanja, sistem zapiranja "Pull & Push", odlagalno mesto, ergonomski ročaj, praktično shranjevanje kabla in pribora.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
17 l - UMETNI MATERIAL
Podatkovna kartica:

Obseg dobave

- Snemljiv ročaj
- Adapter za priklop električnega orodja
- Sesalne cevi, 2
- Funkcija puhala
- Ozka šoba
- Kavelj za kabel
- Papirnata filtrska vrečka, 1
- Odlagalno mesto
- Patronski filter,
- Sesalne cevi, 0,5
- Sesalne cevi, plastika
- Sesalne cevi, 35
- Sesalna cev, 2
- Zaščita pred udarci
- Shranjevanje pribora na napravi
Moč motorja:
1,4 KW
Teža:
7,5 kg
Oprema:
SESALNA CEV DOLŽINE 2,2 m, SESALNA PALICA DOLŽINE 2 X 0,5 m, ŠOBA ZA MOKRO IN SUHO SESANJE, OZKA ŠOBA, ELEKTRIČNI KABEL DOLŽINE 4 m, PAPIRNATA VREČKA, FUNKCIJA PIHANJA, VTIČNICA ZA VKLOP DODATNEGA STROJA, PATRONAST FILTER,....
Tlak:
210 mbar
Obratovalni tlak:
210 mbar
Ostalo:
opcija: PAPIRNATE VREČKE (5 KOSOV - KAT.ŠT. 6.959-130), PATRONAST FILTER (1 KOS - KAT. ŠT. 6.414-552), MOŽNOST DOBAVE RAZNE DODATNE OPREME,....
Velikost cevi:
DN 35
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
17 l - UMETNI MATERIAL

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.