NAHRBTNI SESALEC ZA SUHO SESANJE KARCHER BV 5/1 Bp Pack 1394-250

NAHRBTNI SESALEC ZA SUHO SESANJE KARCHER BV 5/1 Bp Pack 1394-250

NAHRBTNI SESALEC ZA SUHO SESANJE KARCHER BV 5/1 1394-200

Za ergonomično delo je na voljo izjemno udobno nosilno ogrodje, s patentiranim sistemom prezračevanja
Veliko stikalo za vklop/izklop ob strani 5 l posode je lahko dostopno
586,70 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
052
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Za ergonomično delo je na voljo izjemno udobno nosilno ogrodje, s patentiranim sistemom prezračevanja, opremljeno je z oblazinjenimi pasovi za rame in medenico, ki jih lahko prilagodite posameznemu uporabniku. Veliko stikalo za vklop/izklop ob strani 5 l posode je lahko dostopno. Zahvaljujoč središčnemu položaju sesalne cevi lahko napravo uporabljajo tako levičarji kot tudi desničarji. 15 m dolg omrežni kabel omogoča velik polmer delovanja, tudi na stopnicah ali odrih.
Več informacij
Napetost 230 V/ 50 Hz
Moč motorja 1300 W
Teža 5,3 kg
Oprema SESALNA CEV DOLŽINE 1,5 m, TELESKOPSKA CEV, BOMBAŽNA VREČKA, PRALNI FILTER IZ NAJLONA, PREKLOPNA TALNA ŠOBA,...
Tlak 244 mbar
Ostalo ELEKTRIČNI KABEL DOLŽINE 15 m, LAHEK ZA NOŠENJE, POSEBEN PROSTOR ZA SHRANJEVANJE TALNE ŠOBE, PREPROST ZA UPORABO,....
Širina sesanja 270 mm
Razred energetske učinkovitosti B
Opis Za ergonomično delo je na voljo izjemno udobno nosilno ogrodje, s patentiranim sistemom prezračevanja, opremljeno je z oblazinjenimi pasovi za rame in medenico, ki jih lahko prilagodite posameznemu uporabniku. Veliko stikalo za vklop/izklop ob strani 5 l posode je lahko dostopno. Zahvaljujoč središčnemu položaju sesalne cevi lahko napravo uporabljajo tako levičarji kot tudi desničarji. 15 m dolg omrežni kabel omogoča velik polmer delovanja, tudi na stopnicah ali odrih.
Napetost:
230 V/ 50 Hz
Energijska nalepka in podatkovna kartica:
Moč motorja:
1300 W
Teža:
5,3 kg
Oprema:
SESALNA CEV DOLŽINE 1,5 m, TELESKOPSKA CEV, BOMBAŽNA VREČKA, PRALNI FILTER IZ NAJLONA, PREKLOPNA TALNA ŠOBA,...
Tlak:
244 mbar
Ostalo:
ELEKTRIČNI KABEL DOLŽINE 15 m, LAHEK ZA NOŠENJE, POSEBEN PROSTOR ZA SHRANJEVANJE TALNE ŠOBE, PREPROST ZA UPORABO,....
Širina sesanja:
270 mm
Razred energetske učinkovitosti:
B

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.