NAHRBTNI SESALEC ZA SUHO SESANJE KARCHER BV 5/1 1394-200

NAHRBTNI SESALEC ZA SUHO SESANJE KARCHER BV 5/1 1394-200

NAHRBTNI SESALEC ZA SUHO SESANJE KARCHER BV 5/1 Bp Pack 1394-250

Za ergonomično delo je na voljo izjemno udobno nosilno ogrodje, s patentiranim sistemom prezračevanja
Veliko stikalo za vklop/izklop ob strani 5 l posode je lahko dostopno
864,68 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
905
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Oprtni sesalnik BV 5/1 Bp je z močno akumulatorsko baterijo Kärcher Battery Power+ zelo zmogljiv. Z ergonomskim in udobnim nosilnim ogrodjem je idealen za čistilna dela tam, kjer so zaradi ozkega prostora otežena opravila čiščenja, pa naj bo to v kinu, letalu, avtobusu, na vlaku in celo na stopnicah. Skrbno načrtovano, ergonomsko in patentirano nosilno ogrodje z Air-Stream-Comfort sistemom omogoča enostavno upravljanje, zmanjšuje segrevanje hrbta in hkrati preprečuje moteče tresljaje. Zlahka se bo prilagodil različnim uporabnikom in hkrati zagotovil visoko udobje pri nošenju. Tudi upravljanje naprave je zelo udobno, saj se z vsemi pomembnimi funkcijami delovanja in dodatnimi funkcijami, kot je eco!efficiency način ali prikaz ravni, do katere je baterija napolnjena, upravlja oziroma nadzira neposredno preko nadzorne plošče, ki je zapasana na nogi (stegnu). Baterija in polnilnik priložena.
Več informacij
Vakuum 244 mbar
Prostornina posode 5 l
Maks. zmogljivost sesanja 1300 W
Pretok zraka 61 l/s
Teža 8,7 kg
Opis Oprtni sesalnik BV 5/1 Bp je z močno akumulatorsko baterijo Kärcher Battery Power+ zelo zmogljiv. Z ergonomskim in udobnim nosilnim ogrodjem je idealen za čistilna dela tam, kjer so zaradi ozkega prostora otežena opravila čiščenja, pa naj bo to v kinu, letalu, avtobusu, na vlaku in celo na stopnicah. Skrbno načrtovano, ergonomsko in patentirano nosilno ogrodje z Air-Stream-Comfort sistemom omogoča enostavno upravljanje, zmanjšuje segrevanje hrbta in hkrati preprečuje moteče tresljaje. Zlahka se bo prilagodil različnim uporabnikom in hkrati zagotovil visoko udobje pri nošenju. Tudi upravljanje naprave je zelo udobno, saj se z vsemi pomembnimi funkcijami delovanja in dodatnimi funkcijami, kot je eco!efficiency način ali prikaz ravni, do katere je baterija napolnjena, upravlja oziroma nadzira neposredno preko nadzorne plošče, ki je zapasana na nogi (stegnu). Baterija in polnilnik priložena.
Vakuum:
244 mbar
Prostornina posode:
5 l
Maks. zmogljivost sesanja:
1300 W
Pretok zraka:
61 l/s
Teža:
8,7 kg

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.