PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 1 Premium 1516-360

PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 1 Premium 1516-360

PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 1 1516-300

Takoj pri roki in popolna izbira za občasno uporabo

Kompaktna oblika za enostavno shranjevanje
V trenutku pripravljen za delo
Otroško varovalo na napravi
Močan izpust pare s tlakom 3,0 bar
Cena: 89,99 € Spletna cena 85,40 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
142
Dodaj v primerjavo
Kompaktni ročni parni čistilnik SC 1 čisti povsem brez kemikalij in ga lahko uporabite praktično kjerkoli v gospodinjstvu. Pri čiščenju trdih površin vseh vrst vas bo naprava prepričala na celi črti, odstrani pa tudi kar 99,99 % vseh bakterij v gospodinjstvu. Zahvaljujoč svoji kompaktni, priročni velikosti je ročni parni čistilnik optimalen za hitro, vendar temeljito vmesno čiščenje. Armature, ploščice, kuhalna plošča, napa in celo najmanjše praske in razpoke bodo zahvaljujoč bogatemu priboru in zmogljivemu čistilniku spet temeljito čiste. Zanesljivo boste lahko odstranili tudi trdovratno umazanijo, kot so ostanki vodnega kamna in maščobne obloge. Glede na kompaktno obliko lahko parni čistilnik shranite direktno tam, kjer ga potrebujete, saj ne potrebuje veliko prostora.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Pritisk vodne pare 3,0 bar
Moč motorja GRELNA MOČ 1200 W
Teža 1,5 kg
Oprema VARNOSTNI VENTIL, OTROŠKO VAROVALO, BRISALEC ZA OKNA, ROČNA ŠOBA, TOČKOVNA ŠOBA, OKROGLA KRTAČKA, ...
Ostalo PARNI ČISTILEC ZA OSNOVNO ČIŠČENJE PO HIŠI, ZA ČIŠČENJE PLOŠČIC, STEKLENIH POVRŠIN, ....
Opis Kompaktni ročni parni čistilnik SC 1 čisti povsem brez kemikalij in ga lahko uporabite praktično kjerkoli v gospodinjstvu. Pri čiščenju trdih površin vseh vrst vas bo naprava prepričala na celi črti, odstrani pa tudi kar 99,99 % vseh bakterij v gospodinjstvu. Zahvaljujoč svoji kompaktni, priročni velikosti je ročni parni čistilnik optimalen za hitro, vendar temeljito vmesno čiščenje. Armature, ploščice, kuhalna plošča, napa in celo najmanjše praske in razpoke bodo zahvaljujoč bogatemu priboru in zmogljivemu čistilniku spet temeljito čiste. Zanesljivo boste lahko odstranili tudi trdovratno umazanijo, kot so ostanki vodnega kamna in maščobne obloge. Glede na kompaktno obliko lahko parni čistilnik shranite direktno tam, kjer ga potrebujete, saj ne potrebuje veliko prostora.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Pritisk vodne pare:
3,0 bar
Podatkovna kartica:

Prostornina kotla/rezervoarja: 0,25 l 

Moč motorja:
GRELNA MOČ 1200 W
Teža:
1,5 kg
Oprema:
VARNOSTNI VENTIL, OTROŠKO VAROVALO, BRISALEC ZA OKNA, ROČNA ŠOBA, TOČKOVNA ŠOBA, OKROGLA KRTAČKA, ...
Ostalo:
PARNI ČISTILEC ZA OSNOVNO ČIŠČENJE PO HIŠI, ZA ČIŠČENJE PLOŠČIC, STEKLENIH POVRŠIN, ....

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.