PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 4 EasyFix Premium Iron 1512-489

PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 4 EasyFix Premium Iron 1512-489

PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 5 EasyFix Premium Iron 1512-557

PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 5 EasyFix Premium Iron 1512-557

PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 5 EasyFix Iron 1512-536

Popolna moč. Popolna uporaba.

Odstranljiva posoda, ki jo je mogoče polniti med uporabo, za delo brez prekinitev
Funkcija VapoHydro
S kompletom za čiščenje tal Easy Fix in parnim likalnikom
Cena: 504,99 € Spletna cena 438,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1185
Dodaj v primerjavo
S 4,2 bara tlaka pare je SC 5 Easy Fix Iron najmočnejši parni čistilnik svojega razreda. Z napravo vrhunskega razreda boste v obsegu dobave prejeli tudi parni likalnik, ki vam bo prihranil tudi do 50% časa za likanje. S funkcijo VapoHydro boste sedaj še enostavneje odstranili trdovratno umazanijo: z vklopom vroče vode boste enostavno odplaknili vso razkrojeno umazanijo. Z variabilno nastavitvijo lahko intenzivnost pare prilagodite glede na vrsto površine ali stopnjo umazanije. Zahvaljujoč snemljivi posodi za vodo, ki jo lahko stalno polnite, boste lahko čistili brez prekinitev. SC 5 Easy Fix Iron ima tudi predal za kabel, predal za shranjevanje pribora in odlagalno mesto za šobo za tla. Povsem brez kemikalij naprava poskrbi za čiste rezultate po celotni hiši in s trdih površin odstrani kar 99,99% običajnih bakterij v gospodinjstvu. Z obsežnim priborom bodo ploščice, kuhalna plošča, kuhinjska napa ter celo majhne razpoke hitro spet povsem čiste. Šoba za tla Easy Fix z gibljivim zglobom in povečano površino čiščenja zagotavlja najvišjo stopnjo ergonomije in odlične rezultate čiščenja. Inovativna tehnologija menjave krpe brez dotika skrbi za najvišjo mero udobja.
Več informacij
Oprema VARNOSTNI VENTIL, OTROŠKO VAROVALO, KOMPLET ZA ČIŠČENJE TAL, REGULACIJA KOLIČINE PARE NA ROČAJU, ROČNA ŠOBA, TOČKOVNA ŠOBA, OKROGLA KRTAČA, VGRAJEN LIJAK ZA POLNJENJE, ...
Ostalo HITRO PRIPRAVLJEN ZA UPORABO PO ZASLUGI ZELO KRATKEGA ČASA SEGREVANJA, STALNA MOŽNOST POLNJENJA, VODNA FUNKCIJA VAPO HYDRO, SHRANJEVANJE KABLA NA APARATU, S KOMPLETOM ZA ČIŠČENJE IN PARNIM LIKALNIKOM...
Opis S 4,2 bara tlaka pare je SC 5 Easy Fix Iron najmočnejši parni čistilnik svojega razreda. Z napravo vrhunskega razreda boste v obsegu dobave prejeli tudi parni likalnik, ki vam bo prihranil tudi do 50% časa za likanje. S funkcijo VapoHydro boste sedaj še enostavneje odstranili trdovratno umazanijo: z vklopom vroče vode boste enostavno odplaknili vso razkrojeno umazanijo. Z variabilno nastavitvijo lahko intenzivnost pare prilagodite glede na vrsto površine ali stopnjo umazanije. Zahvaljujoč snemljivi posodi za vodo, ki jo lahko stalno polnite, boste lahko čistili brez prekinitev. SC 5 Easy Fix Iron ima tudi predal za kabel, predal za shranjevanje pribora in odlagalno mesto za šobo za tla. Povsem brez kemikalij naprava poskrbi za čiste rezultate po celotni hiši in s trdih površin odstrani kar 99,99% običajnih bakterij v gospodinjstvu. Z obsežnim priborom bodo ploščice, kuhalna plošča, kuhinjska napa ter celo majhne razpoke hitro spet povsem čiste. Šoba za tla Easy Fix z gibljivim zglobom in povečano površino čiščenja zagotavlja najvišjo stopnjo ergonomije in odlične rezultate čiščenja. Inovativna tehnologija menjave krpe brez dotika skrbi za najvišjo mero udobja.
Podatkovna kartica:

Površinska zmogljivost po polnjenju rezervoarja: ca. 150 m²

Izhod za ogrevanje: 2200 W
Največji parni tlak: 4,2 bar
Dolžina kabla: 6 m
Čas ogrevanja: 3 min
Prostornina kotla/rezervoarja: 0,5 / 1,5 (snemljiv rezervoar) l
Vrsta toka: 1 / 220 – 240 / 50 – 60 Ph / V / Hz
Teža brez dodatkov: 6 kg
Teža vključno z embalažo: 10,6 kg

Mere (D × Š × V): 439 x 301 x 305 mm

Testni certifikat*: Uničuje do 99.999% korona virusa* in 99.9% bakterij**

* Testi so pokazali, da je s parnim čistilnikom Kärcher, s 30 sekundnim čiščenjem neposredno na enem mestu in z maksimalno močjo pare, mogoče iz običajnih gladkih trdih površin gospodinjstev odstraniti 99,999% virusov z ovojnico, kot na primer koronavirus ali gripo, razen virusa hepatitis B (testna klica: Modified-Vaccinia-Ankara-Virus).

** Ob temeljitem čiščenju s parnim čistilnikom Kärcher uničimo 99,99% vseh običajnih gospodinjskih bakterij na običajnih gladkih trdih površinah, s hitrostjo čiščenja 30 cm/s neposredno na enem mestu in z maksimalno močjo pare (testna klica: Enterococcus hirae).

Oprema:
VARNOSTNI VENTIL, OTROŠKO VAROVALO, KOMPLET ZA ČIŠČENJE TAL, REGULACIJA KOLIČINE PARE NA ROČAJU, ROČNA ŠOBA, TOČKOVNA ŠOBA, OKROGLA KRTAČA, VGRAJEN LIJAK ZA POLNJENJE, ...
Ostalo:
HITRO PRIPRAVLJEN ZA UPORABO PO ZASLUGI ZELO KRATKEGA ČASA SEGREVANJA, STALNA MOŽNOST POLNJENJA, VODNA FUNKCIJA VAPO HYDRO, SHRANJEVANJE KABLA NA APARATU, S KOMPLETOM ZA ČIŠČENJE IN PARNIM LIKALNIKOM...

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.