PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 2 Upright EasyFix 1513-345

PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 2 Upright EasyFix 1513-345

PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 2 Premium EasyFix 1512-090

PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 2 Premium EasyFix 1512-090

PARNI ČISTILNIK KARCHER SC 2 EasyFix 1512-063

Ravno pravšnji za začetek

Lahka, kompaktna naprava
S kompletom za čiščenje tal Comfort
Otroško varovalo na parni pištoli
Shranjevanje pribora in položaj mirovanja
Cena: 144,99 € Spletna cena 130,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1191
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 144,99 €
Dodaj v primerjavo
SC 2 EasyFix – vstop v svet čiščenja s paro. Parni čistilnik vstopnega razreda SC 2 EasyFix, ki ga lahko enostavno in intuitivno upravljate, vam nudi 2-stopenjsko nastavitev pare, s katero lahko prilagodite intenzivnost pare glede na vrsto površine in stopnjo umazanije. Praktično shranjevanje pribora na napravi, šoba za tla EasyFix s gibljivim zglobom za najvišjo stopnjo ergonomije in odlične rezultate čiščenja ter odlagalno mesto za šobo za tla so uporabne lastnosti, ki bodo delo s parnim čistilnikom še olajšale. Kärcherjev parni čistilnik SC 2 EasyFix čisti popolnoma brez kemikalij, odstrani 99,99% vseh običajnih bakterij v gospodinjstvu na različnih trdih površinah in je univerzalno uporaben. S pravilno uporabo obsežnega dodatnega pribora bodo ploščice, kuhalne plošče, kuhinjske nape in tudi najmanjše razpoke higienično čiste. Tudi najtrdovratnejšo umazanijo boste zanesljivo odstranili.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Pritisk vodne pare 3,2 bar
Moč motorja GRELNA MOČ 1500 W
Teža 3,0 kg
Oprema VARNOSTNI VENTIL, OTROŠKO VAROVALO, KOMPLET ZA ČIŠČENJE TAL, REGULACIJA KOLIČINE PARE NA ROČAJU, ROČNA ŠOBA, TOČKOVNA ŠOBA, OKROGLA KRTAČA, VGRAJEN LIJAK ZA POLNJENJE, ...
Ostalo LAHKA IN PRIROČNA NAPRAVA ZA ČIŠČENJE S KOMPLETOM , KI GA POTREBUJETE ZA TEMELJITO ČIŠČENJE, ....
Opis SC 2 EasyFix – vstop v svet čiščenja s paro. Parni čistilnik vstopnega razreda SC 2 EasyFix, ki ga lahko enostavno in intuitivno upravljate, vam nudi 2-stopenjsko nastavitev pare, s katero lahko prilagodite intenzivnost pare glede na vrsto površine in stopnjo umazanije. Praktično shranjevanje pribora na napravi, šoba za tla EasyFix s gibljivim zglobom za najvišjo stopnjo ergonomije in odlične rezultate čiščenja ter odlagalno mesto za šobo za tla so uporabne lastnosti, ki bodo delo s parnim čistilnikom še olajšale. Kärcherjev parni čistilnik SC 2 EasyFix čisti popolnoma brez kemikalij, odstrani 99,99% vseh običajnih bakterij v gospodinjstvu na različnih trdih površinah in je univerzalno uporaben. S pravilno uporabo obsežnega dodatnega pribora bodo ploščice, kuhalne plošče, kuhinjske nape in tudi najmanjše razpoke higienično čiste. Tudi najtrdovratnejšo umazanijo boste zanesljivo odstranili.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Pritisk vodne pare:
3,2 bar
Podatkovna kartica:

Prostornina kotla/rezervoarja: 1 l

Moč motorja:
GRELNA MOČ 1500 W
Teža:
3,0 kg
Oprema:
VARNOSTNI VENTIL, OTROŠKO VAROVALO, KOMPLET ZA ČIŠČENJE TAL, REGULACIJA KOLIČINE PARE NA ROČAJU, ROČNA ŠOBA, TOČKOVNA ŠOBA, OKROGLA KRTAČA, VGRAJEN LIJAK ZA POLNJENJE, ...
Ostalo:
LAHKA IN PRIROČNA NAPRAVA ZA ČIŠČENJE S KOMPLETOM , KI GA POTREBUJETE ZA TEMELJITO ČIŠČENJE, ....

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.