RIBALEC TAL KARCHER B 250 R I + R 120 1480-230.205

RIBALEC TAL KARCHER B 250 R I + R 120 1480-230.205

RIBALEC TAL KARCHER B 250 R I + D 100 1480-230.206

Brez napornega predhodnega pometanja: kombiniran polirno sesalni stroj na baterijski pogon z upravljanjem sede
Opremljen s pometalno-sesalno enoto in krtačo s ploščo z delovno širino 100 cm

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
960
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Brez napornega predhodnega pometanja: kombiniran polirno sesalni stroj na baterijski pogon z upravljanjem sede B 250 R I + D100 je opremljen s pometalno-sesalno enoto in krtačo s ploščo z delovno širino 100 cm. Zmogljiva baterija (36V / 630Ah) ter zelo velika posoda za vodo (250 l) vam omogočata zelo dolge intervale dela. EASY Operation stikalo z jasno simboliko in barvnim kodiranjem zagotavlja enostavno upravljanje. V stopnji delovanja eco!efficiency se z enim klikom zmanjšata moč turbine in količina vode – tako boste privarčevali vodo in energijo. Istočasno podaljšate tudi čas delovanja za ca. 20%. Okrogli filter s filtrirno površino 4 m² v povezavi s samodejnim čiščenjem filtra omogoča neprekinjeno delo brez prašenja. (To je primer konfiguracije naprave. Stroj je dobavljiv z več različicami opreme. Potrebno je naročiti stransko krtačo.)
Več informacij
Napetost 36 V
Površinska zmogljivost do 8000 m2/h
Zbiralnik za smeti 60 l
Pretok vode 8 l / min
Moč motorja 2000 W
Teža 1450 kg
Širina sesanja 1060 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo 250 l / 250 l
Opis Brez napornega predhodnega pometanja: kombiniran polirno sesalni stroj na baterijski pogon z upravljanjem sede B 250 R I + D100 je opremljen s pometalno-sesalno enoto in krtačo s ploščo z delovno širino 100 cm. Zmogljiva baterija (36V / 630Ah) ter zelo velika posoda za vodo (250 l) vam omogočata zelo dolge intervale dela. EASY Operation stikalo z jasno simboliko in barvnim kodiranjem zagotavlja enostavno upravljanje. V stopnji delovanja eco!efficiency se z enim klikom zmanjšata moč turbine in količina vode – tako boste privarčevali vodo in energijo. Istočasno podaljšate tudi čas delovanja za ca. 20%. Okrogli filter s filtrirno površino 4 m² v povezavi s samodejnim čiščenjem filtra omogoča neprekinjeno delo brez prašenja. (To je primer konfiguracije naprave. Stroj je dobavljiv z več različicami opreme. Potrebno je naročiti stransko krtačo.)
Napetost:
36 V
Površinska zmogljivost:
do 8000 m2/h
Zbiralnik za smeti:
60 l
Pretok vode:
8 l / min
Moč motorja:
2000 W
Teža:
1450 kg
Širina sesanja:
1060 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
250 l / 250 l

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.