RIBALEC TAL KARCHER B 250 R + D 100

RIBALEC TAL KARCHER B 250 R + D 100

RIBALEC TAL KARCHER B 250 R I + R 120 1480-230.205

RIBALEC TAL KARCHER B 250 R I + R 120 1480-230.205

RIBALEC TAL KARCHER B 250 R I + R 100 1480-230.204

Zmogljiv kombiniran polirno sesalni stroj (baterija: 36V / 630Ah) s pometalno-sesalno enoto
Stroj z valjčno krtačo nudi 100 cm delovne širine

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
964
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
B 250 R I + R100 je zmogljiv kombiniran polirno sesalni stroj (baterija: 36V / 630Ah) s pometalno-sesalno enoto, ki vam prihrani zamudno predhodno pometanje. Stroj z valjčno krtačo nudi 100 cm delovne širine. Hitrost krtače zahvaljujoč funkciji FACT lahko nastavite glede na potrebe s tremi različnimi stopnjami. Velika posoda za vodo drži kar 250 l in omogoča dolge intervale dela. Enostavna simbolika EASY Operation stikala in barvno kodiranje omogočata udobno upravljanje. V eco!efficiency načinu delovanja se zmanjšajo moč turbine, količina vode in hitrost valja. Posledično se učinkovito podaljša čas delovanja za ca. 20%. V kombinaciji s samodejnim čiščenjem filtra okrogli filter s filtrirno površino 4 m²omogoča neprekinjeno delo brez prašenja. (To je primer konfiguracije naprave. Stroj je dobavljiv z več različicami opreme. Potrebno je naročilo stranske krtače.)
Več informacij
Napetost 36 V
Površinska zmogljivost do 8000 m2/h
Zbiralnik za smeti 60 + 20 l
Pretok vode 8 l / min
Moč motorja 2000 W
Teža 1450 kg
Širina sesanja 1060 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo 250 l / 250 l
Opis B 250 R I + R100 je zmogljiv kombiniran polirno sesalni stroj (baterija: 36V / 630Ah) s pometalno-sesalno enoto, ki vam prihrani zamudno predhodno pometanje. Stroj z valjčno krtačo nudi 100 cm delovne širine. Hitrost krtače zahvaljujoč funkciji FACT lahko nastavite glede na potrebe s tremi različnimi stopnjami. Velika posoda za vodo drži kar 250 l in omogoča dolge intervale dela. Enostavna simbolika EASY Operation stikala in barvno kodiranje omogočata udobno upravljanje. V eco!efficiency načinu delovanja se zmanjšajo moč turbine, količina vode in hitrost valja. Posledično se učinkovito podaljša čas delovanja za ca. 20%. V kombinaciji s samodejnim čiščenjem filtra okrogli filter s filtrirno površino 4 m²omogoča neprekinjeno delo brez prašenja. (To je primer konfiguracije naprave. Stroj je dobavljiv z več različicami opreme. Potrebno je naročilo stranske krtače.)
Napetost:
36 V
Površinska zmogljivost:
do 8000 m2/h
Zbiralnik za smeti:
60 + 20 l
Pretok vode:
8 l / min
Moč motorja:
2000 W
Teža:
1450 kg
Širina sesanja:
1060 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
250 l / 250 l

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.