RIBALNO-SESALNI STROJ B 60 W Bp Pack Dose (170Ah) 0.300-031

RIBALNO-SESALNI STROJ B 60 W Bp Pack Dose (170Ah) 0.300-031

RIBALEC TAL KARCHER B 40 W Bp Pack + R55 0300-004

RIBALEC TAL KARCHER B 40 W Bp Pack + R55 0300-004

RIBALEC TAL KARCHER B 40 W Bp Pack + D51 0300-005

Z lastnim pogonom lahko brezstopenjsko premikate naprej in nazaj
Stroj je opremljen z močnim akumulatorjem (12V, 105 Ah), ki ne potrebuje vzdrževanja, in ima delovno širino 51 cm

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
983
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Polirno-sesalni stroj B 40 W Bp z lastnim pogonom lahko brezstopenjsko premikate naprej in nazaj. Prepričal vas bo z enostavnim, zanesljivim in udobnim rokovanjem. Za zaščito pred nepravilno uporabo lahko zahvaljujoč sistemu ključek KIK podelite pravico do dostopa uporabikom po vaši želji. Stroj je opremljen z močnim akumulatorjem (12V, 105 Ah), ki ne potrebuje vzdrževanja, in ima preko krtačne glave s krtačo delovno širino 51 cm. Poleg tega je stroj opremljen z eco!efficiency stopnjo delovanja, ki občutno podaljša že tako dolg čas delovanja akumulatorja. Inovativen sistem za spiranje rezervoarja samodejno in brez škropljenja čisti rezervoar za umazano vodo. Funkcija Auto-Fill za enostavno polnjenje rezervoarja za svežo vodo vam bo prihranila dragocen čas. Po potrebi so na voljo krtače v različnih stopnjah trdote, različni gonilni nastavki, plošče ali različni sesalni nastavki. Tako stroj v nekaj trenutkih postane specialist za čiščenje za različne vrste uporabe. Opcijsko so na voljo še druge uporabne lastnosti: npr. »Home Base« komplet ali »Mop« ali »Box« za boljši transport dodatnih potrebnih pripomočkov. Za delovanje je potreben še dodaten sesalni nosilec.
Več informacij
Napetost 24 V
Površinska zmogljivost do 2000 m2/h
Pretok vode 2,6 l / min
Moč motorja 130 W
Teža 169 kg
Širina čiščenja 508 mm
Širina sesanja 850 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo 40 l / 40 l
Opis Polirno-sesalni stroj B 40 W Bp z lastnim pogonom lahko brezstopenjsko premikate naprej in nazaj. Prepričal vas bo z enostavnim, zanesljivim in udobnim rokovanjem. Za zaščito pred nepravilno uporabo lahko zahvaljujoč sistemu ključek KIK podelite pravico do dostopa uporabikom po vaši želji. Stroj je opremljen z močnim akumulatorjem (12V, 105 Ah), ki ne potrebuje vzdrževanja, in ima preko krtačne glave s krtačo delovno širino 51 cm. Poleg tega je stroj opremljen z eco!efficiency stopnjo delovanja, ki občutno podaljša že tako dolg čas delovanja akumulatorja. Inovativen sistem za spiranje rezervoarja samodejno in brez škropljenja čisti rezervoar za umazano vodo. Funkcija Auto-Fill za enostavno polnjenje rezervoarja za svežo vodo vam bo prihranila dragocen čas. Po potrebi so na voljo krtače v različnih stopnjah trdote, različni gonilni nastavki, plošče ali različni sesalni nastavki. Tako stroj v nekaj trenutkih postane specialist za čiščenje za različne vrste uporabe. Opcijsko so na voljo še druge uporabne lastnosti: npr. »Home Base« komplet ali »Mop« ali »Box« za boljši transport dodatnih potrebnih pripomočkov. Za delovanje je potreben še dodaten sesalni nosilec.
Napetost:
24 V
Površinska zmogljivost:
do 2000 m2/h
Pretok vode:
2,6 l / min
Moč motorja:
130 W
Teža:
169 kg
Širina čiščenja:
508 mm
Širina sesanja:
850 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
40 l / 40 l

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.