RIBALEC TAL KARCHER B 60 W 1384-020.208

RIBALEC TAL KARCHER B 60 W 1384-020.208

RIBALEC TAL KARCHER B 80 W 1259-010.2

RIBALEC TAL KARCHER B 80 W 1259-010.2

RIBALEC TAL KARCHER B 60 W Bp Dose 1384-020.207

Polnjenje s pomočjo cevi za čisto vodo se samodejno zaustavi, takoj ko je posoda polna
Različne sesalne odprtine: iz naravnega kavčuka, poliuretana odpornega proti olju, sesalne odprtine z zarezami za občutljiva tla

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
981
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Krivulja polnjenja vgradnega polnilca je odlično prilagojena različnim tipom baterij. Za dolgo dobo delovanja baterije. Polnjenje čiste vode, ki vam prihrani čas. Polnjenje s pomočjo cevi za čisto vodo se samodejno zaustavi, takoj ko je posoda polna. Optimalno odsesavanje vseh vrst tal. Na voljo so vam različne sesalne odprtine: iz naravnega kavčuka, poliuretana odpornega proti olju, sesalne odprtine z zarezami za občutljiva tla ali zaprte odprtine za hrapava tla. Maksimalno hitrost lahko nastavite v naprej. Optimalna nastavitev pritisnega tlaka glede na potrebe. Enostavno rokovanje s pomočjo preglednih elementov z barvnim kodiranjem. Poenostavljeno upravljanje in kratek čas uvajanja v delo. Za občutno zmanjšano porabo energije in bistveno daljše obdobje delovanja baterije. Stopnja eco!efficiency je izjemno tiha in s tem optimalna za območja, kjer je hrup potrebno omejiti (npr. bolnišnica ali hotel). Otročje lahko upravljanje. Enostavno krmiljenje osnovnih funkcij s pomočjo stikala EASY.
Več informacij
Napetost 24 V
Površinska zmogljivost do 2600 m2/h
Teža 241 kg
Širina sesanja 850 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo 60 l / 60 l
Opis Krivulja polnjenja vgradnega polnilca je odlično prilagojena različnim tipom baterij. Za dolgo dobo delovanja baterije. Polnjenje čiste vode, ki vam prihrani čas. Polnjenje s pomočjo cevi za čisto vodo se samodejno zaustavi, takoj ko je posoda polna. Optimalno odsesavanje vseh vrst tal. Na voljo so vam različne sesalne odprtine: iz naravnega kavčuka, poliuretana odpornega proti olju, sesalne odprtine z zarezami za občutljiva tla ali zaprte odprtine za hrapava tla. Maksimalno hitrost lahko nastavite v naprej. Optimalna nastavitev pritisnega tlaka glede na potrebe. Enostavno rokovanje s pomočjo preglednih elementov z barvnim kodiranjem. Poenostavljeno upravljanje in kratek čas uvajanja v delo. Za občutno zmanjšano porabo energije in bistveno daljše obdobje delovanja baterije. Stopnja eco!efficiency je izjemno tiha in s tem optimalna za območja, kjer je hrup potrebno omejiti (npr. bolnišnica ali hotel). Otročje lahko upravljanje. Enostavno krmiljenje osnovnih funkcij s pomočjo stikala EASY.
Napetost:
24 V
Površinska zmogljivost:
do 2600 m2/h
Teža:
241 kg
Širina sesanja:
850 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
60 l / 60 l

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.