RIBALEC TAL KARCHER B 90 R Adv Dose Bp 1161-310

RIBALEC TAL KARCHER B 90 R Adv Dose Bp 1161-310

RIBALEC TAL KARCHER B 150 R + D 75 1246-020.203

RIBALEC TAL KARCHER B 150 R + D 75 1246-020.203

RIBALEC TAL KARCHER B 90 R Adv Dose Bp Pack 1161-311

Z baterijo, ki ne potrebuje vzdrževanja, in polnilnikom je opremljen s sistemom doziranja čistila
Pogon krtač poteka preko sojemalnika in skrbi za dolgo življenjsko dobo krtač tudi pri bolj zahtevni uporabi

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
973
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Polirno-sesalni stroj B 90 R Adv Dose Bp Pack z baterijo, ki ne potrebuje vzdrževanja, in polnilnikom je opremljen s sistemom doziranja čistila Dose in omogoča zelo ekonomično uporabo čistil. Doziranje lahko prilagodite stopnji umazanije. Natančno doziranje lahko nastavite od 0,5 do 3 % (v stopnjah po 0,5 %). Poleg tega stroj nudi tehnologijo Flexible Application Control (FACT), ki omogoča nastavitev obratov krtač glede na potrebe. Ta naprava omogoča uporabo valjčnih oz. krtačnih glav s ploščami z različnimi delovnimi širinami (55, 65 in 75 cm). Za maksimalno prilagodljivost. Pogon krtač poteka preko sojemalnika in skrbi za dolgo življenjsko dobo krtač tudi pri bolj zahtevni uporabi. S krogom obračanja samo 1,6 m je naprava zelo fleksibilna in nudi izjemno možnost manevriranja. Poleg tega ima stroj tudi razširjen volumen rezervoarja, ki ga zelo enostavno napolnite s svežo vodo. Zahvaljujoč kompaktnim meram shranjevanje, nakladanje in transport naprave ne predstavlja večjih problemov. Odprtine v predalu za baterijo zagotavljajo zadostno zračenje tudi v primeru daljših intervalov dela. Dodaten ploščati filter ščiti turbino pred korozijo. Na kratko: zelo okretna alternativa velikim strojem, ki jih upravljate tako, da hodite za njimi.
Več informacij
Napetost 24 V / 170 Ah
Teža 275 kg
Širina čiščenja 550 - 750 mm
Širina sesanja 850 - 940 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo 90 l / 90 l
Opis Polirno-sesalni stroj B 90 R Adv Dose Bp Pack z baterijo, ki ne potrebuje vzdrževanja, in polnilnikom je opremljen s sistemom doziranja čistila Dose in omogoča zelo ekonomično uporabo čistil. Doziranje lahko prilagodite stopnji umazanije. Natančno doziranje lahko nastavite od 0,5 do 3 % (v stopnjah po 0,5 %). Poleg tega stroj nudi tehnologijo Flexible Application Control (FACT), ki omogoča nastavitev obratov krtač glede na potrebe. Ta naprava omogoča uporabo valjčnih oz. krtačnih glav s ploščami z različnimi delovnimi širinami (55, 65 in 75 cm). Za maksimalno prilagodljivost. Pogon krtač poteka preko sojemalnika in skrbi za dolgo življenjsko dobo krtač tudi pri bolj zahtevni uporabi. S krogom obračanja samo 1,6 m je naprava zelo fleksibilna in nudi izjemno možnost manevriranja. Poleg tega ima stroj tudi razširjen volumen rezervoarja, ki ga zelo enostavno napolnite s svežo vodo. Zahvaljujoč kompaktnim meram shranjevanje, nakladanje in transport naprave ne predstavlja večjih problemov. Odprtine v predalu za baterijo zagotavljajo zadostno zračenje tudi v primeru daljših intervalov dela. Dodaten ploščati filter ščiti turbino pred korozijo. Na kratko: zelo okretna alternativa velikim strojem, ki jih upravljate tako, da hodite za njimi.
Napetost:
24 V / 170 Ah
Teža:
275 kg
Širina čiščenja:
550 - 750 mm
Širina sesanja:
850 - 940 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
90 l / 90 l

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.