POMETALEC TAL KARCHER KM 130/300 R Bp 1186-122

POMETALEC TAL KARCHER KM 130/300 R Bp 1186-122

POMETALEC TAL KARCHER KM 125/130 Bp 2 SB + KSSB 0300-235

POMETALEC TAL KARCHER KM 125/130 Bp 2 SB + KSSB 0300-235

POMETALEC TAL KARCHER KM 125/130 Bp + KSSB 0300-234

S pogonom na baterijo in s krmiljenjem zadnjih koles vas bo prepričala z enostavnim upravljanjem
Patentirano čiščenje filtra Tact skrbi za delo brez prašenja

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
938
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Privarčujte dvojno, to je čas in vire! Ne samo, da je ta različica naprave za pometanje s sesanjem KM 125/130 R Bp z upravljanjem sede opremljena z okolju prijaznim elektro pogonom, čas in vire boste prihranili tudi s premišljenim konceptom pometanja, ki v primerjavi z drugimi napravami razpolovi število potrebnih voženj pometanja. Odločite se dodatno tudi za inovativno, opcijsko dobavljivo vrtljivo stransko krtačo, s katero bo potrebna tako rekoč samo ena vožnja - povsem brez nadležnega ročnega pometanja vogalov. Višje pragove boste prepeljali brez nevarnosti, saj je glavni valj za pometanje nameščen med zadnjimi kolesi. »Teach sistem« nadzoruje stopnjo obrabe valja za pometanje in ga po potrebi povsem samodejno prilagodi po višini. S pritiskom na gumb lahko nastavite tri različne pritisne tlake, ki upoštevajo različne stopnje umazanije in tipe podlage. Patentirano čiščenje filtra Tact skrbi za delo brez prašenja, Kärcherjev inteligenten sistem ključev pa za enostavno podeljevanje različnih uporabniških pravic. Pomembne parametre ter informacije o obrabi valja za pometanje ali o aktivnem pritisnem tlaku vam prikazuje večnamenski zaslon.
Več informacij
Površinska zmogljivost do 10000 m2/h
Delovna hitrost 8 km/h
Zbiralnik za smeti 130 l
Maks. naklon klanca 12 %
Pogon Akumulator
Opis Privarčujte dvojno, to je čas in vire! Ne samo, da je ta različica naprave za pometanje s sesanjem KM 125/130 R Bp z upravljanjem sede opremljena z okolju prijaznim elektro pogonom, čas in vire boste prihranili tudi s premišljenim konceptom pometanja, ki v primerjavi z drugimi napravami razpolovi število potrebnih voženj pometanja. Odločite se dodatno tudi za inovativno, opcijsko dobavljivo vrtljivo stransko krtačo, s katero bo potrebna tako rekoč samo ena vožnja - povsem brez nadležnega ročnega pometanja vogalov. Višje pragove boste prepeljali brez nevarnosti, saj je glavni valj za pometanje nameščen med zadnjimi kolesi. »Teach sistem« nadzoruje stopnjo obrabe valja za pometanje in ga po potrebi povsem samodejno prilagodi po višini. S pritiskom na gumb lahko nastavite tri različne pritisne tlake, ki upoštevajo različne stopnje umazanije in tipe podlage. Patentirano čiščenje filtra Tact skrbi za delo brez prašenja, Kärcherjev inteligenten sistem ključev pa za enostavno podeljevanje različnih uporabniških pravic. Pomembne parametre ter informacije o obrabi valja za pometanje ali o aktivnem pritisnem tlaku vam prikazuje večnamenski zaslon.
Površinska zmogljivost:
do 10000 m2/h
Delovna hitrost:
8 km/h
Zbiralnik za smeti:
130 l
Maks. naklon klanca:
12 %
Pogon:
Akumulator

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.