POMETALEC TAL KARCHER KM 130/300 R D Classic 1186-139

POMETALEC TAL KARCHER KM 130/300 R D Classic 1186-139

POMETALEC TAL KARCHER KM 125/130 R D+KSSB 0300-219

POMETALEC TAL KARCHER KM 125/130 R D+KSSB 0300-219

POMETALEC TAL KARCHER KM 125/130 R G+KSSB 0300-218

Posebna lastnost opreme naprave je zagotovo vrtljiva stranska krtača, ki omogoča pometanje v vogalih s samo eno vožnjo
Pritisni tlak valja nastavite v 3 stopnjah glede na posamezno vrsto površine in stopnjo umazanije

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
935
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Naprava, ki misli namesto vas in vam prihrani zelo veliko časa: naša naprava za pometanje s sesanjem KM 125/130 R G+KSSB z upravljanjem sede in bencinskim pogonom ima na voljo celo vrsto patentov in inovacij, ki se vam hitro izplačajo. Posebna lastnost opreme naprave je zagotovo vrtljiva stranska krtača, ki omogoča pometanje v vogalih s samo eno vožnjo brez potrebnega naknadnega ročnega pometanja. »Teach sistem« pa glavnemu valju za pometanje, ki je nameščen med zadnjimi kolesi, povsem samodejno nastavi višino, kar vam v vsakem trenutku delovanja zagotavlja najboljše možne rezultate pometanja. Da bi te še izboljšali, lahko pritisni tlak valja nastavite v 3 stopnjah glede na posamezno vrsto površine in stopnjo umazanije. Popoln nadzor nad pritisnim tlakom in obrabo nudi prikazovalnik na večnamenskem zaslonu. Poleg tega popolnoma samodejna funkcija čiščenja filtra Tact skrbi za delo skoraj popolnoma brez prašenja, medtem ko elektrohidravlično praznjenje smeti na višini in Kärcherjev inteligentni sistem ključev povišujeta udobje pri delu in varnost.
Več informacij
Napetost 10,3 kW
Površinska zmogljivost do 10000 m2/h
Delovna hitrost 8 km/h
Zbiralnik za smeti 130 l
Maks. naklon klanca 16 %
Pogon Bencin
Opis Naprava, ki misli namesto vas in vam prihrani zelo veliko časa: naša naprava za pometanje s sesanjem KM 125/130 R G+KSSB z upravljanjem sede in bencinskim pogonom ima na voljo celo vrsto patentov in inovacij, ki se vam hitro izplačajo. Posebna lastnost opreme naprave je zagotovo vrtljiva stranska krtača, ki omogoča pometanje v vogalih s samo eno vožnjo brez potrebnega naknadnega ročnega pometanja. »Teach sistem« pa glavnemu valju za pometanje, ki je nameščen med zadnjimi kolesi, povsem samodejno nastavi višino, kar vam v vsakem trenutku delovanja zagotavlja najboljše možne rezultate pometanja. Da bi te še izboljšali, lahko pritisni tlak valja nastavite v 3 stopnjah glede na posamezno vrsto površine in stopnjo umazanije. Popoln nadzor nad pritisnim tlakom in obrabo nudi prikazovalnik na večnamenskem zaslonu. Poleg tega popolnoma samodejna funkcija čiščenja filtra Tact skrbi za delo skoraj popolnoma brez prašenja, medtem ko elektrohidravlično praznjenje smeti na višini in Kärcherjev inteligentni sistem ključev povišujeta udobje pri delu in varnost.
Napetost:
10,3 kW
Površinska zmogljivost:
do 10000 m2/h
Delovna hitrost:
8 km/h
Zbiralnik za smeti:
130 l
Maks. naklon klanca:
16 %
Pogon:
Bencin

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.