Potopna črpalka SP 1 Dirt 1645-500

Potopna črpalka SP 1 Dirt 1645-500

Potopno črpalka SP 3 Dirt 1645-502

Potopno črpalka SP 3 Dirt 1645-502

Potopna črpalka SP 2 Flat 1645-501

Potopna črpalka za plitko vodo – za skoraj suha tla

Izredno dolga življenjska doba zaradi keramičnega drsnega tesnila
Plitko odsesavanje do višine 1 mm
Možnost pritrditve za stikalo s plovcem
76,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
583
Dodaj v primerjavo
Potopna črpalka za črpanje SP 2 Flat je vaš zanesljiv pomočnik pri črpanju čiste ali rahlo umazane vode, ki vsebuje do 5 mm velike delce umazanije. Z zmogljivostjo do 6000 l/h je idealna izbira za črpanje vode iz manjših bazenov, s podtalnico poplavljenih kleti oziroma raznih poplavljenih površin zaradi izliva vode iz pralnega stroja. Trpežno drsno tesnilo občutno podaljša življenjsko dobo črpalke. Kot dodatno opcijo vam Kärcher nudi tudi podaljšanje garancijske dobe na 5 let. Stikalo s plovcem vklopi in izklopi črpalko glede na nivo vode in tako preprečuje suhi tek črpalke. Zahvaljujoč možnosti pritrditve za plovec je omogočeno njeno neprekinjeno delovanje tudi, ko je nivo vode nizek. SP 2 Flat ima poleg tega tudi preklopne nosilce. Ko jih iztegnete, na ta način Dosežete višjo zmogljivost črpanja. Ko so nosilci zloženi skupaj, se potopna črpalka za čisto vodo zažene že pri nivoju vode 7 mm in pri neprekinjenem delovanju črpa celo do nivoja 1mm, nato je potrebno površino le še pobrisati. S pomočjo priključnega elementa Quick Connect lahko hitro in enostavno priklopite 1 1/4« cevi.
Več informacij
Napetost 230 V/ 50 Hz
Pretok vode do 6000 l/h
Temp. vode do 35 °C
Moč motorja 250 W
Teža 3,7 kg
Oprema Udoben ročaj, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Možnost pritrditve za plovec
Maksimalna temperatura vode do 35 °C
Ostalo Udoben ročaj, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Možnost pritrditve za plovec
Opis Potopna črpalka za črpanje SP 2 Flat je vaš zanesljiv pomočnik pri črpanju čiste ali rahlo umazane vode, ki vsebuje do 5 mm velike delce umazanije. Z zmogljivostjo do 6000 l/h je idealna izbira za črpanje vode iz manjših bazenov, s podtalnico poplavljenih kleti oziroma raznih poplavljenih površin zaradi izliva vode iz pralnega stroja. Trpežno drsno tesnilo občutno podaljša življenjsko dobo črpalke. Kot dodatno opcijo vam Kärcher nudi tudi podaljšanje garancijske dobe na 5 let. Stikalo s plovcem vklopi in izklopi črpalko glede na nivo vode in tako preprečuje suhi tek črpalke. Zahvaljujoč možnosti pritrditve za plovec je omogočeno njeno neprekinjeno delovanje tudi, ko je nivo vode nizek. SP 2 Flat ima poleg tega tudi preklopne nosilce. Ko jih iztegnete, na ta način Dosežete višjo zmogljivost črpanja. Ko so nosilci zloženi skupaj, se potopna črpalka za čisto vodo zažene že pri nivoju vode 7 mm in pri neprekinjenem delovanju črpa celo do nivoja 1mm, nato je potrebno površino le še pobrisati. S pomočjo priključnega elementa Quick Connect lahko hitro in enostavno priklopite 1 1/4« cevi.
Napetost:
230 V/ 50 Hz
Pretok vode:
do 6000 l/h
Temp. vode:
do 35 °C
Moč motorja:
250 W
Teža:
3,7 kg
Oprema:
Udoben ročaj, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Možnost pritrditve za plovec
Maksimalna temperatura vode:
do 35 °C
Ostalo:
Udoben ročaj, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Možnost pritrditve za plovec

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.