Potopna črpalka SP 7 Dirt 1645-504

Potopna črpalka SP 7 Dirt 1645-504

Potopna črpalka SP 7 Dirt Inox 1645-506

Potopna črpalka za umazano vodo - za zahtevne naloge

Izredno dolga življenjska doba zaradi keramičnega drsnega tesnila
Brezstopenjska nastavitev višine vklopa
Vgrajen predfilter iz nerjavnega jekla
Preklop med samodejnim/ ročnim delovanjem s stikalom na črpalki
Cena: 199,99 € Spletna cena 183,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
576
Dodaj v primerjavo
Individualno nastavljiv senzor nivoja zažene delovanje črpalke za umazano vodo SP 7 Dirt Inox neposredno po stiku z vodo. V kolikor nivo vode pade pod senzor nivoja, črpalka samodejno zaustavi delovanje po 15 sekundah. Izjemno zmogljiva potopna črpalka je idealna za odvodnjavanje na primer iz večjih vrtnih ribnikov, poplavljenih kletnih površin ali poplavljenih gradbenih jam (maks. 100 m³), saj lahko zanesljivo prečrpava močno umazano vodo (z delci umazanije velikosti do 30 mm) z zmogljivostjo kar do 15.500 l/h. V primeru še močneje umazane vode vgrajen in snemljiv predfilter, ki je izdelan iz legiranega jekla, služi kot zaščita pred zamašitvami. S pomočjo stikala za preklop med samodejnim in ročnim načinom delovanja lahko preklopite tudi na neprekinjeno delovanje. Zanesljivo črpa vodo do nivoja vode 35 mm - tako med neprekinjenim delovanjem kot tudi v primeru samodejnega načina delovanja, v kolikor je nastavitev senzorja nivoja ustrezna. S pomočjo priključnega elementa Quick Connect lahko hitro in enostavno priklopite cevi premera 1"-, 1 1/4"- in 1 1/2". Zahvaljujoč ohišju iz legiranega jekla in trpežnemu drsnemu tesnilu gre za potopno črpalko z izjemno dolgo življenjsko dobo. Kot dodatno opcijo vam Kärcher nudi tudi podaljšanje garancijske dobe na 5 let.
Več informacij
Napetost 230 V/ 50 Hz
Pretok vode do 15500 l/h
Temp. vode do 35 °C
Moč motorja 750 W
Teža 6,7 kg
Oprema Udoben ročaj, Senzor nivoja IQ Level, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Stikalo na črpalki, Senzor nivoja: brezstopenjska nastavitev višine vklopa, Vgrajen predfilter iz legiranega jekla
Maksimalna temperatura vode do 35 °C
Ostalo Udoben ročaj, Senzor nivoja IQ Level, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Stikalo na črpalki, Senzor nivoja: brezstopenjska nastavitev višine vklopa, Vgrajen predfilter iz legiranega jekla
Opis Individualno nastavljiv senzor nivoja zažene delovanje črpalke za umazano vodo SP 7 Dirt Inox neposredno po stiku z vodo. V kolikor nivo vode pade pod senzor nivoja, črpalka samodejno zaustavi delovanje po 15 sekundah. Izjemno zmogljiva potopna črpalka je idealna za odvodnjavanje na primer iz večjih vrtnih ribnikov, poplavljenih kletnih površin ali poplavljenih gradbenih jam (maks. 100 m³), saj lahko zanesljivo prečrpava močno umazano vodo (z delci umazanije velikosti do 30 mm) z zmogljivostjo kar do 15.500 l/h. V primeru še močneje umazane vode vgrajen in snemljiv predfilter, ki je izdelan iz legiranega jekla, služi kot zaščita pred zamašitvami. S pomočjo stikala za preklop med samodejnim in ročnim načinom delovanja lahko preklopite tudi na neprekinjeno delovanje. Zanesljivo črpa vodo do nivoja vode 35 mm - tako med neprekinjenim delovanjem kot tudi v primeru samodejnega načina delovanja, v kolikor je nastavitev senzorja nivoja ustrezna. S pomočjo priključnega elementa Quick Connect lahko hitro in enostavno priklopite cevi premera 1"-, 1 1/4"- in 1 1/2". Zahvaljujoč ohišju iz legiranega jekla in trpežnemu drsnemu tesnilu gre za potopno črpalko z izjemno dolgo življenjsko dobo. Kot dodatno opcijo vam Kärcher nudi tudi podaljšanje garancijske dobe na 5 let.
Napetost:
230 V/ 50 Hz
Podatkovna kartica:

Potopna globina: max. 7m

Pretok vode:
do 15500 l/h
Temp. vode:
do 35 °C
Moč motorja:
750 W
Teža:
6,7 kg
Oprema:
Udoben ročaj, Senzor nivoja IQ Level, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Stikalo na črpalki, Senzor nivoja: brezstopenjska nastavitev višine vklopa, Vgrajen predfilter iz legiranega jekla
Maksimalna temperatura vode:
do 35 °C
Ostalo:
Udoben ročaj, Senzor nivoja IQ Level, Quick Connect, Preklop med ročnim in samodejnim načinom delovanja, Stikalo na črpalki, Senzor nivoja: brezstopenjska nastavitev višine vklopa, Vgrajen predfilter iz legiranega jekla

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.