KARCHER sesalnik za pepel in suho sesanje AD 4 Premium 1629-731

KARCHER sesalnik za pepel in suho sesanje AD 4 Premium 1629-731

PRALNI SESALNIK KARCHER SE 4002 1081-140

Higiensko in čisto

Sistem udobja 2 v 1 z vgrajeno cevjo za škropljenje
Kärcherjeva tehnologija šob: 50% hitrejše sušenje
Ploščati filter za neprekinjeno mokro in suho sesanje
Cena: 329,99 € Spletna cena 305,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
133
Dodaj v primerjavo
Pralni sesalnik SE 4002, ki je izdelan na osnovi NT sesalnika, dosega izredne rezultate pri čiščenju tekstilnih površin in trdih površin, kot so npr. PVC, linolej, naravni kamen in keramične ploščice. Z novo razvito tehnologijo šob so rezultati še boljši. S pomočjo posebne šobe Dosežemo temeljito čiščenje v globino vlaken. S pomočjo vakuuma so očiščene površine kar do 50% hitreje pohodne kot pri konkurenčnih napravah. Napravo lahko uporabljate tudi kot mokro&suhi sesalnik. Drugače kot je to pri predhodnem modelu (SE 4001) ima SE 4002 2-v-1 Comfort System: to pomeni, da je cev za škropljenje in odsesavanje že vgrajena. Naprava je opremljena tudi s šobo za globinsko čiščenje tekstila. Ima snemljivo in trpežno posodo za čisto vodo, ki jo enostavno namestite na letev. enostavno rokovanje z napravo omogočata tudi shranjevanje pribora in ergonomsko oblikovan ročaj s funkcijo zapiranja.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Moč motorja 1,4 KW/ 40W ČRPALKA
Teža 8,0 kg
Oprema CEV ZA ŠKROPLJENJE IN SESANJE Z ROČAJEM DOLŽINE 2 m, SESALNA PALICA DOLŽINE 2 X 0,5 m, ŠOBA ZA PRANJE Z NASTAVKOM ZA TRDE POVRŠINE, TALNA ŠOBA, OZKA ŠOBA, ŠOBA ZA TEKSTILNE POVRŠINE, PAPIRNATA FILTRSKA VREČKA, PENASTI FILTER, ČISTILO KARCHER RM 519,...
Tlak 210 mbar
Obratovalni tlak 210 mbar
Ostalo ZELO DOBER SESASLEC ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE PREPROG, OBLAZINJENEGA POHIŠTVA, SEDEŽNIH GARNITUR, PATRONAST FILTER (1 KOS KAT.ŠT. 6.414-552 = 15,71 EUR Z DDV).......
Velikost cevi DN 35
Širina čiščenja 230 mm
Širina sesanja 230 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo 4 l
Opis Pralni sesalnik SE 4002, ki je izdelan na osnovi NT sesalnika, dosega izredne rezultate pri čiščenju tekstilnih površin in trdih površin, kot so npr. PVC, linolej, naravni kamen in keramične ploščice. Z novo razvito tehnologijo šob so rezultati še boljši. S pomočjo posebne šobe Dosežemo temeljito čiščenje v globino vlaken. S pomočjo vakuuma so očiščene površine kar do 50% hitreje pohodne kot pri konkurenčnih napravah. Napravo lahko uporabljate tudi kot mokro&suhi sesalnik. Drugače kot je to pri predhodnem modelu (SE 4001) ima SE 4002 2-v-1 Comfort System: to pomeni, da je cev za škropljenje in odsesavanje že vgrajena. Naprava je opremljena tudi s šobo za globinsko čiščenje tekstila. Ima snemljivo in trpežno posodo za čisto vodo, ki jo enostavno namestite na letev. enostavno rokovanje z napravo omogočata tudi shranjevanje pribora in ergonomsko oblikovan ročaj s funkcijo zapiranja.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
4 l
Moč motorja:
1,4 KW/ 40W ČRPALKA
Teža:
8,0 kg
Oprema:
CEV ZA ŠKROPLJENJE IN SESANJE Z ROČAJEM DOLŽINE 2 m, SESALNA PALICA DOLŽINE 2 X 0,5 m, ŠOBA ZA PRANJE Z NASTAVKOM ZA TRDE POVRŠINE, TALNA ŠOBA, OZKA ŠOBA, ŠOBA ZA TEKSTILNE POVRŠINE, PAPIRNATA FILTRSKA VREČKA, PENASTI FILTER, ČISTILO KARCHER RM 519,...
Tlak:
210 mbar
Obratovalni tlak:
210 mbar
Ostalo:
ZELO DOBER SESASLEC ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE PREPROG, OBLAZINJENEGA POHIŠTVA, SEDEŽNIH GARNITUR, PATRONAST FILTER (1 KOS KAT.ŠT. 6.414-552 = 15,71 EUR Z DDV).......
Velikost cevi:
DN 35
Širina čiščenja:
230 mm
Širina sesanja:
230 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
4 l

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.