ČISTILNIK PREPROG KARCHER Puzzi 8/1 1100-240

ČISTILNIK PREPROG KARCHER Puzzi 8/1 1100-240

POMETALEC TAL KARCHER S 4 Twin 2-in-1 1766-365

POMETALEC TAL KARCHER S 4 Twin 2-in-1 1766-365

PRALNI SESALNIK KARCHER SE 6.100 1081-220

Za temeljite rezultate čiščenja

Sistem udobja 2 v 1 z vgrajeno cevjo za škropljenje
Kärcherjeva tehnologija šob: 50% hitrejše sušenje
Ploščati filter za neprekinjeno mokro in suho sesanje
Cena: 439,90 € Spletna cena 361,12 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1174
Dodaj v primerjavo
Povsod tam, kjer potrebuje higienično in globinsko čiščenje, uporabljamo napravo za čiščenje preprog in trdih talnih površin SE 6.100. Čistilno tekočino s tlakom razpršimo globoko v tepih in nato posesamo skupaj z umazanijo. Še posebej temeljito lahko odstranimo maščobo, umazanijo in vonjave. Serijski nastavek za trde površine zagotavlja brezhibno čistočo naravnega kamna, keramičnih ploščic, linoleja in tal iz drugih umetnih mas. V povezavi s Kärcherjevimi čistili pralni sesalnik SE 6.100 poskrbi za temeljito čistočo do dna por – idealna rešitev za alergike. S snemljivo posodo za čisto vodo lahko SE 6.100 uporabljate tudi kot mokro/suhi sesalnik.
Več informacij
Napetost 230 V/ 50 Hz
Delovna širina ščetkanja in sesanja 230 mm
Pritisk vode TLAK ŠKROPLJENJE: 1 bar
Moč motorja SESALNA TURBINA: 1,4 kW; ČRPALKA: 40 W
Teža 7,0 kg
Oprema CEV ZA ŠKROPLJENJE/ SESANJE, SESALNI PALICI, ŠOBA ZA PRANJE Z NASTAVKOM ZA TRDE POVRŠINE, PREKLOPNA TALNA ŠOBA, OZKA ŠOBA, ...
Tlak 210 mbar
Obratovalni tlak 210 mbar
Ostalo ZELO DOBER SESASLEC ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE PREPROG, OBLAZINJENEGA POHIŠTVA, SEDEŽNIH GARNITUR, PATRONAST FILTER (1 KOS KAT.ŠT. 6.414-552 = 15,71 EUR Z DDV).......
Širina čiščenja 230 mm
Širina sesanja 230 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo 4 l/ 4 l
Opis Povsod tam, kjer potrebuje higienično in globinsko čiščenje, uporabljamo napravo za čiščenje preprog in trdih talnih površin SE 6.100. Čistilno tekočino s tlakom razpršimo globoko v tepih in nato posesamo skupaj z umazanijo. Še posebej temeljito lahko odstranimo maščobo, umazanijo in vonjave. Serijski nastavek za trde površine zagotavlja brezhibno čistočo naravnega kamna, keramičnih ploščic, linoleja in tal iz drugih umetnih mas. V povezavi s Kärcherjevimi čistili pralni sesalnik SE 6.100 poskrbi za temeljito čistočo do dna por – idealna rešitev za alergike. S snemljivo posodo za čisto vodo lahko SE 6.100 uporabljate tudi kot mokro/suhi sesalnik.
Napetost:
230 V/ 50 Hz
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
4 l/ 4 l
Delovna širina ščetkanja in sesanja:
230 mm
Pritisk vode:
TLAK ŠKROPLJENJE: 1 bar
Moč motorja:
SESALNA TURBINA: 1,4 kW; ČRPALKA: 40 W
Teža:
7,0 kg
Oprema:
CEV ZA ŠKROPLJENJE/ SESANJE, SESALNI PALICI, ŠOBA ZA PRANJE Z NASTAVKOM ZA TRDE POVRŠINE, PREKLOPNA TALNA ŠOBA, OZKA ŠOBA, ...
Tlak:
210 mbar
Obratovalni tlak:
210 mbar
Ostalo:
ZELO DOBER SESASLEC ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE PREPROG, OBLAZINJENEGA POHIŠTVA, SEDEŽNIH GARNITUR, PATRONAST FILTER (1 KOS KAT.ŠT. 6.414-552 = 15,71 EUR Z DDV).......
Širina čiščenja:
230 mm
Širina sesanja:
230 mm
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
4 l/ 4 l

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.