ČISTILNIK ZA TRDA TLA KARCHER BR 4.300 1783-212

ČISTILNIK ZA TRDA TLA KARCHER BR 4.300 1783-212

RIBALEC TAL KARCHER BD 30/4 C Bp Pack 1783-230

RIBALEC TAL KARCHER BD 30/4 C Bp Pack 1783-230

RIBALEC TAL KARCHER BD 17/5 C 1737-105

Dobro dostopni upravljalni elementi ob strani zagotavljajo hitro in udobno upravljanje
Temeljito čiščenje, kristalizacija, poliranje površin ali šamponiranje tapeciranih površin

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
071
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Zahvaljujoč kompaktnim meram (16-20 x 36 x 33 cm) lahko polirno-sesalni stroj BD 17/5 C uporabite tudi na površinah, kjer klasični čistilni avtomati ne pridejo v poštev zaradi svoje velikosti in bi bilo ročno čiščenje še dražje. Čistilni servisi, obrtniki ali komunalni uporabniki, ki imajo s takimi objekti večkrat opravka, potrjujejo, da je to prava stvar za takšno nalogo. Dobro dostopni upravljalni elementi ob strani zagotavljajo hitro in udobno upravljanje. Z regulatorjem hitrosti rotiranja (0 – 470 U/min) in z ustreznim priborom lahko delo s strojem optimalno prilagodite vsaki situaciji: Na primer temeljito čiščenje, kristalizacija, poliranje površin ali šamponiranje tapeciranih površin. Pri čiščenju stopnic vam bo istočasno čiščenje horizontalnih in vertikalnih površin prijetno olajšalo delo, privarčevalo čas, energijo in denar. Ohišje stroja je sestavljeno iz trpežne plastike, ki je odporna proti udarcem. Krtačo s ploščo oz. nastavek za prevleko (pad) lahko zamenjate le v nekaj sekundah. Zahvaljujoč dvema ročajema lahko 5 kg lahko napravo varno in udobno vodite.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Moč motorja 120 W
Teža 5,0 kg
Oprema KOILEŠČKI, NASTAVITEV HITROSTI VRTENJA KRTAČE, KRTAČA,....
Ostalo MOŽNOST VERTIKALNEGA ALI HORIZONTALNEGA POLOŽAJA UPORABE, KOT OPCIJA MOŽNOST DOBAVE 5l POSODE ZA ČISTO VODO IN ROČAJA ZA LAŽJO UPORABO,...
Širina čiščenja 170 - 200 mm
Opis Zahvaljujoč kompaktnim meram (16-20 x 36 x 33 cm) lahko polirno-sesalni stroj BD 17/5 C uporabite tudi na površinah, kjer klasični čistilni avtomati ne pridejo v poštev zaradi svoje velikosti in bi bilo ročno čiščenje še dražje. Čistilni servisi, obrtniki ali komunalni uporabniki, ki imajo s takimi objekti večkrat opravka, potrjujejo, da je to prava stvar za takšno nalogo. Dobro dostopni upravljalni elementi ob strani zagotavljajo hitro in udobno upravljanje. Z regulatorjem hitrosti rotiranja (0 – 470 U/min) in z ustreznim priborom lahko delo s strojem optimalno prilagodite vsaki situaciji: Na primer temeljito čiščenje, kristalizacija, poliranje površin ali šamponiranje tapeciranih površin. Pri čiščenju stopnic vam bo istočasno čiščenje horizontalnih in vertikalnih površin prijetno olajšalo delo, privarčevalo čas, energijo in denar. Ohišje stroja je sestavljeno iz trpežne plastike, ki je odporna proti udarcem. Krtačo s ploščo oz. nastavek za prevleko (pad) lahko zamenjate le v nekaj sekundah. Zahvaljujoč dvema ročajema lahko 5 kg lahko napravo varno in udobno vodite.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Moč motorja:
120 W
Teža:
5,0 kg
Oprema:
KOILEŠČKI, NASTAVITEV HITROSTI VRTENJA KRTAČE, KRTAČA,....
Ostalo:
MOŽNOST VERTIKALNEGA ALI HORIZONTALNEGA POLOŽAJA UPORABE, KOT OPCIJA MOŽNOST DOBAVE 5l POSODE ZA ČISTO VODO IN ROČAJA ZA LAŽJO UPORABO,...
Širina čiščenja:
170 - 200 mm

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.