RIBALEC TAL KARCHER B 40 C Bp D 43 - NA BATERIJE 9502-336

RIBALEC TAL KARCHER B 40 C Bp D 43 - NA BATERIJE 9502-336

RIBALEC TAL KARCHER B 40 W Bp Pack + R55 0300-004

RIBALEC TAL KARCHER B 40 W Bp Pack + R55 0300-004

ROČNI RIBALEC TAL B 60/10 C 1006-709

S to napravo lahko mokro čistite vse gladke površine kot so PVC, linolej, gladke naravne kamne brez fug, brušene estrihe ali estrihe s premazom iz umetne smole
Opremljen s 10 l posodo za čisto in 10 l posodo za umazano vodo ter 60 cm širokim brisalnikom

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
553
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
B 60/10 C je sesalni brisalnik in zastopa povsem novo kategorijo naprav. B 60/10 kombinira ročno brisanje s prednostmi polirno-sesalnega stroja. S to napravo lahko mokro čistite vse gladke površine kot so PVC, linolej, gladke naravne kamne brez fug, brušene estrihe ali estrihe s premazom iz umetne smole. Zanesljivo posesa delovno raztopino – in to povsem brez elektrike! Sesalno črpalko, ki je potrebna za delovanje, poganja glavno kolo. Po postopku čiščenja so tla lepo suha in na njih ni ostankov čistila. B 60/10 C je opremljen s 10 l posodo za čisto in 10 l posodo za umazano vodo ter 60 cm širokim brisalnikom. Poleg tega je B 60/10 zelo učinkovit in čisti površine do 1500 m²/h. Dodatna plus točka: upravljanje stroja je otročje lahko.
Več informacij
Delovna zmogljivost MAX. DO 2400 KVADRATNIH METROV NA URO
Delovna širina ščetkanja in sesanja SESANJE: 600 mm / RIBANJE: 630 mm
Teža 21,0 kg
Oprema SISTEM DVEH REZERVOARJEV, TRANSPORTNA KOLESCA
Ostalo DELUJE NA ROČNI POGON, ENOSTAVEN ZA UPORABO, MOŽNOST DOKUPA ŠE DODATNE OPREME ZA ROČNO ČIŠČENJE.
Širina čiščenja 600 mm
Širina sesanja 630 mm
Kapaciteta čiščenja MAX. DO 2400 KVADRATNIH METROV NA URO
Rezervoar za čisto in umazano vodo ČISTA VODA: 10 L / UMAZANA VODA: 10 L
Opis B 60/10 C je sesalni brisalnik in zastopa povsem novo kategorijo naprav. B 60/10 kombinira ročno brisanje s prednostmi polirno-sesalnega stroja. S to napravo lahko mokro čistite vse gladke površine kot so PVC, linolej, gladke naravne kamne brez fug, brušene estrihe ali estrihe s premazom iz umetne smole. Zanesljivo posesa delovno raztopino – in to povsem brez elektrike! Sesalno črpalko, ki je potrebna za delovanje, poganja glavno kolo. Po postopku čiščenja so tla lepo suha in na njih ni ostankov čistila. B 60/10 C je opremljen s 10 l posodo za čisto in 10 l posodo za umazano vodo ter 60 cm širokim brisalnikom. Poleg tega je B 60/10 zelo učinkovit in čisti površine do 1500 m²/h. Dodatna plus točka: upravljanje stroja je otročje lahko.
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
ČISTA VODA: 10L / UMAZANA VODA: 10 L
Delovna zmogljivost:
MAX. DO 2400 KVADRATNIH METROV NA URO
Delovna širina ščetkanja in sesanja:
SESANJE: 600 mm / RIBANJE: 630 mm
Teža:
21,0 kg
Oprema:
SISTEM DVEH REZERVOARJEV, TRANSPORTNA KOLESCA
Ostalo:
DELUJE NA ROČNI POGON, ENOSTAVEN ZA UPORABO, MOŽNOST DOKUPA ŠE DODATNE OPREME ZA ROČNO ČIŠČENJE.
Širina čiščenja:
600 mm
Širina sesanja:
630 mm
Kapaciteta čiščenja:
MAX. DO 2400 KVADRATNIH METROV NA URO
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
ČISTA VODA: 10 L / UMAZANA VODA: 10 L

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.