CIKLONSKI SESALNIK KARCHER VC 3 Premium 1198-135

CIKLONSKI SESALNIK KARCHER VC 3 Premium 1198-135

ROČNI SESALNIK KARCHER VC 5 Cordless (baterija) 1349-300

Patent za trojni teleskopski sistem mu omogoča, da se zmanjša za polovico
Ima izjemno majhno porabo električne energije
Dodatna prednost je tudi filtrski sistem brez vrečke z integriranim čiščenjem filtra
290,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1197
Dodaj v primerjavo
Nič več zatikanja in preklapljanja vtičnic, ker baterijski sesalnik VC 5 Cordless ne potrebuje električnega kabla, ki je v napoto, niti posebne naprave za vlečenje. Maksimalna mogoča udobnost in svoboda gibanja pri sesanju. Njegova močna litij-ionska baterija 18 V omogoča uporabo do 40 minut. Za enostavno pospravljanje ali tekom polnjenja - sesalnik VC 5 Cordless se lahko kompaktno sestavi zahvaljujoč patentiranemu trojnemu teleskopskemu sestavu. Svojo uspešnost VC 5 Cordless zahvaljuje visokoučinkovitemu motorju brez emisij, kot tudi preklopni Kärcherjevi talni šobi. Šoba ima neznatno porabo električne energije, vendar daje zaradi svoje posebno kompaktne konstrukcije in specialne geometrije maksimalno moč. Za najboljše rezultate čiščenja na vseh trdih podlagah in preprogah. Dodatna prednost je filterski sistem brez vrečke z integriranim čiščenjem filtra, zaradi česar se prihrani pri dragih menljivih vrečkah. Filterska kaseta se enostavno izvleče, ter tako zagotavlja hitro praznjenje filtra.

Tehnični podatki

Napetost baterije 18
Tip baterije Litij-ionska baterija
Trajanje Min-način dela 40
Trajanje Max-način dela 11
Čas polnjenja baterije 100% 180
Čas polnjenja baterije 80% 144
Polnilec, vrsta toka 100 - 240 - 50 - 60
Teža brez dodatkov 2,77
Teža vključno z embalažo 3,624
Mere (D × Š × V) 182 x 261 x 621

Oprema

 • Softgrip mehki vložek na ročaju
 • Nastavitev zmogljivosti, s 3 stopnjami moči
 • Teleskopska sesalna cev
 • Šoba za oblazinjene površine
 • Snemljive filtrske kasete, z glavnim in dolgotrajnim filtrom
 • Funkcija čiščenja filtra, za glavni in dolgotrajni filter
Več informacij
Napetost 18 V
Delovna zmogljivost 40 min
Teža 3,16 kg
Opis Nič več zatikanja in preklapljanja vtičnic, ker baterijski sesalnik VC 5 Cordless ne potrebuje električnega kabla, ki je v napoto, niti posebne naprave za vlečenje. Maksimalna mogoča udobnost in svoboda gibanja pri sesanju. Njegova močna litij-ionska baterija 18 V omogoča uporabo do 40 minut. Za enostavno pospravljanje ali tekom polnjenja - sesalnik VC 5 Cordless se lahko kompaktno sestavi zahvaljujoč patentiranemu trojnemu teleskopskemu sestavu. Svojo uspešnost VC 5 Cordless zahvaljuje visokoučinkovitemu motorju brez emisij, kot tudi preklopni Kärcherjevi talni šobi. Šoba ima neznatno porabo električne energije, vendar daje zaradi svoje posebno kompaktne konstrukcije in specialne geometrije maksimalno moč. Za najboljše rezultate čiščenja na vseh trdih podlagah in preprogah. Dodatna prednost je filterski sistem brez vrečke z integriranim čiščenjem filtra, zaradi česar se prihrani pri dragih menljivih vrečkah. Filterska kaseta se enostavno izvleče, ter tako zagotavlja hitro praznjenje filtra.

Tehnični podatki

Napetost baterije 18
Tip baterije Litij-ionska baterija
Trajanje Min-način dela 40
Trajanje Max-način dela 11
Čas polnjenja baterije 100% 180
Čas polnjenja baterije 80% 144
Polnilec, vrsta toka 100 - 240 - 50 - 60
Teža brez dodatkov 2,77
Teža vključno z embalažo 3,624
Mere (D × Š × V) 182 x 261 x 621

Oprema

 • Softgrip mehki vložek na ročaju
 • Nastavitev zmogljivosti, s 3 stopnjami moči
 • Teleskopska sesalna cev
 • Šoba za oblazinjene površine
 • Snemljive filtrske kasete, z glavnim in dolgotrajnim filtrom
 • Funkcija čiščenja filtra, za glavni in dolgotrajni filter
Napetost:
18 V
Energijska nalepka in podatkovna kartica:
Delovna zmogljivost:
40 min
Teža:
3,16 kg

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.