ROČNI SESALNIK KARCHER VC 5 1349-100

ROČNI SESALNIK KARCHER VC 5 1349-100

ROČNI SESALNIK KARCHER VC 5 Premium Cordless (baterija) 1349-400

ROČNI SESALNIK KARCHER VC 5 Premium Cordless (baterija) 1349-400

ROČNI SESALNIK KARCHER VC 5 Premium 1349-200

Patent za trojni teleskopski sistem mu omogoča, da se zmanjša za polovico
Ima izjemno majhno porabo električne energije
Dodatna prednost je tudi filtrski sistem brez vrečke z integriranim čiščenjem filtra
170,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1173
Dodaj v primerjavo
Mali sesalnik velike moči. Kompaktni sesalnik VC 5 Premium prepriča glede temeljitosti kljub izredno mali izvedbi, enako kot navadni sesalnik. Zahvaljujoč trojnemu teleskopskomu sistemu, ki ga je patentiralo podjetje Kärcher, je sesalnik mogoče preklopiti na polovico svoje prvotne velikosti tako, da se ga lahko shranjuje celo v najmanjšem gospodinjstvu. Posebno kompaktno konstruirana šoba za suho sesanje s specialno geometrijo podlage in s fleksibilnim zglobom je bila razvita posebno za VC 5 Premium in nudi maksimalno moč čiščenja, čeprav sam sesalnik porabi zelo malo električne energije. Ta kompaktni sesalnik se odlikuje z enim od trenutno najboljših energetskih razredov. Pri modelih VC 5 Premium je prav tako izreden tudi filterski sistem brez vrečke z integriranim čiščenjem filtra: namesto nakupa dragih filterskih vrečk, enostavno izvlecite filtersko kaseto in jo izpraznite v trenutku. Razen tega, ima Kärcher VC 5 v beli Premium varianti obsežen pribor, s pomočjo katerega lahko enostavno in temeljito sesate ne samo vse trde podlage in preproge, temveč tudi ozke medprostore in občutljive površine.

Tehnični podatki

Polmer 10
Zvočna moč 77
Dolžina kabla 9
Vrsta toka 220 - 240 - 50 - 60
Teža brez dodatkov 3,21
Teža vključno z embalažo 3,979
Mere (D × Š × V) 182 x 261 x 621

Oprema

 • Softgrip mehki vložek na ročaju
 • Nastavitev zmogljivosti, s 4 stopnjami intenzivnosti
 • Teleskopska sesalna cev
 • HEPA filter, Filter HEPA (EN 1822:1998)
 • Ozka šoba
 • Čopič za pohištvo
 • Šoba za oblazinjene površine
 • Snemljive filtrske kasete, z glavnim in dolgotrajnim filtrom
 • Funkcija čiščenja filtra, za glavni in dolgotrajni filter
Več informacij
Razred energetske učinkovitosti
Opis Mali sesalnik velike moči. Kompaktni sesalnik VC 5 Premium prepriča glede temeljitosti kljub izredno mali izvedbi, enako kot navadni sesalnik. Zahvaljujoč trojnemu teleskopskomu sistemu, ki ga je patentiralo podjetje Kärcher, je sesalnik mogoče preklopiti na polovico svoje prvotne velikosti tako, da se ga lahko shranjuje celo v najmanjšem gospodinjstvu. Posebno kompaktno konstruirana šoba za suho sesanje s specialno geometrijo podlage in s fleksibilnim zglobom je bila razvita posebno za VC 5 Premium in nudi maksimalno moč čiščenja, čeprav sam sesalnik porabi zelo malo električne energije. Ta kompaktni sesalnik se odlikuje z enim od trenutno najboljših energetskih razredov. Pri modelih VC 5 Premium je prav tako izreden tudi filterski sistem brez vrečke z integriranim čiščenjem filtra: namesto nakupa dragih filterskih vrečk, enostavno izvlecite filtersko kaseto in jo izpraznite v trenutku. Razen tega, ima Kärcher VC 5 v beli Premium varianti obsežen pribor, s pomočjo katerega lahko enostavno in temeljito sesate ne samo vse trde podlage in preproge, temveč tudi ozke medprostore in občutljive površine.

Tehnični podatki

Polmer 10
Zvočna moč 77
Dolžina kabla 9
Vrsta toka 220 - 240 - 50 - 60
Teža brez dodatkov 3,21
Teža vključno z embalažo 3,979
Mere (D × Š × V) 182 x 261 x 621

Oprema

 • Softgrip mehki vložek na ročaju
 • Nastavitev zmogljivosti, s 4 stopnjami intenzivnosti
 • Teleskopska sesalna cev
 • HEPA filter, Filter HEPA (EN 1822:1998)
 • Ozka šoba
 • Čopič za pohištvo
 • Šoba za oblazinjene površine
 • Snemljive filtrske kasete, z glavnim in dolgotrajnim filtrom
 • Funkcija čiščenja filtra, za glavni in dolgotrajni filter
Energijska nalepka in podatkovna kartica:
Razred energetske učinkovitosti:

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.