SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 75/1 Me Ec H Z22 1667-239

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 75/1 Me Ec H Z22 1667-239

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 611 ECO K 1146-209

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 611 ECO K 1146-209

SUHO MOKRI SESALNIK KARCHER NT 611 Mwf 1146-601

Je uporabniku še posebej prijazna naprava, ki je vsestransko uporabna, npr. v obrti
Sistem Power Filter Clean - čiščenje filtra preko daljinskega upravljanja skrbi za konstantno visoko sesalno moč

Vprašanje za ceno s klikom na spodnji gumb!

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
880
Povpraševanje
Dodaj v primerjavo
Mokro/suhi sesalnik NT 611 Eco je uporabniku še posebej prijazna naprava, ki je vsestransko uporabna, npr. v obrti. Zelo praktičen je ploščati filter, ki nudi številne prednosti: uporabnik lahko brez daljših prekinitev sesa mokro in suho, saj je vložek filtra vedno nad nivojem tekočine. Filter lahko enostavno in hitro Dosežete, pri tem vam ni potrebno odstraniti glavo turbine. Ploščati filter povišuje uporaben volumen posode, saj ne sega v njo. Sistem Power Filter Clean - čiščenje filtra preko daljinskega upravljanja skrbi za konstantno visoko sesalno moč. Elektronska kontrola nivoja napolnjenosti samodejno izklopi turbino, ko je Dosežen maksimalen nivo tekočine. Z dvema velikima kolesoma zadaj in obema vodilnima kolescema spredaj se naprava zelo težko prevrne in je sicer zelo okretna, glede na njeno nizko težo 14 kg jo lahko tudi brez težav prenašate. Udobje pri delu vam nudi veliko stikalo za vklop/izklop in držalo za kabel in pribor.
Več informacij
Napetost 220 - 240 V / 50 Hz
Vakuum 235 mbar
Prostornina posode 55 l
Maks. zmogljivost sesanja 2350 W
Dolžina kabla 10 m
Pretok zraka 57 l/s
Teža 23,0 kg
Opis Mokro/suhi sesalnik NT 611 Eco je uporabniku še posebej prijazna naprava, ki je vsestransko uporabna, npr. v obrti. Zelo praktičen je ploščati filter, ki nudi številne prednosti: uporabnik lahko brez daljših prekinitev sesa mokro in suho, saj je vložek filtra vedno nad nivojem tekočine. Filter lahko enostavno in hitro Dosežete, pri tem vam ni potrebno odstraniti glavo turbine. Ploščati filter povišuje uporaben volumen posode, saj ne sega v njo. Sistem Power Filter Clean - čiščenje filtra preko daljinskega upravljanja skrbi za konstantno visoko sesalno moč. Elektronska kontrola nivoja napolnjenosti samodejno izklopi turbino, ko je Dosežen maksimalen nivo tekočine. Z dvema velikima kolesoma zadaj in obema vodilnima kolescema spredaj se naprava zelo težko prevrne in je sicer zelo okretna, glede na njeno nizko težo 14 kg jo lahko tudi brez težav prenašate. Udobje pri delu vam nudi veliko stikalo za vklop/izklop in držalo za kabel in pribor.
Napetost:
220 - 240 V / 50 Hz
Vakuum:
235 mbar
Prostornina posode:
55 l
Maks. zmogljivost sesanja:
2350 W
Dolžina kabla:
10 m
Pretok zraka:
57 l/s
Teža:
23,0 kg

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.