VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 5 Compact Home 1630-753

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 5 Compact Home 1630-753

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 5 POWER CONTROL HOME 1324-553

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 5 POWER CONTROL HOME 1324-553

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 5 POWER CONTROL 1324-550

Primeren za redno uporabo pri zmerni in močni umazaniji

Vodno hlajen indukcijski motor
Pištola Full Control z 10 m dolgo visokotlačno gibko cevjo
Quick Connect
Razpršilna cev Vario Power
Sistem Plug ’n’ Clean
Cena: 384,99 € Spletna cena 346,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1928
Dodaj v primerjavo
Naprava je idealna za redno čiščenje okoli hiše in odstranjevanje srednje močne umazanije. S površinsko zmogljivostjo 40 m²/h. Z visokotlačnim čistilnikom POWER Control boste za vse vrste površin našli ustrezen tlak. Stopnjo tlaka lahko zelo enostavno nastavite na razpršilni cevi in jo lahko stalno preverjate na pištoli s pomočjo LED prikaza - za vaš maksimalen nadzor. Preklop med visokotlačnim delovanjem in uporabo čistila poteka brez menjave razpršilne cevi. Pištola je tako vedno takoj pripravljena za delo in jo lahko med krajšimi premori enostavno namestite na odlagalno mesto na napravi. Zahvaljujoč višinsko nastavljivemu teleskopskemu držalu boste napravo med delom zlahka premikali po vaših željah v udobni višini. Tudi shranjevanje bo na ta način bolj enostavno. S pomočjo Plug ’n’ Clean sistema, ki je dobro dostopen, boste z eno potezo zamenjali čistilo. Pod nadzorom boste prav tako imeli tudi nivo čistila. Visokotlačni čistilnik vas bo prepričal tudi z izjemno nizkim težiščem, nosilno nogo, ki skrbi za več stabilnosti, ter s praktičnim vodilom za cev. Nosilno nogo lahko uporabite tudi kot dodaten nosilen ročaj, s katerim boste napravo zlahka dvignili in jo odložili na polico ali jo naložili v prtljažnik vozila.
Več informacij
Napetost 230V/ 50 Hz
Pretok vode 500 l/h
Pritisk vode 20 - 145 bar
Temp. vode MAX. DO 40 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja 2,1 KW
Teža 13,3 kg
Oprema VISOKOTLAČNA CEV DOLŽINE 10 m, PIŠTOLA Z LED PRIKAZOM NAČINA PRANJA , NAVADNA ŠOBA, ROTACIJSKA ŠOBA, SISTEM PLUG AND CLEAN ZA ČISTILO, ....
Tlak 20 - 145 bar
Maksimalna temperatura vode MAX. 40 STOPINJ CELZIJA
Ostalo VISOKOTLAČNI ČISTILEC Z ALUMINIJASTO ČRPALKO, ENOSTAVEN ZA UPORABO, .....
Opis Naprava je idealna za redno čiščenje okoli hiše in odstranjevanje srednje močne umazanije. S površinsko zmogljivostjo 40 m²/h. Z visokotlačnim čistilnikom POWER Control boste za vse vrste površin našli ustrezen tlak. Stopnjo tlaka lahko zelo enostavno nastavite na razpršilni cevi in jo lahko stalno preverjate na pištoli s pomočjo LED prikaza - za vaš maksimalen nadzor. Preklop med visokotlačnim delovanjem in uporabo čistila poteka brez menjave razpršilne cevi. Pištola je tako vedno takoj pripravljena za delo in jo lahko med krajšimi premori enostavno namestite na odlagalno mesto na napravi. Zahvaljujoč višinsko nastavljivemu teleskopskemu držalu boste napravo med delom zlahka premikali po vaših željah v udobni višini. Tudi shranjevanje bo na ta način bolj enostavno. S pomočjo Plug ’n’ Clean sistema, ki je dobro dostopen, boste z eno potezo zamenjali čistilo. Pod nadzorom boste prav tako imeli tudi nivo čistila. Visokotlačni čistilnik vas bo prepričal tudi z izjemno nizkim težiščem, nosilno nogo, ki skrbi za več stabilnosti, ter s praktičnim vodilom za cev. Nosilno nogo lahko uporabite tudi kot dodaten nosilen ročaj, s katerim boste napravo zlahka dvignili in jo odložili na polico ali jo naložili v prtljažnik vozila.
Napetost:
230V/ 50 Hz
Pretok vode:
500 l/h
Pritisk vode:
20 - 145 bar
Temp. vode:
MAX. DO 40 STOPINJ CELZIJA
Moč motorja:
2,1 KW
Teža:
13,3 kg
Oprema:
VISOKOTLAČNA CEV DOLŽINE 10 m, PIŠTOLA Z LED PRIKAZOM NAČINA PRANJA , NAVADNA ŠOBA, ROTACIJSKA ŠOBA, SISTEM PLUG AND CLEAN ZA ČISTILO, ....
Tlak:
20 - 145 bar
Maksimalna temperatura vode:
MAX. 40 STOPINJ CELZIJA
Ostalo:
VISOKOTLAČNI ČISTILEC Z ALUMINIJASTO ČRPALKO, ENOSTAVEN ZA UPORABO, .....

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.