Kovinski voziček za cev HT 80 M 2645-042

Kovinski voziček za cev HT 80 M 2645-042

Nosilec cevi Premium HR 7.300 2645-163

Nosilec cevi Premium HR 7.300 2645-163

Voziček za cev HT 4.500 Kit 2645-170

Ergonomsko oblikovan ročaj, ki ne drsi
Po višini nastavljiv lok
Zložljiv za prihranek prostora pri shranjevanju
Upognjen priključek za cev
Možnost pritrditve palice za zalivanje ali pršilnega nastavka
Večja mobilnost zaradi kavlja za kratko cev
2 cevni spojki
Že sestavljen
Cena: 65,99 € Spletna cena 59,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
661
Dodaj v primerjavo
Voziček, ki ga lahko odpeljete takoj! Nov, že montiran voziček za cev HT 4.500 z držalom za pribor za shranjevanje pršilnih nastavkov, palic za zalivanje ter kavljem za kratko cev je pol idej. Praktično: dolge cevi ne bo treba več vleči po celem vrtu, saj je okreten voziček za cev vedno pri roki in tako vedno na samem kraju zalivanja. Dolgo cev lahko priključite na pipo za vodo, se odvije po tleh in tam tudi ostane. Tako bodo ostali razni cvetovi, grmički, pohištvo in cev nepoškodovani. Zalivanje bo postalo udobno s pomočjo kratke cevi okrog vozička. Tako vam pri negi vrta prav nič več ne bo v napoto! In: zahvaljujoč inovativni funkciji sestavljanja voziček HT 4.500 zlahka zložite in tako pri shranjevanju prihranite veliko prostora. Podrobnosti o opremi: po višini nastavljiv lok, 2x cevna spojka. Primerno za vse znane vrtne cevi; kapaciteta: 50 m 1/2" cevi ali 35 m 5/8" cevi ali 23 m 3/4" cevi).
Več informacij
Opis Voziček, ki ga lahko odpeljete takoj! Nov, že montiran voziček za cev HT 4.500 z držalom za pribor za shranjevanje pršilnih nastavkov, palic za zalivanje ter kavljem za kratko cev je pol idej. Praktično: dolge cevi ne bo treba več vleči po celem vrtu, saj je okreten voziček za cev vedno pri roki in tako vedno na samem kraju zalivanja. Dolgo cev lahko priključite na pipo za vodo, se odvije po tleh in tam tudi ostane. Tako bodo ostali razni cvetovi, grmički, pohištvo in cev nepoškodovani. Zalivanje bo postalo udobno s pomočjo kratke cevi okrog vozička. Tako vam pri negi vrta prav nič več ne bo v napoto! In: zahvaljujoč inovativni funkciji sestavljanja voziček HT 4.500 zlahka zložite in tako pri shranjevanju prihranite veliko prostora. Podrobnosti o opremi: po višini nastavljiv lok, 2x cevna spojka. Primerno za vse znane vrtne cevi; kapaciteta: 50 m 1/2" cevi ali 35 m 5/8" cevi ali 23 m 3/4" cevi).

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.