Karcher pretočna črpalka BP 2 Cistern 1645-420

Karcher pretočna črpalka BP 2 Cistern 1645-420

VRTNA ČRPALKA KARCHER BP 4 Home & Garden 1645-363

VRTNA ČRPALKA KARCHER BP 4 Home & Garden 1645-363

VRTNA ČRPALKA KARCHER BP 7 Home & Garden 1645-373

Popolne črpalke za dom in vrt

Popolna za dom in vrt
Izredno dolga življenjska doba
Večstopenjska za boljšo energetsko učinkovitost in manj hrupa
Cena: 399,99 € Spletna cena 372,10 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1318
Dodaj v primerjavo
Bodisi za namakanje vrta ob konstantnem tlaku, oskrbo pralnih strojev ali WC-jev – kvalitetna Kärcherjeva črpalka BP 7 Home & Garden je idealna za uporabo alternativnih virov vode za potrošno vodo (npr. deževnico iz cistern. Zahvaljujoč funkciji avtomatskega aktiviranja/zaustavljanja, se BP 7 avtomatsko vključi – in nato spet izključi. V nevarnosti zaščita pred delom na suho izključi črpalko in pojavi se prikaz napake. Pogon s 5 stopnjami osvaja s svojo veliko močjo, učinkovitostjo in tihim delom. Ob enaki dobavni količini BP 7 Home & Garden je potrebna veliko manjša moč motorja kot pri običajnih Jet črpalkah–okoli 30 % prihranka energije. Kazalnikom udobja, kot so integrirano nožno stikalo, 2 izhoda za hkratno delo dveh priključnih naprav in gumijaste nogice za prepračevanje hrupa, se pridružujejo še varnostna obeležja, kot so serijski predfilter in integrirani nepovratni ventil za varno delo. Kärcher nudi možnost podaljšanja garancije na 5 let.

Tehnični podatki:
- Maks. moč motorja: 1200 W
- Maks. količina pretoka: 6000 l/h
- Maks. višina pretoka / tlak (/bar): 60 / 6
- Višina sesanja: 8
- Maks. temperatura pretoka: 35
- Priključni navoj: G1
- Priključni kabel H07RN-F: 1,85
- Napetost: 230 - 240 V
- Frekvenca: 50 Hz
- Teža brez opreme: 13,42 kg
- Mere (D × Š × V): 230 x 540 x 373 mm


Več informacij
Opis Bodisi za namakanje vrta ob konstantnem tlaku, oskrbo pralnih strojev ali WC-jev – kvalitetna Kärcherjeva črpalka BP 7 Home & Garden je idealna za uporabo alternativnih virov vode za potrošno vodo (npr. deževnico iz cistern. Zahvaljujoč funkciji avtomatskega aktiviranja/zaustavljanja, se BP 7 avtomatsko vključi – in nato spet izključi. V nevarnosti zaščita pred delom na suho izključi črpalko in pojavi se prikaz napake. Pogon s 5 stopnjami osvaja s svojo veliko močjo, učinkovitostjo in tihim delom. Ob enaki dobavni količini BP 7 Home & Garden je potrebna veliko manjša moč motorja kot pri običajnih Jet črpalkah–okoli 30 % prihranka energije. Kazalnikom udobja, kot so integrirano nožno stikalo, 2 izhoda za hkratno delo dveh priključnih naprav in gumijaste nogice za prepračevanje hrupa, se pridružujejo še varnostna obeležja, kot so serijski predfilter in integrirani nepovratni ventil za varno delo. Kärcher nudi možnost podaljšanja garancije na 5 let.

Tehnični podatki:
- Maks. moč motorja: 1200 W
- Maks. količina pretoka: 6000 l/h
- Maks. višina pretoka / tlak (/bar): 60 / 6
- Višina sesanja: 8
- Maks. temperatura pretoka: 35
- Priključni navoj: G1
- Priključni kabel H07RN-F: 1,85
- Napetost: 230 - 240 V
- Frekvenca: 50 Hz
- Teža brez opreme: 13,42 kg
- Mere (D × Š × V): 230 x 540 x 373 mm


Podatkovna kartica:

Višina sesanja: maks. 8m

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.