Profi parni sesalnik v različicah SGV 6/5 ter SGV 8/5



Profi parni sesalnik v različicah SGV 6/5 ter SGV 8/5

Čiščenje brez uporabe kemikalij

 

Higienično čiščenje trdih površin brez uporabe kemičnih sredstev. S tem, ko se odpoveste kemiji, varujete okolje in nižate stroške. Prijetno sesanje in odstranjevanje delovne raztopine brez direktnega kontakta.

Uporabniku prijazna uporaba

zaradi funkcije EASY Operation Eno stikalo za vse funkcije. Za enostavno in hitro rokovanje brez dolgotrajnih priprav. Zelo jasni simboli olajšajo upravljanje naprave in ga bistveno poenostavijo.

Udobno krmiljenje funkcij z ročnim orodjem

Prilagodljivo, enostavno in direktno krmiljenje funkcij med delovanjem vam prihrani čas. Nastavitev najpomembnejših funkcij kot so regulacija vode in pare za vklop in izklop sesalne funkcije. Varno shranjeno, da se ne izgubi. Nosilni ogrodje omogoča enostavno odstranjevanje pribora šobe.

Programi za vsakršno uporabo

(SGV 8/5) Način samočiščenja: čiščenje gibke cevi, črpalk in cevi. Za ponovno vzpostavitev higienične čistoče. Funkcija kemičnega čiščenja za raztapljanje trdovratne umazanije s kemičnimi čistilnimi sredstvi (program za splakovanje ščiti pred aerosoli).

Obseg dobave

Material posode, Plastika Talna šoba Parne cevi 2 × Parno-sesalna cev z ročajem Ohišje, Legirano jeklo Ročna šoba Integrirano shranjevanje kabla