Kärcher Deluxe čiščenje s paroKärcher Deluxe čiščenje s paro

SC 2 Deluxe EasyFix je parni čistilnik v novi, lični preobleki, z osvetljenim LED obročem za prikaz stanja uporabe. Če obroček sveti rdeče, se parni čistilnik še segreva. Če obroček sveti zeleno, je parni čistilnik pripravljen za uporabo. Ta Kärcherjev parni čistilnik je idealen za občasno čiščenje vseh trdih tal v hiši. Lahko pa se uporablja tudi pri številnih drugih projektih, od čiščenja stranišča do čiščenja pip in stenskih ploščic v kopalnici.

Njegov večji brat, SC 3 Deluxe EasyFix, je pripravljen za zagon po samo 30 sekundnem času ogrevanja in odstrani do 99,999 % koronavirusov in 99,99 % vseh pogostih gospodinjskih bakterij na trdih površinah. Inteligentna zasnova za shranjevanje pripomočkov na napravi omogoča enostavno in priročno shranjevanje pribora, kablov in cevi. Druge funkcije vključujejo vgrajeno kartušo za odstranjevanje vodnega kamna, posodo za vodo, ki jo je mogoče trajno ponovno napolniti, za nemoteno čiščenje, LED osvetljen obroč za jasen prikaz načina delovanja in različne dodatke za odstranjevanje trdovratne umazanije na ploščicah, kuhalnih ploščah in napah ter v režah, razpokah in fugah. Priložen je tudi talni nastavek EasyFix z gibljivim spojem za odlično ergonomijo in lamelno tehnologijo za popolne rezultate čiščenja. Zahvaljujoč priročnemu Velcro sistemu lahko krpo iz mikrovlaken enostavno pritrdite na talno šobo in jo znova odstranite, ne da bi prišla v stik z umazanijo. 2-stopenjski nadzor pare vedno zagotavlja popolno prilagoditev moči pare površini in ustrezni stopnji onesnaženosti.

Če ste odločeni, da umazanija in bacili ne bodo vaši cimri, z njimi pa želite opraviti hitro in temeljito, potem ste našli odličen gospodinjski pripomoček pod imenom SC 4 Deluxe EasyFix. Parni čistilnik čisti pri 4,0 barih moči in zagotavlja neprekinjeno čiščenje zahvaljujoč odstranljivemu rezervoarju za vodo. Izjemno velik vgrajen predal za shranjevanje pripomočkov, zagotavlja priročno shranjevanje pribora, električnega kabla in cevi neposredno na sami napravi. Ostale lastnosti tega Kärcherjevega parnega čistilnika vključujejo LED-osvetljen obroč za jasen prikaz načina delovanja, talno šobo EasyFix z gibljivim spojem za maksimalno ergonomijo, inovativno tehnologijo lamel, praktičen sistem “Velcro ježka” za krpo iz mikrovlaken ter različne dodatke za odstranjevanje trdovratne umazanije s ploščic, kuhalne plošče in nape ter iz razpok, špranj in fug. S pomočjo tristopenjske regulacije pare lahko parni curek vedno popolnoma prilagodite površini in umazaniji. 

Vse parne čistilnike Kärcher lahko najdete v spletni trgovini Karcher centra Kušljan, vedno pa se najdejo tudi modeli, ki smo jih za vas pripravili po še posebno ugodni ceni. 

Več o čiščenju in razkuževanju s paro si lahko preberete v članku Siolovega portala Dom ter v članku portala Domžalec.