Iščete darilo za vsako priložnost in se vam mudi? Karcher center Kušljan vam priskoči na pomoč.Iščete darilo za vsako priložnost in se vam mudi? Karcher center Kušljan vam priskoči na pomoč.

V primerih, ko se bliža rojstni dan, obletnica poroke, ali kakšna druga priložnost, ki kliče po darilu, se človek pogosto sooča z dilemo, kako, kje in kaj kupiti za dotično osebo. Bodisi zaradi obveznosti in prenatrpanega urnika, ali pa preprosto, ker smo zaradi odlašali do zadnjega trenutka, se včasih zgodi, da smo soočeni z veliko časovno stisko. V teh primerih pride prav vsaka ideja, ki nam bo pomagala pri reševanju nastale dileme in z njo tudi nepotrebnega stresa. Brez skrbi. Karcher center Kušljan je za vas na voljo tudi za takšne priložnosti.

Družinica WOW izdelkov

1. Čistila in pripomočki za čiščenje

So odlična rešitev za vse tiste, ki iščejo darilo do določene vrednosti. Za moški del populacije so to zagotovo čistila in krpe za nego jeklenih konjičkov. Še zlasti, ker prihajajo v lični preobleki, so čistila iz nabora WOW kampanje odlična izbira tudi, če jih izberete kot dodatek h glavnemu darilu. Poleg svetujemo tudi krpe z mikrovlakni.

2. Aparati

Vsaka gospodinja bi bila zagotovo vesela baterijskega čistilnika oken, ki je v zadnjih letih postal nepogrešljiv pripomoček v številnih slovenskih domovih. Z njim bo lahkotno očistiti vse gladke površine –od oken, vetrobranskih stekel, ogledal, tuš kabin pa do kuhalnih plošč, steklenih miz in delovnih plošč. Čistilnik se lahko uporablja tudi za sesanje razlitih tekočin ter za odstranjevanje kondenzacije s stekel ali ogledal. Poleg priporočamo tudi vibracijski baterijski brisalec, ki z vlaženjem in vibracijami odstranjuje trdovratno umazanijo. Obe napravi lahko kupite tudi v različnih kombinacijah kompletov.

Čiščenje steklenih površin postane zabavno

Baterijska metla je nadvse praktičen pripomoček, s katerim pometanje postane zabava. Ne le da je pometanje avtomatizirano, temveč boste kar naenkrat ugotovili, da z lahkoto dosežete vse kotičke pod posteljo, stoli in klubsko mizico. Ker je baterijska metla hkrati tudi smetišnica, je praktična rešitev za vse tiste, ki imajo težave s priklanjanjem. Sistem z integrirano smetišnico pomeni, da ni neželenega prašenja. Zabaven pripomoček lahko postane tudi za otroke ali študente. Shranjevanje je preprosto, saj je samostoječa in zavzame manj prostora od običajne metle in smetišnice. In zakaj je pometanje z baterijsko metlo zabavno? Ker za upravljanje potrebujete samo eno roko, z drugo pa med pometanjem svobodno pregledate elektronsko pošto in družabne medije in hkrati celo objavite, kako se zabavate - vaš dragoceni čas bo tako dobro izkoriščen. Vsem tistim, ki so vzljubili premium izvedenke naših aparatov v beli barvi priporočamo model White.

KB 5 doseže vse kotičke

Pometanje je hitrejše in brez nadležnega prašenja

3. Dodatki za naprave

Obdarjenko ali obdarjenca boste definitivno presenetili, tudi če boste našli darilo, ki bo kompatibilno z napravo, ki jo že ima. Tako na primer lahko kupite vrsto dodatkov za visokotlačne naprave, čistilnike, sesalnike ali baterijske aparate.

Na ta način boste osebo presenetili dvakratno – najprej z darilom, nato pa še s pozitivnim vtisom, da jo dobro poznate. Seveda boste morali najprej ugotoviti, dodatke za katero napravo natančneje sploh iščete. Pri tem bo vam in nam v veliko pomoč, če boste fotografirali ta Kärcherjev aparat, oziroma srebrno nalepko s podatki, ki se nahaja ob strani ali na dnu vsake naprave Kärcher. Tako ne boste mogli zgrešiti.

Fotografirajte napravo

Srebrna nalepka s podatki o Karcher napravi

4. Darilni bon

Darilni bon je elegantna rešitev za vse tiste, ki se težko odločijo, kakšno bi bilo pravšnje darilo za dotično osebo. Z njim se boste rešili tudi morebitnih vseh ostalih dilem, saj se bo v bogatem naboru izdelkov znamke Kärcher zagotovo našlo nekaj, kar si je ta oseba že dolgo časa želela. Darilni bon lahko naročite v Karcher centru Kušljan.