Servis

Kärcher svoje naprave že desetletja izdeluje z izjemno skrbnostjo, kar zagotavlja edinstveno kakovost. Tako je vsak izdelek inovativen in zanesljiv pomočnik pri delu v hiši in na vrtu. Seveda vam želimo tudi po nakupu Kärcherjeve naprave nuditi stalno kakovost in optimalno pripravljenost za uporabo. S Kärcherjevo servisno službo oz. servisom in originalnim priborom ter nadomestnimi deli ste pri nas vedno v najboljših rokah.

Podjetje KUŠLJAN, SERVIS in PRODAJA KARCHER d.o.o. ima tridesetletno tradicijo in izkušnje na področju servisiranja visokotlačnih naprav znamke Kärcher in Lavor.

Za to poskrbi kader strokovno usposobljenih serviserjev z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju, ki vam vašo Kärcher ali Lavor napravo poservisirajo. Profesionalne visokotlačne naprave Kärcher poservisiramo tudi na terenu, če gre za manjša popravila.

Servis Kärcher in Lavor naprav opravljamo na področju celotne Slovenije. Ob večji okvari vašega Profi Kärcher aparata vam omogočimo nadomestni Kärcherjev stroj, da vaše delo lahko poteka nemoteno naprej.

Izvajamo servis za vse naprave Kärcher in Lavor ter visokotlačne čistilnike Husqvarna.

Za vse dodatne informacije glede servisa in rezervacij terminov za popravilo naprav, smo za vas dosegljivi na:

ali pa stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo odgovorili in pomagali.

Garancijska doba vaše Kärcher Hobi naprave je 2 leti, za naprave iz Profi linije pa 1 leto.

Preden nas kontaktirate, pripravite podatke o svoji napravi; ti so izpisani na srebrni nalepki, ki se običajno nahaja na strani aparata.