Servis

Kärcher svoje naprave že desetletja izdeluje z izjemno skrbnostjo, kar zagotavlja edinstveno kakovost. Tako je vsak izdelek inovativen in zanesljiv pomočnik pri delu v hiši in na vrtu. Seveda vam želimo tudi po nakupu Kärcherjeve naprave nuditi stalno kakovost in optimalno pripravljenost za uporabo. S Kärcherjevo servisno službo in originalnim priborom ter nadomestnimi deli ste pri nas vedno v najboljših rokah.

Podjetje KUŠLJAN, SERVIS in PRODAJA KARCHER d.o.o. ima tridesetletno tradicijo in izkušnje na področju servisiranja visokotlačnih naprav znamke Kärcher.

Za to poskrbi kader strokovno usposobljenih serviserjev z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju, ki vam vašo Kärcher napravo poservisirajo. Profesionalne visokotlačne naprave Kärcher poservisiramo tudi na terenu, če gre za manjša popravila.

Servis Kärcher naprav opravljamo na področju celotne Slovenije. Ob večji okvari vašega Profi Kärcher aparata vam omogočimo nadomestni Kärcherjev stroj, da vaše delo lahko poteka nemoteno naprej.

Za vse dodatne informacije glede Kärcher servisa in rezervacij terminov za popravilo Kärcher naprav, smo za vas dosegljivi na:

ali pa stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo odgovorili in pomagali.

Garancijska doba vaše Kärcher Hobi naprave je 2 leti, za naprave iz Profi linije pa 1 leto.

Preden nas kontaktirate, pripravite podatke o svoji napravi; ti so izpisani na srebrni nalepki, ki se običajno nahaja na strani aparata.