Visokotlačni čistilniki

Visokotlačni čistilniki

Vrhunski visokotlačni čistilniki priznane znamke Kärcher iz Hobi programa z največjim nadzorom za vse vrste površin, ki vas bodo zagotovo prepričali pri odstranjevanju umazanij in drugih priložnostnih opravilih okoli hiše.

Kärcher visokotlačni čistilniki - ime kvalitete kadar potrebujete čistočo

Zakaj je pri Kärcherju drugače? Kärcherjevi visokotlačni čistilniki za vsako nalogo na področju čiščenja nudijo popolno rešitev – tako pri nežni negi kot zmogljivem čiščenju. Kjer je prej vladala umazanija, zasije čistoča. S Kärcherjem vzdržujete svoj dom in stvarem povrnete vrednost: staro spremenite v novo, umazanijo v lepoto. To omogočajo strastna inženirska umetnost, najstrožji kakovostni standardi in desetletja izkušenj z razvojem inovativnih visokotlačnih čistilnikov. Izberite med kompaktnimi baterijskimi modeli, ki bodo olajšali hitre čistilne akcije ali pa se odločite  za močnejše večje model visokotlačnega čistilnika kot so Karcher K4 in Karcher K5

Karcher visokotlačni čistilec odlikuje tudi ugodna cena

Zaradi kvalitetne izdelave, izjemnega pralnega pritiska in obilo priročnih priključkov so Kärcher tlačni čistilci na vrhu kvalitete in vrednosti za svojo ceno. Kvalitetna in robustna konstrukcija, pa zagotavlja minimalno možnost okvar, kar pomeni, da boste s svojim Kärcherjem prihranili tudi na dolgi rok. 

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 40

Stran
na stran
 1. VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 2 COMPACT 1673-500

  Cena: 99,99 € Spletna cena 89,90 €
 2. VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 4 Compact 1637-500

  Cena: 232,99 € Spletna cena 209,90 €
 3. VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 5 Compact 1630-750

  Cena: 319,99 € Spletna cena 275,00 €
  Dobavljivost: 12. jul. 2022
  Dodaj v primerjavo
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 40

Stran
na stran