Visokotlačni čistilniki

Visokotlačni čistilniki

Vrhunski visokotlačni čistilniki priznane znamke Kärcher iz Hobi programa z največjim nadzorom za vse vrste površin, ki vas bodo zagotovo prepričali pri odstranjevanju umazanij in drugih priložnostnih opravilih okoli hiše.

NOVO - PODALJŠANA 5-LETNA GARANCIJA ZA VAŠ NOVI VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KÄRCHER

Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 54

Stran
na stran
 1. CEV ZA ČIŠČENJE ODTOKOV 10 M HOBI (KARCHER K2-K7)

  Cena: 79,99 € Spletna cena 60,00 €
 2. CEV ZA ČIŠČENJE ODTOKOV 15 M HOBI (KARCHER K2-K7)

  Cena: 94,99 € Spletna cena 75,00 €
 3. CEV ZA ČIŠČENJE ODTOKOV 20 M HOBI (KARCHER K2-K7)

  Cena: 109,99 € Spletna cena 90,00 €
 4. VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 2 Battery 1117-200

  Cena: 212,99 € Spletna cena 205,00 €
 5. VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 4 Compact 1637-500

  Cena: 232,99 € Spletna cena 209,90 €
 6. VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K 4 WCM 1324-200

  Cena: 254,99 € Spletna cena 239,00 €
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-24 od 54

Stran
na stran

Serija Full Control Plus in Premium Full Control Plus
S tipkami za uravnavanje na pištoli, ki jih lahko preprosto uporabite s palcem, boste lahko nastavili želeno stopnjo tlaka in dozirali čistilo. Menjava pršilne cevi je zahvaljujoč sistemu 3 v 1 Multi Jet z odstranjevalnikom umazanije, ploskim curkom in šobo za čistilo stvar preteklosti. Izvedenka Premium vsebuje tudi boben za cev.


Serija Full Control in Premium Full Control
Nastavitev tlaka na razpršilni cevi in prikaz tlaka na pištoli. Teleskopski ročaj omogoča optimalno shranjevanje. Preprosta uporaba čistila s preizkušenim siste- mom Plug ’n’ Clean. V izvedenki Premium tudi z bobnom za cev.


Akumulatorski visokotlačni čistilnik K 2 Battery
Za manjša čistilna opravila na mestih, kjer ni mogoče uporabiti vtičnice. Prenosni in prilagodljivi, z udobjem brez kabla. In presenetljivo zmogljivi, kadar se zahteva moč.


Serija z bencinskim motorjem
Zmogljivo visokotlačno čiščenje, tudi brez zunanjega vira električne energije. Ker so popolnoma prenosni in avtonomni, jih je mogoče uporabljati kjer koli. Opre- mljeni z varčnimi, zmogljivimi bencinskimi motorji.

Kärcher visokotlačni čistilniki - ime kvalitete kadar potrebujete čistočo

Zakaj je pri Kärcherju drugače? Kärcherjevi visokotlačni čistilniki za vsako nalogo na področju čiščenja nudijo popolno rešitev – tako pri nežni negi kot zmogljivem čiščenju. Kjer je prej vladala umazanija, zasije čistoča. S Kärcherjem vzdržujete svoj dom in stvarem povrnete vrednost: staro spremenite v novo, umazanijo v lepoto. To omogočajo strastna inženirska umetnost, najstrožji kakovostni standardi in desetletja izkušenj z razvojem inovativnih visokotlačnih čistilnikov. Izberite med kompaktnimi baterijskimi modeli, ki bodo olajšali hitre čistilne akcije ali pa se odločite  za močnejše večje model visokotlačnega čistilnika kot so Karcher K4 in Karcher K5

Karcher visokotlačni čistilec odlikuje tudi ugodna cena

Zaradi kvalitetne izdelave, izjemnega pralnega pritiska in obilo priročnih priključkov so Kärcher tlačni čistilci na vrhu kvalitete in vrednosti za svojo ceno. Kvalitetna in robustna konstrukcija, pa zagotavlja minimalno možnost okvar, kar pomeni, da boste s svojim Kärcherjem prihranili tudi na dolgi rok.