Zalivanje vrta - udobje s prihrankom vašega dragocenega časa in denarja



Zalivanje vrta - udobje s prihrankom vašega dragocenega časa in denarja

Kärcher Rain Box: Začnite z optimizacijo zalivanja vašega vrta

Kärcherjev Rain Box je idealen vstop v svet učinkovitega, varčnega in optimalnega zalivanja vrta. Komplet vsebuje G1 priključek za pipo z reducirnim nastavkom G3/4 za priklop na pipo za vodo, 2 spojki, 1 filter, 15 m Kärcher Rain System® cevi (kot dovodna cev in cev za namestitev manšet), 10 m kapljalne cevi, 4 T-elemente z regulacijo, 4 I-elemente, 10 kapljalnih manšet ter 5 klinov za pritrditev cevi. Vse dele lahko namestite brez potrebnega orodja. Kapljalne manšete lahko po želji namestite na cev Kärcherjevega sistema Rain System®. So nastavljive (0-10l/h). Kapljalna cev enakomerno kaplja vzdolž celotne dolžine in jo lahko s pomočjo nastavljivega odtoka na T-elementu optimalno nastavite. Sistem deluje s tlakom do 4 bare, lahko ga individualno nastavite glede na posamezen tip vrta in odlično deluje s SensoTimer-jem za uravnavanje zalivanja glede na potrebe. Komplet Kärcherjev Rain Box vam je na voljo v Karcher centru Kušljan.

 

Palica za zalivanje premium: viseče lončnice boste zalili brez napora

Kärcher  SensoTimer ST 6 eco!ogicTrpežna palica za zalivanje Premium z vrhunsko opremo je namenjena zalivanju manjših in srednje velikih površin. Primerna je za številna področja uporabe – od zalivanja na tleh do dela nad glavo – na primer pri zalivanju obešank – teleskopska palica za zalivanje zagotavlja udobje pri delu.

Ergonomska palica za zalivanje Kärcher Premium je mojstrovina, ki zagotavlja odličnost in udobje. Njene številne možnosti uporabe potrjujejo njeno vsestranskost pri najrazličnejših vrstah uporabe. Palica za zalivanje Premium je popolna za zalivanje manjših ter srednje velikih površin in vrtov. 

Kärcher  Ura za zalivanje WT 2.000Izjemna kombinacija elegantne oblike, vrhunske funkcionalnosti in odlične ergonomije palice za zalivanje Kärcher Premium vas bo popolnoma prepričala. Tako je palica za zalivanje popoln delovni pripomoček tudi za dolgotrajno uporabo. Na kratko: idealna rešitev za užitek pri zalivanju vašega vrta. Naj dodamo samo še tole: razpršilniki Kärcher so združljivi z vsemi dobavljivimi sistemi na klik. Podrobnosti o opremi: gibljiva razpršilna glava (180°), teleskopski drog (70–105 cm), nastavitev pretoka vode z eno roko (vključno s funkcijo ON/OFF), priročna možnost obešanja, 6 vrst curka.

 

Ura za zalivanje WT 2.000

WT 2.000 je 3-smerni razdelilnik in ura za zalivanje v enem. Ima dva priključka za pipo z dvema neodvisnima, brezstopenjsko nastavljivima regulatorjema. Odlikuje ga optimalen pretok vode. V tretjem priključku za vodo je vgrajena ura za zalivanje. Čas zalivanja lahko brezstopenjsko nastavite do 120 minut. Po izteku v naprej nastavljenega časa ura zalivanje samodejno zaustavi. WT 2.000 z G1 priključkom za vodo in G3/4 reducirnim nastavkom je univerzalno uporaben v povezavi z vsemi dobavljivimi vrtnimi cevmi. Odlikuje ga trpežna kakovost in ergonomska oblika, ki omogoča prijetno in enostavno rokovanje. Slepa matica z trpežnim notranjim navojem zagotavlja enostavno in hitro pritrjevanje na pipo za vodo.

Kärcher  SensoTimer ST 6 eco!ogicZdružljivo z večino dobavljivih sistemov na klik. 2 neodvisna, nastavljiva priključka za vodo in 1 izhod z uro za zalivanje. Idealno za povezovanje treh cevi na eni sami pipi za vodo z G1 navojem.

 

SensoTimer ST 6 eco!ogicInteligentni računalnik za zalivanje.

Kärcher  Palica za zalivanje PremiumUčinkovito zalivanje rastlin, ki varčuje z vodo in je v skladu s potrebami rastlin.

SensoTimer ST 6 eco!ogic zaliva glede na stopnjo vlažnosti in skladno s potrebami. Senzor, ki je vključen v obseg dobave, meri vlažnost tal in pošilja vrednosti v računalnik SensoTimer. Želeno vrednost vlage v zemlji lahko nastavite v petih različnih stopnjah. Če izbrana vrednost ni Dosežena, se zalivanje samodejno vklopi ob vnaprej določenem času. S snemljivim upravljalnim delom in petimi upravljalnimi tipkami je programiranje zelo preprosto. Na dan lahko nastavite do dva intervala zalivanja (najdaljši čas zalivanja: 90 minut). S funkcijo eco!ogic lahko dodatno zamaknete čas zalivanja od 1 do 7 dni.

Ročno zalivanje je mogoče v katerem koli trenutku. S pritiskom gumba lahko programiranje zalivanja prekinete za 24 ur. SensoTimer ST 6 eco!ogic je združljiv z vsemi dobavljivimi sistemi na klik. Priključek za pipo in predfilter sta priložena, potrebna 9-voltna baterija ni vključena v dobavo.

 

Kärcherjeva paleta izdelkov vam ponuja celovite rešitve, ki vam olajšajo vsakdanje delo in opravila okoli vašega doma. Zgornje rešitve so samo del celovitega sistema, ki ga ponujamo, da bo vaš vsakdan udobnejši, dolgoročno pa okronan s prihrankom časa in tudi denarja. Pomislite na idealne rešitve za čas vašega brezskrbnega dopusta že danes.