ROČNI SESALNIK KARCHER VC 5 Premium Cordless (baterija) 1349-400

ROČNI SESALNIK KARCHER VC 5 Premium Cordless (baterija) 1349-400

ROČNI SESALNIK KARCHER VC 5 Cordless (baterija) 1349-300

ROČNI SESALNIK KARCHER VC 5 Cordless (baterija) 1349-300

CIKLONSKI SESALNIK KARCHER VC 3 Premium 1198-135

Namenjena brisanju in sesanju tako mokrih kot tudi suhih umazanij v le eni potezi
Čisti lahko naprej in vzvratno
Lahko dosežete tudi površine, ki so pod nizkim pohištvom in drugimi predmeti
140,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1172
Dodaj v primerjavo
Konstruiran za raznovrstne načine uporabe v stanovanjih in manjših hišah: kompaktni sesalnik VC 3 Premium z multiciklonsko tehnologijo. Sesalnik brez vrečke naredi zamenjavo in nakup dragih filter vrečk odveč, glede na to, da se nečistoče nabirajo v prozornem rezervoarju. Dodatno je opremljen s šobo za parket in učinkovito očisti ne samo trde podlage in preproge, temveč tudi zahvaljujoč šobi za fuge in ščetki za pohištvo temeljito očisti tudi ozke medprostore in občutljive površine. Posebno ugodno za alergike: VC 3 Premium ima tudi HEPA higienski filter, ki zanesljivo filtrira najmanjše nečistoče, kot npr. pelod in druge delce ki povzročajo alergije. V primeru prekinitve dela lahko sesalnik hitro in varno pospravite v parkirni položaj.

Tehnični podatki

Zmogljivost sesanja 700
Polmer 7,5
Prostornina posode za umazanijo (l) 0,9
Zvočna moč 76
Vrsta toka 220 - 240 - 50 - 60
Teža brez dodatkov 4,4
Teža vključno z embalažo 8,4
Mere (D × Š × V) 388 x 269 x 334

Oprema

 • Sesalna cev, 1.5, z upognjenim ročajem
 • Teleskopska sesalna cev
 • HEPA 13 filter (EN1822:1998)
 • Praktično odlagalno mesto
 • Samodejno navijanje kabla
 • Talna šoba
 • Teleskopska ozka šoba
 • Čopič za pohištvo
 • Šoba za parket
Več informacij
Napetost 230 V / 50 Hz
Moč motorja 700 W
Teža 4,4 kg
Ostalo Teleskopska sesalna cev, HEPA 12 filter, Samodejno navijanje kabla, Čopič za pohištvo
Rezervoar za čisto in umazano vodo 0,9 l
Razred energetske učinkovitosti
Opis Konstruiran za raznovrstne načine uporabe v stanovanjih in manjših hišah: kompaktni sesalnik VC 3 Premium z multiciklonsko tehnologijo. Sesalnik brez vrečke naredi zamenjavo in nakup dragih filter vrečk odveč, glede na to, da se nečistoče nabirajo v prozornem rezervoarju. Dodatno je opremljen s šobo za parket in učinkovito očisti ne samo trde podlage in preproge, temveč tudi zahvaljujoč šobi za fuge in ščetki za pohištvo temeljito očisti tudi ozke medprostore in občutljive površine. Posebno ugodno za alergike: VC 3 Premium ima tudi HEPA higienski filter, ki zanesljivo filtrira najmanjše nečistoče, kot npr. pelod in druge delce ki povzročajo alergije. V primeru prekinitve dela lahko sesalnik hitro in varno pospravite v parkirni položaj.

Tehnični podatki

Zmogljivost sesanja 700
Polmer 7,5
Prostornina posode za umazanijo (l) 0,9
Zvočna moč 76
Vrsta toka 220 - 240 - 50 - 60
Teža brez dodatkov 4,4
Teža vključno z embalažo 8,4
Mere (D × Š × V) 388 x 269 x 334

Oprema

 • Sesalna cev, 1.5, z upognjenim ročajem
 • Teleskopska sesalna cev
 • HEPA 13 filter (EN1822:1998)
 • Praktično odlagalno mesto
 • Samodejno navijanje kabla
 • Talna šoba
 • Teleskopska ozka šoba
 • Čopič za pohištvo
 • Šoba za parket
Napetost:
230 V / 50 Hz
Energijska nalepka in podatkovna kartica:
Moč motorja:
700 W
Teža:
4,4 kg
Ostalo:
Teleskopska sesalna cev, HEPA 12 filter, Samodejno navijanje kabla, Čopič za pohištvo
Rezervoar za čisto in umazano vodo:
0,9 l
Razred energetske učinkovitosti:

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.