Mi smo Kärcher Center Kušljan

Družinsko podjetje Kärcher Center Kušljan d.o.o. s tradicijo, dolgo več kot 40 let, sega v same začetke razvoja visokotlačnih čistilnikov priljubljene svetovno znane znamke Kärcher. Kot prvi Kärcher servis na območju Balkana (najprej kot Kušljan Stanko s.p., pozneje KUŠLJAN D.O.O.), iz dneva v dan izboljšujemo svoje storitve in našim strankam poskušamo omogočiti najboljšo uporabniško izkušnjo. Tako smo leta 2018 odprli prvi KÄRCHER CENTER V SLOVENIJI. Ker želimo celovito pomagati, posameznim strankam in podjetjem pred nakupom svetujemo pri izbiri naprave, oziroma skupaj poiščemo najboljšo rešitev čistilnega sistema ali naprave. V stiku z vami vam bomo pomagali s strokovnimi nasveti, da boste lažje uresničili svoje cilje. Naš servis izpolnjuje najvišje zahteve proizvajalca Alfred Kärcher GmbH. Dobrodošli v našem servisu, trgovini in tudi spletni trgovini Kärcher centra Kušljan.

Skupaj poiščimo čisto rešitev za umazano nalogo, da vaša Kärcher naprava naredi razliko.

Trgovina Kärcher centra Kušljan

V trgovini Kärcher centra Kušljan najdete napravo za vsako opravilo v vašem domu. Tu si lahko ogledate in kupite najbolj prodajane produkte Hobi in Profi programa. Strokovno usposobljena ekipa vam bo priskočila na pomoč z nasveti in vam pomagala pri odločitvi za pravo napravo glede na vaše želje in opravila. Na voljo so vam čistilne naprave za prav vsako potrebo, že od metle naprej: vse za pometanje dvorišč in tal, čiščenje fasad, žlebov, kanalizacijskih cevi in avtomobilov. Tu najdete sesalnike za suho in mokro sesanje doma, alergikom prijazne sesalnike, sesalnike za pepel, ekstrakcijske sesalnike za oblazinjeno pohištvo, parne čistilnike s priključki za čiščenje in likanje, potopne črpalke, zalivalne sisteme, ure za zalivanje vrta …

Prav tako kot hobi program, so vam na voljo tudi izdelki za profesionalno rabo, npr. za mala in velika podjetja, javne stavbe, gospodarske in turistične objekte, kmetije … Posebej je vredno omeniti tudi baterijski program, ki zagotavlja posebno vrsto udobja in praktičnosti.

Spletna trgovina Kärcher centra Kušljan

Prenovljena spletna trgovina Kärcher centra Kušljan je naš virtualni nakupovalni center z več kot tisoč kosi prodajnih artiklov – profesionalnih in hobi naprav ter dodatne opreme, na dosegu vaše roke, miške, ali prsta. Z iskalnikom poiščete željene aparate, kose dodatne opreme, in jih preprosto dodajate v nakupovalno košarico, ali pa primerjate s podobnimi artikli v naši spletni trgovini. Za vašo kar najbolj prijetno izkušnjo, se neprestano trudimo z izboljšavami in najbolj izpopolnjenimi pristopi sodobne digitalne tehnologije.

Podjetje Spletnik nas je izbralo za študijo primera dobre prakse: https://spletnik.si/studija-primera/karcher-kusljan.


Ime podjetja:
Kärcher servis in prodaja KUŠLJAN d.o.o.
Sedež podjetja:
ŠMALČJA VAS 59
Mesto: ŠENTJERNEJ
Poštna št.:
8310
Telefon: +386 (0) 7 30 81 054
Faks: +386 (0) 7 33 71 950
GSM: +386 (0) 31 63 56 91
+386 (0) 41 63 56 91
+386 (0) 51 63 56 91
Davčna št.:
SI54294789
Matična št.:
2307812000
E-pošta: info@karcher-kusljan.si