DOSTAVA IN PLAČILO NAROČENEGA BLAGA V SPLETNI TRGOVINI

DOSTAVA BLAGA

Pri nas naročeno blago vam dostavimo na vaš naslov v najkrajšem možnem času (z dostavno službo GLS, s katero imamo podpisano pogodbo o sodelovanju), le-ta pa je odvisen od tega ali je blago na zalogi. Drugače pa je rok dostave 2 - 3 delovne dni, kar pomeni, da tukaj niso všteti dnevi čez vikend. To pomeni, če vi naročite blago v petek, je to dostavljeno k vam v torek oziroma najkasneje v sredo v naslednjem tednu. Blago, ki ste ga naročili v naši spletni trgovini (velja pri nakupu novih strojev in ne za čistila in dodatno opremo), vam ga dostavimo na vaš naslov. Navedeni roki so informativni, izhajajo iz pogojev dobavnih rokov prevoznih podjetij.

Načeloma so vsi izdelki na zalogi, včasih pa se zgodi , da poide zaloga določenega artikla kljub temu, da spletna stran kaže zalogo.

 

NAČINI PLAČEVANJA NAROČENEGA BLAGA

Blago, ki ste ga naročili v spletni trgovini, je mogoče plačati na naslednje načine:

  • PO POVZETJU Z GOTOVINO: V kolikor se boste odločili, da naročeno blago plačate z gotovino, lahko to opravite po povzetju. Zato morate biti ob prevzemu blaga prisotni in imeti dovolj gotovine za plačilo kupnine. Če vas ni doma, ko prispe pošiljka, vam kurir dostavne službe pusti obvestilo s telefonsko številko, na katero pokličete in se dogovorite za naslednji termin prevzema pošiljke. Drugače vas pošiljka čaka v skladišču dostavne službe in se vam zopet dostavi po petih delovnih dneh. Če je tudi takrat ne prevzamete, se vrne v skladišče, kjer čaka še nadaljne tri delovne dni in nato, če se ne dvigne, se vrne pošiljatelju.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU: Pri izbiri plačila po predračunu se pošlje na naš e-mail naslov povpraševanje za napravo, ki jo želite kupiti z vašimi podatki in z telefonsko številko, na katero ste dosegljivi, če vas je potrebno poklicati. Nato vam mi pošljemo povraten e-mail z  predračunom zneska nakupa in številko TRR računa, na katerega nam nakažete kupnino. Ko je kupnina prejeta, vam na vaš naslov pošljemo naročeno blago.
  • STROŠKI DOSTAVE: Ne glede na to ali v spletni trgovini naročite napravo, čistilo ali pa rezervni del, se do skupnega zneska 50,00 EUR dodatno zaračuna strošek pošiljanja v višini 4,50 EUR. Pri naročilih v skupni vrednosti nad 50,00 EUR pa je poštnina brezplačna.