ČISTILNIK OKEN KARCHER WV 5 PLUS N BLACK EDITION 1633-467

ČISTILNIK OKEN KARCHER WV 5 PLUS N BLACK EDITION 1633-467

ČISTILNIK OKEN KARCHER WV 5 Premium Plus (bela) 1633-461

ČISTILNIK OKEN KARCHER WV 5 Premium Plus (bela) 1633-461

ČISTILNIK OKEN KARCHER WV 5 Plus N Non-Stop Cleaning 1633-447

Čiščenje brez premora – po zaslugi zamenljive akumulatorske baterije

35 min delovanja ene baterije
Odstranljiva akumulatorska baterija
Udobno čiščenje ob robovih
Gumijasta obloga na ročaju
Polnilna postaja
Izmenljiva akumulatorska baterija
približno 105 m2 (= 35 oken)
Cena: 114,99 € Spletna cena 109,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
508
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 114,99 €
Dodaj v primerjavo
Zelo kakovostno čiščenje oken: Kärcher, iznajditelj baterijskega čistilnika oken, s svojim kompletom WV 5 Plus Non-Stop Cleaning Kit, ponuja napravo, ki omogoča popolno čiščenje brez napora, brez kapljanja in lis. WV 5 Premium Non-Stop Cleaning komplet vsebuje baterijski čistilnik oken, ozko sesalno šobo, razpršilno plastenko s krpo iz mikrovlaken, čistilno sredstvo, polnilno postajo z nadomestno baterijo (za čiščenje brez prekinitev). Odlična kombinacija razpršilne plastenke in prevleke iz mikrovlaken omogoča učinkovito čiščenje. Življenjska doba baterije je bistveno daljša v primerjavi s prejšnjo serijo. S pomočjo distančnika na sesalni šobi Dosežete še boljše rezultate vse do okenskih vogalov. Dodatna prednost je mehak element na ročaju naprave, s katerim je poskrbljeno, da se WV 5 v primerjavi s predhodnimi modeli še lepše prilega roki. Polnilno postajo boste lahko uporabili za polnjenje posameznih baterij in varno shranjevanje celotne naprave.
Več informacij
Napetost polnilna 240 V/ 50 Hz
Delovna širina ščetkanja in sesanja 280 mm
Teža 0,7 kg
Oprema LI-ION AKOMULATORSKA BATERIJA, PRŠILKA ZA ČISTILO, SESALNA ŠOBA Z DISTANČNIKOM, POLNILEC, 20 ml ČISTILA, KRPICA IZ MIKRO TKANINE, POLNILNA POSTAJA Z DODATNO BATERIJO ....
Ostalo PRIKAZOVALNIK POLNE BATERIJE, MOŽNOST DOKUPA DODATNE BATERIJE, NAMIZNEGA POLNILCA, ....
Širina čiščenja 280 mm
Širina sesanja 280 mm
Opis Zelo kakovostno čiščenje oken: Kärcher, iznajditelj baterijskega čistilnika oken, s svojim kompletom WV 5 Plus Non-Stop Cleaning Kit, ponuja napravo, ki omogoča popolno čiščenje brez napora, brez kapljanja in lis. WV 5 Premium Non-Stop Cleaning komplet vsebuje baterijski čistilnik oken, ozko sesalno šobo, razpršilno plastenko s krpo iz mikrovlaken, čistilno sredstvo, polnilno postajo z nadomestno baterijo (za čiščenje brez prekinitev). Odlična kombinacija razpršilne plastenke in prevleke iz mikrovlaken omogoča učinkovito čiščenje. Življenjska doba baterije je bistveno daljša v primerjavi s prejšnjo serijo. S pomočjo distančnika na sesalni šobi Dosežete še boljše rezultate vse do okenskih vogalov. Dodatna prednost je mehak element na ročaju naprave, s katerim je poskrbljeno, da se WV 5 v primerjavi s predhodnimi modeli še lepše prilega roki. Polnilno postajo boste lahko uporabili za polnjenje posameznih baterij in varno shranjevanje celotne naprave.
Napetost:
polnilna 240 V/ 50 Hz
Velikost rezervoarja za čisto in umazano vodo:
100 ml
Delovna širina ščetkanja in sesanja:
280 mm
Teža:
0,7 kg
Oprema:
LI-ION AKOMULATORSKA BATERIJA, PRŠILKA ZA ČISTILO, SESALNA ŠOBA Z DISTANČNIKOM, POLNILEC, 20 ml ČISTILA, KRPICA IZ MIKRO TKANINE, POLNILNA POSTAJA Z DODATNO BATERIJO ....
Ostalo:
PRIKAZOVALNIK POLNE BATERIJE, MOŽNOST DOKUPA DODATNE BATERIJE, NAMIZNEGA POLNILCA, ....
Širina čiščenja:
280 mm
Širina sesanja:
280 mm

Razpršilna pištola moje nove visokotlačne naprave Kärcher K 5 Full Control nima dovolj tlaka. Ali je naprava pokvarjena?

Naprava ni pokvarjena. Pred prvim zagonom nove visokotlačne naprave K 5 Full Control (povezava z bluetooth tehnologijo) je potrebno sinhronizirati napravo in razpršilno pištolo (ročnik naprave). To storimo tako, da hkrati tiščimo tipko “+” in tipko “–” ki se nahajata neposredno ob LCD zaslonu razpršilne pištole. Pri tem vam bo pomagala tudi aplikacija Kärcher Home & Garden, ki vas zelo nazorno vodi skozi vse stopnje spoznavanja vaše nove Kärcher naprave, od sestavljanja, do samega zagona in uporabe.

Postopek seznanjanja visokotlačne naprave Full Control in razpršilne pištole boste izvedli v sledečem vrstnem redu:

Električni vtič visokotlačnega čistilnika vstavite v vtičnico. Naprava preklopi v način povezave za 60 s. V tem času je mogoče povezati visokotlačno pištolo. Istočasno vsaj 5 sekund držite pritisnjeno tipko “+” in tipko “–” na visokotlačni pištoli. Če je povezava uspešna, so tlačne stopnje ter ikoni radijske in Bluetooth povezave prikazani na zaslonu.

Povezava Bluetooth med mobilno napravo in visokotlačnim čistilnikom se vzpostavi samodejno. Napotek Po potrebi lahko povezavo Bluetooth vzpostavite se tudi naknadno, s pritiskom tipke “–” za 10 s.

Če poskus povezovanja ni uspel: a) Električni vtič visokotlačnega čistilnika izvlecite iz vtičnice. b) Počakajte 20 sekund. c) Znova povežite visokotlačno pištolo.


Ali moram v parnem čistilniku uporabljati samo destilirano vodo?

V parnih čistilnikih odsvetujemo uporabo samo destilirane vode. Priporočamo, da napravite mešanico destilirane vode ter vode iz pipe v razmerju 1:1. Tako boste zagotovili, da bo kotliček vaše naprave deloval pravilno, ter tako podaljšali življenjsko dobo celotne Kärcher naprave.


Kdaj potrebujem filter vrečke za sesanje z mokro-suhim sesalnikom Kärcher iz serije WD?

Uporabo filter vrečke pri sesalnikih te serije priporočamo v vsakem primeru, razen za mokro sesanje. V primeru sesanja tekočin (in vlažnih vsebin), je potrebno filter vrečko odstraniti.


Kako je z garancijsko dobo moje Kärcher naprave?

Kärcher vam ob nakupu naprave iz nabora Hobi programa zagotavlja 24 mesečno garancijo. Za naprave Profi pa velja 12-mesečna garancijska doba od dne nakupa.


Ali potrebujem aplikacijo Kärcher Home & Garden?

Aplikacija Kärcher Home & Garden je vaš virtualni vodnik po svetu idej in uporabe naprav Kärcher, ter predstavlja čudovito mešanico tehnologije in udobja.

Aplikacijo Kärcher Home & Garden si na vašo pametno mobilno napravo naložite v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Aplikacija vsebuje tudi: informacije o montaži in zagonu, informacije o področjih uporabe, nasvete in trike, pogosta vprašanja z natančno pomočjo pri motnjah, in povezavo s servisnim centrom KÄRCHER. Aplikacija vam omogoča, da z brezžično tehnologijo Bluetooth napravo usmerjate in upravljate tako na pametni mobilni napravi, kot tudi neposredno na visokotlačni pištoli.